Γεια σου Γλαυκουλίνα μας :), ωραίο το glitter Hello :D
Printable View
Γεια σου Γλαυκουλίνα μας :), ωραίο το glitter Hello :D
Γεια σου Ελακιο!Διαβαζω αλλα εχω το λαπτοπ μπροστα μου κ καθε τοσο παταω φ5,να ειναι καλα το Τζινακιο γιατι πηγαινα μεσω Δομοκου,να μην χασω τιποτα!Αν κ σε λιγο θα σας αφησω να παω επισκεψη σε κουμπαρο που γιορταζε προχτες.Εστελνα παντα το συζυγο κ το απεφευγα αλλα αφου δεν πηγε πρεπει να παω εγω σημερα.
Ελπίζω να περάσεις καλά Γλαύκη μου στους κουμπάρους και ας βαριέσαι τώρα που πρέπει να ετοιμαστείς και να ξεσηκωθείς από την ηρεμία σου.
Λίλα μου είσαι καλά; Δεν αντιδράς και ανησυχώ... μήπως πήγες να ξεμαλλιάσεις την πωλήτρια του Hondos; :lol:
θα το βγαλο φωτο και θα σας το δειξω.οταν ημουν 16 ειχα τρελανει τη μανα μου να με αφησει να βαψω τα μαλλια μου.οχι οχι οχι η μανα μου.τελικα την εψησα να τα βαψω ομως μονο αν τα εβαφα με χενα.πηρα κοκκινη χενα που μου βγηκε πορτοκαλι και 3 μηνες κρυβομουν μεχρι να μπορεσω να τα βαψω με κανονικη βαφη για να φυγει το καροτι απο τα μαλλια μου.δεν τα πειραζω τωρα.σε κανενα μηνα παλι.ειπαμε μην μου μεινουν και στα χερια.
eli ειναι τεταρτη και ειναι κλειστα αλλιως θα με ετρεχαν στη φυλακη
Eli μου, αντέχω στην Πειναλόγκα, γιατί το επιβάλλουν οι καταστάσεις. Όταν οι δικοί σου είναι μεγάλοι άνθρωποι και δεν είναι και πολύ καλά, ε, θα κάνεις υπομονή. Η μητέρα μου είναι στα πολύ down της, έχει πολλά θέματα που τη βασανίζουν. Σήμερα έκλαιγε πάλι η κακομοιρούλα και δεν άντεξα. Της είπα λίγες βλακείες για να πάρει τα πάνω της, της έδωσα και το νυχτικό που της πήρα, της έκοψα και το μοναδικό τριαντάφυλλο της γλάστρας μου, να το βάλει στο κομοδίνο της και να χαίρεται. Το νυχτικό της άρεσε πολύ, δε γινόταν και διαφορετικά, ήταν υπέροχο! Ξαναπήγα στη λαική και δε βρήκα αυτούς με τα φοβερά νυχτικά. Καλά το κατάλαβα ότι τέτοια κομμάτια τα βρίσκεις μία φορά. Καμία σχέση με πανηγυρτζίδικα και φτηνιάρικα. Κανονικά όχι με δέκα, αλλά ούτε με ογδόντα ευρώ δεν έπαιρνες αυτό το κομμάτι! Έπρεπε να πάρω κι άλλα. Όσο για το τριαντάφυλλο, είναι από αυτά της παλιάς εποχής, τα ροζ, με το υπέροχο άρωμα. Καμία σχέση με τις πλαστικούρες των ανθοπωλείων. Της το έδωσα μπουμπούκι και μέχρι να ανοίξει ελπίζω να αισθανθεί καλύτερα.
Με νοιάζονται οι άνθρωποι, κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να με δουν, μου κουβαλάνε κάθε φορά ένα σωρό πράγματα, με χρηματοδοτούν κρυφά, απλά έχουν τη γκρίνια. Σε μέρες σαν τη σημερινή αντέχω. Το πρόβλημα είναι όταν ξεφεύγουμε από τη μουρμούρα και περνάμε στην επίθεση. Πώς έγινες έτσι, η υγεία σου, πώς θα βρεις άντρα, μπλα, μπλα, εσύ φταις για όλα τα κακά της μοίρας σου, εσύ, που θα πάθεις και άλλα και τότε δεν θα ζούμε να σε τρέχουμε στα νοσοκομεία, σκηνές απείρου κάλλους! Τότε ομολογώ πως φρικάρω κι εγώ.
