Καληνύχτα Έλλη, βάλτε καμιά ταινία που να σου φτιάξει το κέφι.
Printable View
Καληνύχτα Έλλη, βάλτε καμιά ταινία που να σου φτιάξει το κέφι.
Πολυ λυπηθηκα για την κοπελα που δεν τα καταφερε.ο γιατρος μου οταν εκανα συνεχεια εμετους το πρωτο διμηνο μου ειχε πει αν γινουν σκουρα τα ουρα και νιωθω ασχημα να παω κατευθειαν στο νοσοκομειο να μου κανουν εξετασεις να τον παρουν τηλ για να τους πει τι ορους ηθελε να μου βαλουν.και μετα συνεπεστατη στις εξετασεις μου.το παν ειναι ο ελεγχος και η επικοινωνια με το γιατρο μας.
Καληνύχτα Eli και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Μιλαγα με το αγορι για αυτο χαθηκα τοση ωρα.το σαββατο το μεσημερακι θα με βγαλει για φαγητο.εδω γελανε.
Καληνυχτα ελακιον καλη ξεκουραση και καλα να περασετε με την ταινιουλα σας!!!!!!
Μπράβο Λίλα, οπότε θα έχουμε νεότερα το Σάββατο το απόγευμα. Όντως, αφού θα πάτε για φαγητό ένα γέλιο θα πέσει!
Lilako, μεγάλη μέρα το Σάββατο, εύχομαι να πάει όπως το θέλεις και να σου αφήσει γλυκιά γεύση η συναντηση.
Περιμένουμε νέα
Οποια και να ειναι η εξελιξη τουλαχιστον θα εχω μια απαντηση.
Τι εχετε κανονισει εσεις το σ/κ που θα ανεβει η γλαυκη αθηνα?ελενακι συγχαρητηρια για τη δουλιτσα σου κουκλα μου.ολα να σου πανε οπως τα θελεις.
Μπράβο που το πήρες απόφαση να κλείνει το κεφάλαιο Γ ή καλύτερα να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους, τουλάχιστον θα ξέρει τα συναισθηματά σου.
Λιλάκι θα συναντηθούμε με τη Γλαύκη το Σάββατο.
Ακεφιες μου εχετε ολες σημερα???
Λιλάκιον βλέπω σειρές στο laptop. Είναι πολλά επεισόδια που έχουν μαζευτεί, τώρα βλέπω το greys, έχω άλλα 3 να δω μέχρι το τέλος. Κάποιες στιγμές το τρέχω γιατί φορτίζει πολύ η ατμόσφαιρα και δεν μπορώ πίεση βραδιάτικα!
Χαχα τζινακι πρεπει να εισαι στο επεισοδιο που δινουν εξετασεις εεε???δες τα επεισοδιακια σου εσυ και ασε με εμενα θα χαζολογησω με κανενα παιχνιδι.