Πάω να κοιμηθώ κανά δυό ωρίτσες και θα σας δω αργότερα. Τζινάκια.
Printable View
Πάω να κοιμηθώ κανά δυό ωρίτσες και θα σας δω αργότερα. Τζινάκια.
Τζίιιιινααα.... Καλή σου ξεκούραση!
Όταν με το καλό ξυπνήσεις και δεις το μήνυμά μου, μάθε και το εξής: Ο κακός μου δαίμονας έγιναν τα γλυκά. Λέω έγιναν, γιατί πριν δεν ήμουν έτσι.. Τώρα, που είδα τους δικούς μου και χάρηκα είμαι με τον πρωινό μου χυμό, ένα τόσο δα κομματάκι κοτόπουλο και τέσσερις πέντε πατατούλες και είμαι χορτάτη. Γιατί; Γιατί πρωταρχικά δεν πεινάει το σώμα. Το μυαλό πεινάει, η ψυχή πεινάει, όλα, εκτός από το σώμα. Το σώμα πεινάει τελευταίο. Αυτό εμείς το γνωρίζουμε καλά, αλλά πρώτα την παθαίνουμε και μετά το θυμόμαστε. Παρατήρησαν οι κάτοικοι της Πείναλόγκα ότι πήρα βάρος, αλλά έπιασαν στο φιλότιμο και φυσικά αναγνωρίζω την καλή τους πρόθεση και δεν το σχολιάζω. Ίσα ίσα που θα προσπαθήσω να συμμορφωθώ. Το θέμα μου είναι όταν με μαλώνουν. Είναι κάτι που, καλώς ή κακώς δεν το ανέχομαι εύκολα από κανέναν και για τίποτα. Σήμερα, για παράδειγμα, πήγε μία στη δουλειά να μου πει κάτι με ύφος και της απάντησα με τη χαμογελαστή φωνή του δράκουλα "καλά, μη με μαλώσετε κιόλας"! Για πότε συμμαζεύτηκε..
Γεια σας κοριτσια!Σοκολατιτσα μου συγχαρητηρια για τη δουλεια!Αντε με το καλο το Φθινοπωρο που θα γυρισεις να παρεις κ την αλλη κ να ειναι κ μονιμη!Θα σε δω το Σαββατο,δεν φευγεις ακομη?
Κοριτσακι συγχαρητηρια κ σε σενα!Θα τα καταφερεις οσο δυσκολια κ αν υπαρχει,μπορει στην αρχη να ζοριστεις λιγο αλλα θα βγαλεις για αλλη μια φορα τους Ελληνες ασπροπροσωπους!
Τζινακο μου μακαρι το γατουλινι σου να γινει καλα κ να μην χρειαστει να δωσεις κ αλλα λεφτα.
Ναταλιτσα πολυ γυριστρουλα εχεις γινει κ μας παραμελεις αλλα αφου περνας καλα,χαλαλι σου!Να περασεις σουπερ κ παλι!
Δεν θυμαμαι τι αλλο ειχατε γραψει.....
σκατα το μαλλι ξερασε χαλκινο
Λιλα εγω ποτε δεν κανω πειραματα μονη μου με τις βαφες ειδικα οταν θελω να αλλαξω χρωμα.Κ τα εχω αλλαξει καμποσες φορες.κ χαλκινα τα ειχα καποτε που ηταν μοδα.Για βαφη μονο στο κομμωτηριο!Ρωτα μηπως θελουν ντεκαπαζ πρωτα η κατι αλλο κ αν οχι υπομονη κ σταδιακα θα κανεις το χρωμα που θελεις.Μη στενοχωριεσαι για πραγματα που γινονται!
hello βρε άβα μου απορώ πως αντέχεις όποτε είσαι στην πειναλόγκα ή όποτε έρχονται να σε δουν να σχολιάζουν μονίμως το βάρος σου ή το πόσο τρως...ειλικρινά δεν θα άντεχα!Ακόμα και εν μέσω αστείων όποτε έλεγε κατι ο πατέρας μου με πλήγωνε αφάνταστα και ψυχολογικά πιεζόμουν πολύ!Τώρα βέβαια έχει πάει στο άλλο άκρο "μην χάσεις άλλο" αλλά ψάχνει να βρει κάποιον άλλον μέσα στην οικογένεια να έχει στον στόχο του εκτός φυσικά από τον εαυτό του που έχει κάνει μια κοιλιά στρογγυλή-στρογγυλή :D
Λιλάκι το κόκκινο θαρρώ είναι το πιο δύσκολο χρώμα για να καλυφθεί!!!