Πλύθηκα, αρωματίστηκα και είμαι έτοιμη για τα πανηγύρια! Θα πάω σε πανηγύρι και, αν είμαι καλό παιδί, θα φάω και ένα σουβλάκι και θα πιω μια ρετσινούλα! Όχι χαλβά, που είναι η αδυναμία μου, θα αρκεστώ στα προηγούμενα. Κάνει πάρα πολύ κρύο και ντύθηκα ανάλογα, δηλαδή σα χιονάνθρωπος. Είμαι καθαρή και χαρούμενη. Α, σας είπα τη νέα μου εμμονή; Πλένομαι με σαπούνι, όχι με αφρόλουτρο, γιατί νιώθω μεγαλύτερη καθαριότητα έτσι. Θέλω να τρίζω. Αν δεν κάνω "γρουτς" δε βγαίνω από τη μπανιέρα!
Λίλα μου, υπομονή, όλες τα παθαίνουμε αυτά τα χουνέρια με το μαλλί.
Τι μου θύμισες! Όταν ήμουν μικρή, ήθελα να τα βάψω και φυσικά οι γονείς μου δεν με άφηναν. Πήρα κρυφά ένα χαζοσπρέυ, που έλεγε ότι φεύγει και καλά με το λούσιμο και κλείστηκα στο μπάνιο. Μπήκα κοπελίτσα κανονική και βγήκα τραγουδιάρα, με ένα άθλιο ξανθό μαλλί, που ούτε για την πίστα δεν κάνει! Όσο και να λουζόμουν δεν έφευγε με τίποτα και τότε αναγκάστηκα και τα έκοψα κοντά αγορέ και συνέχισα να τα κόβω κάθε δέκα μέρες μέχρι να βγει φυσιολογικό μαλλί. Ντρεπόμουν και να βγω έξω, αλλά ήμουν μαθήτρια και δε γινόταν να λείψω από το σχολείο.
Ώρα να φύγω.. Επειδή μπορώ να φάω μόνον ένα σουβλάκι, θα φάω από ένα κομματάκι για την καθεμιά σας! Σαν την καρδούλα με τα ονόματά μας ένα πράγμα, απλά θα έχει τη μορφή του σουβλακίου.. Αυτό το κομματάκι για τη Τζίνα, αυτό για τη Γλαύκη, αυτό για τη Μακ, κοκ, μέχρι να τελειώσει! Τι καλά που είμαστε πολλές! Τζινάκια!
Αβάκι μου την απορία για το πως αντέχεις την πίεση των γονιών σου την είχε η Ιωάννα όχι εγώ :). Ωστόσο και εγώ παλιότερα είχα απορήσει αλλά μου είχες εξηγήσει πως νιώθεις. Χαίρομαι που έφτιαξες το κέφι της μαμάς σου και της άρεσε και το νυχτικό που της πήρες. Να περάσεις όμορφα στο πανηγύρι και να προσέξεις να μην κρυώσεις μιας και είσαι ακόμη ευαίσθητη από το πρόσφατο κρύωμα σου.
Την φάση με το σαπούνι την έχω περάσει και εγώ! Ειδικά το καλοκαίρι που κάνει ζέστη και η επιδερμίδα μου είναι πιο λιπαρή προτιμώ το σαπούνι από το αφρόλουτρο. Καθαρίζει αλλιώς πως να το κάνουμε! Αααα και έχει και πιο έντονο άρωμα :D
:lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Ώρα να φύγω.. Επειδή μπορώ να φάω μόνον ένα σουβλάκι, θα φάω από ένα κομματάκι για την καθεμιά σας! Σαν την καρδούλα με τα ονόματά μας ένα πράγμα, απλά θα έχει τη μορφή του σουβλακίου.. Αυτό το κομματάκι για τη Τζίνα, αυτό για τη Γλαύκη, αυτό για τη Μακ, κοκ, μέχρι να τελειώσει! Τι καλά που είμαστε πολλές! Τζινάκια!
κοριτσια!!! εδω ο καιρος ειναι τελειοςςςςςςςςς
αλλα εχω τα νευρα μου:grind::grind::grind:
ειχαμε ραντεβου με το αγορι μολις τελειωνε τη δουλεια του στο σταθμο του μετρο.
πηγα κι εγω και περιμενα. αλα ξεχασα το κινητο μου.
περιμενα περιμενα περιμενα
μεχρι που βαρεθηκα κι εφυγα.
ηρθα σπιτι με κατι νευρα......
και τι να δω...μηνυμα στο κινητο οτι εχει προβλημα το μετρο και ερχεται με το λεοφωρειο.....και 5 αναπαντητες.....
και τωρα θελω να εχω νευρα που με εστησε,αλλα δεν μπορω γιατι δεν εφταιγε:grind::grind::grind::grind::grind:
βρε κοπελιες βρεχει:o:o:o
νιωθω σκατα.... πηγα και πηρα παγωτο και μπισκοτα γεμιστα να φαω και δεν μου εφτανε ενα ξυλακι,πηρα ολοκληρο πυραυλο τον magnum , εφαγα 3 μπισκοτα γεμιστα και μετα τον πυραυλο,μολις εφτασα στην μεση απο το χωνακι αρχισα να νιωθω σαλια να μου ερχονται στο στομα και σταματησα. Τι το ηθελα ουτε το ευχαριστηθηκα ουτε τπτ. ειχα καιρο να φαω συναισθηματικα ουτε και εγω δεν θυμαμαι απο ποτε. Και να φανταστειτε δεν ειμαι και φαν του παγωτου, ηταν το πρωτο που αγορασα φετος. Σκατα νιωθω , και μου ερχονται σκεψεις να μην φαω αυριο κλπ οχι οτι θα το κανω αλλα ηρθαν τα συναισθηματα της υπερφαγιας να μου χτυπησουν την πορτα. Γιατι γιατι γιατι? γιατι το κανω αυτο στον εαυτο μου? νιωθω τοσο μεγαλη ενοχη τωρα και εντονη επιθυμια να παω να ζυγιστω.... να δω τι θα δω και μετα το χαος. Βοηθεια κοριτσια.....
παω να κανω ενα μπανακι μπας και συνελθω και επανερχομαι.
μηπως εισαι πιεσμενη βρε κατερινακι μου και αντεδρασες μεσα απο το χαζοφαγητο???αυριο ειναι καινουργια μερα ξεχασε το σημερα και συνεχισε αυτο που τοσο καιρο κανεις τοσο καλα!!!
Καλέ Κατερινάκι τι ήταν πάλι τούτο;;;;
Ανάθεμα και αν θυμάμαι από πότε είχες να το πάθεις!:puzzled:
Ένα έχω να σου πω, μην πέφτεις στην γνωστή λούμπα! Και εγώ σήμερα που δεν είμαι καλά τα ίδια πάνω κάτω έκανα και τελικά το δικό σου τηλεφώνημα με σταμάτησε από το να συνεχίσω... Αύριο είναι μια καινούρια μέρα και όλα θα επανέλθουν στα φυσιολογικά τους :). Μπορεί και η έναρξη του γυμναστηρίου να πυροδότησε την αντίδραση σου; Εμένα συνήθως μου ανοίγει την όρεξη και δεν μπορώ να κρατηθώ στην αρχή...
Μα τι γίνεται έχασε η Τζίνα την όρεξη της και εξαπλώνεται σε όλες τις υπόλοιπες;;;
Τζίνα ως εδώ! Κανόνισε να ξεκινήσεις να τρως γιατί θα αρχίσουμε να βάζουμε κιλά! :lol: :lol: :lol: