Quote:
Originally posted by ton76
κοριτσια να ρωτησω κατι μηπως ξερει κανεις?
βρισκω σε ενα φουρνο στο Πειραια κατι ωραια "παξιμαδια με βρωμη" ετσι τα λενε που ειναι παρα πολυ ωραια.
ξερετε περιπου ποσες θερμιδες μπορει να εχει?? ειναι τραγανα και βαζουν και κανα δυο σταφιδες.
κατα τα αλλα αυτες τις μερες τα περναω πολυ δυσκολα ειδικα ψυχολογικα, ξερετε αυτο που λενε οτι συμβαινουν ολα μαζι.
να ρωτησω και κατι αλλο, μηπως ξερετε κανα δημοσιο νοσοκομειο στον Πειραια που να εχει διαιτολογικο τμημα?
σας φιλω και ελπιζω να περνατε καλα
Καλημέρα Τον μου, σε χάσαμε και εσένα, εύχομαι να είσαι καλά και να ξεπεράσεις σύντομα τις δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί στον δρόμου σου. Δυστυχώς σε όλα αυτά που μας ρωτάς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω καθόλου σχέση με Πειραιά. Πάντως για τα κουλουράκια φαντάζομαι ότι θα κυμαίνονται από 50 έως 100 θερμίδες το ένα ανάλογα με το μέγεθος. Πρόσφατα πήρα από τον Βενέτη κάτι παξιμαδάκια γλυκά με αλεύρι από χαρούπι και σταφίδες και έχουν 45 θερμίδες το ένα, αλλά είναι μικρά οπότε τρώω δύο μαζί με φρούτο για το σνακ μου. Μην σκας και τόσο για τις θερμίδες, κρίνε με το μάτι σου πόσο είναι μία σωστή ποσότητα για να την συνοδεύσεις με φρούτο.