Σοκολατίτσα μην αγχώνεσαι,πήγαινε στο νησί να βγάλεις τίποτα λεφτούλια τώρα το καλοκαίρι και εύχομαι επιστρέφοντας να σου κάτσει και η άλλη η δουλειά
Αγγελική ο άνδρας μου μπας και έχει κανένα μπλογκ με συνταγές??το καλύτερό μου είναι να διαβάζω συνταγές στο νετ και ας μην τις φτιάχνω ποτέ μιας και είμαι περίεργη με το φαγητό μου :lol::lol:
Καλιόπη ελπίζω να σου πει τα καλύτερα ο γιατρός σήμερα και να σου λύσει κάθε απορία σου
εγώ βαριέμαι ασύστολα,έχει μία κ@λοσυννεφιά,κάνει κρύο και δεν μου κάνει καθόλου κέφι να πάω για περπάτημα,προχτές δε που πήγα με πέτυχαν και κάτι ψιχάλες στον δρόμο.Έχω κόψει και ένα λευκό μακό μπολεράκι να ράψω για να κρύβω τα μπρατσάκια μου και ακόμα και αυτό βαριέμαι να φτιάξω που 2 σημεία πρέπει να ράψω!κάνει βαρεμάρα λέμεεεεεεεεεεεεεεε
no money no honey για το κομμωτηριο.δεν το εχω ξαναπαθει να μην μου πετυχει χρωμα.ισως μου εδωσε λαθος νουμερο.
Λίλα μου η αλλαγή από χάλκινο σε καστανό είναι δύσκολη, συνήθως ξερνάει το χρώμα και θέλει να το κάνεις σταδιακά. Εγώ για να το γυρίσω από χάλκινο σε καστανό κάποτε έβαλα το πιο σκούρο μελαχρινό που υπήρχε, έναν τόνο πριν το blue black και πάλι μετά από ένα μήνα ξερνούσε το κόκκινο. Το λένε και οι κομμωτές ότι από το κόκκινο για να πας σε άλλο χρώμα θέλει χρόνο, δεν γίνεται με την πρώτη. Μπορεί να μην σου έδωσαν και αρκετά σκούρο τόνο ώστε να καλύψει τα ανοιχτό. Κάνει διχρωμία;
Ιωάννα μου και εγώ στην πλήρη βαρεμάρα είμαι. Ακόμη και γυμναστήριο βαρέθηκα να πάω και ας έχει ζούμπα απόψε. Αυτός ο καιρός μου τσιτώνει το νευρικό μου σύστημα! Αύριο θα βγω από το σπίτι βρέξει χιονίσει! ʼσε που έχω το μυαλό μου συνεχώς στο φαί! :flaming:
Ναταλία νο2 σου έστειλα u2u με την διατροφή που ήθελες,ότι άλλη απορία έχεις πές μου.Πολλά πράγματα που δεν τα έχει μέσα όποτε είχα απορία απλά ρώταγα πχ,δεν αναφέρει τους ξηρούς καρπούς αλλά έλαβα σαν απάντηση ένα ωραιότατο ΟΧΙ στην επανεξέταση του τριμήνου :D
κοριτσαρες μολις ειδα το νουμερο στο χρωματολογιο και τελικα εχει κανει αυτη η χαζη στα hondos μου εδωσε παλι χρωμα που ειχε μεσα χαλκινο.
εγω της ζητησα αυτο το 8.34
και μου εδωσε αυτο το 8.43
Λιλάκι δεν πειράζει, είμαι σίγουρη ότι και αυτό το χρώμα θα είναι ωραίο. Μην μπεις στην διαδικασία να το ξαναβάψεις, καλύτερα προς το παρόν να αλλάξεις κραγιόν ;)
ʼσε το μαλλάκι σου να ξεκουραστεί τώρα για κάνα μήνα...
Πως είναι; Θέλεις να μας το δείξεις;
Κάποτε είχα κάνει την υπέρτατη μαλ@κία. Λίγο πριν την ορκωμοσία μου στην σχολή, είχα κοντά μαλλιά τότε αγορέ, με είχε πιάσει η χαρά να τα κάνω έντονα κόκκινα και αποφάσισα να κάνω και ντεκαπάζ προ βαφής :crazy:. Βγήκε λοιπόν ένα τόσο έντονο κόκκινο που είχα φρικάρει! TRAGIK!!! Το έβαψα στα καπάκια με πιο σκούρα βαφή αλλά και πάλι το χρώμα δεν έλεγε να φύγει και έτσι στην ορκωμοσία μου ήμουν με καροτί μαλλί :lol: Περνούσα και φάση που είχα παχύνει και δεν ήξερα που να κρυφτώ. Τελικά η καλύτερες φωτογραφίες ήταν αυτές που είχα τις ανθοδέσμες από μπροστά μου και δεν φαινόμουν :lol: