Ναι Λιλάκι, ήμουνα στο επεισόδιο που έφυγε το μωράκι και πολύ με ζόρισε, τώρα βλέπω το επόμενο.
Printable View
Ναι Λιλάκι, ήμουνα στο επεισόδιο που έφυγε το μωράκι και πολύ με ζόρισε, τώρα βλέπω το επόμενο.
Καληνυχτα τσουπρες μου!!!!ευχομαι αυριο να ξυπνησετε με αισιοδοξη διαθεση!!!!!!
κοριτσακια μου γλυκα, είναι μια από εκεινες τις μέρες που με πλακώνουν και δεν τις αντέχω... πάω να ξαπλώσω, να ξεκουρασστω μπας και αδειασει το κεφάλι μου.
καληνυχτες σε όλες σας! καλό μας ξημερωμα!
Καληνύχτα Λίλα και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Καληνύχτα Αγγελική και καλή ξεκούραση που σίγουρα τη χρειάζεσαι. Εύχομαι αύριο η μέρα σου να είναι καλύτερη.
Γυρισα κ εγω απο τους κουμπαρους που εφαγα 3 κομματια απο διαφορετικες τουρτες κ δεν ηθελα να τα φαω κιολας γιατι πριν παω ειχα φαει αλλο ενα μεγαλο κομματι στο μαγαζι.
Λιλακο καλη επιτυχια για το Σαββατο.Πηγαινε χαλαρη κ χωρις να περιμενεις πολλα πραγματα .Να εισαι ηρεμη κ να μην πιεσεις καταστασεις.Ευχομαι το καλυτερο αλλα το παν ειναι στην αναμνηση του Γ. ενα χαμογελο να ερχετε οτι κ να γινει.
Κατερινακι μου αυριο ειναι μια αλλη μερα κ θα εισαι κυρια!φρουτακια παξιμαδακια πρωτεινη,ξερεις εσυ,δεν σε φοβαμαι!
Για το κοριιτσι που χαθηκε τι μπορεις να πεις?Μονο κριμα....κ καποια αλλη ειπαν οτι εφυγε απο επιπλοκες προσφατα.Ειναι απο τις φορες που δεν ξερεις τι να κανεις.
Λιλα θα βρεθουμε το Σαββατο το πρωι για καφε κ κουτσομπολιο......Προλαβαινε ις να ερθεις!Η Καλλιοπη θα ερθει τελικα?
Τζινακια κοριτσακια μου κ γλυκιες καληνυχτες.
Γλαύκη μακάρι να καταφέρει να έρθει και η Καλλιόπη, θα ήθελα να τα πούμε και από κοντά. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
Κοριτσάκια σας καληνυχτώ κι εγώ, καλό μας βράδυ.
Κορίτσια είδα τις ακεφιές σας, διάβασα και για την κοπέλα και συγκλονίστηκα. Τι να πω.. Μόνον ο Θεός έχει απάντηση εκεί όπου δε χωρά λογική.
Και γύρισα τόσο, μα τόσο χαρούμενη! Θα σας πω τα νέα μου, παρόλα αυτά. Πήγα στο πανηγύρι και πέρασα καταπληκτικά! Είχα πάει και πέρυσι, αλλά δεν ήταν τίποτα σπουδαίο. Δυο τρεις πάγκοι και προσκύνημα στην εκκλησία. Φέτος ήταν το κάτι άλλο.. Πρώτα ψώνισα τρία κυλοτάκια με 5 ευρώ όλα μαζί, ίδια με αυτά της μινέρβα, που τα παίρνω δέκα ευρώ το ένα. Εδώ έχει πλάκα, γιατί πήρα το Νο2 και την ώρα που πλήρωνα είδα κρεμασμένη μία βράκα τεραστίων διαστάσεων. Ρώτησα από περιέργεια τι νούμερο είναι και μου είπε πως είναι το Νο6 και πως κάνει και για αερόστατο. Τη στιγμή εκείνη είδα ότι το βρακί το είχε αναρτημένο σε ένα στεφάνι και από κάτω είχε κάνει μία κατασκευή με ένα πλαστικό κυπελάκι, ίδιο αερόστατο! Ταράχτηκα πολύ με αυτό το βρακί!
Μετά πήγαμε και προσκυνήσαμε και ήρθε επιτέλους η ώρα των σουβλακίων! Όταν λέω σουβλάκια, εννοώ καλαμάκια. Έφαγα ένα σουβλάκι, μισό λουκάνικο και ήπια και ρετσίνα με κόκα κόλα και ήρθα στο κέφι. Εννοείται ότι έκανα δύο ώρες να τα κάνω αυτά και εκεί που πήγαινα να σκεφτώ το χάλι μου, ερχόταν στο μυαλό μου το βρακί Νο 6 και συνερχόμουν. Έλεγα μέσα μου πως καλύτερα να τρως σα μυρμήγκι και να φοράς το Νο2, παρά να τρως άνετα και να είσαι στο Νο6.
Έπειτα έφαγα μισό κουπάκι λουκουμάδες και νόμιζα πως έχω πια απωγειωθεί, μέχρι που...
Μέχρι που είδα ξαφνικά ένα ξύλινο, μικρούλι τραπεζάκι με ασορτί καρεκλάκια, χειροποίητα, σκαλιστά! Τόσα δα, το σαλονάκι βεράντας των στρουμφ! Χρόνια τώρα είχα καημό το να κάθομαι στη βεράντα, αλλά είναι μικρή και δε χωράει τα συνηθισμένα έπιπλα. Έψαχνα, έψαχνα, τίποτα. Μέχρι που μάλωσα με το παρεάκι, γιατί επέμενε να πάρω τα πλαστικά από τους γύφτους και είπα ότι πέρα από το ότι δεν μου αρέσουν, θα γεμίζει όλο το μπαλκόνι και τότε εγώ πώς θα απλώνω ρούχα; Λοιπόν, μόλις τα είδα μαγεύτηκα! Δε ντράπηκα καθόλου, έκανα παζάρι και τα πήρα σαράντα ευρώ. Με το που ήρθαμε σπίτι τα έστησα κατευθείαν και καθήσαμε με το παρεάκι για ένα σφηνάκι. Σε χρόνο ρεκόρ μεταμόρφωσα το μπαλκονάκι σε μαγικό σκηνικό. Δίπλα στις γλάστρες το σαλονάκι. Στο κάγκελο της βεράντας κρέμασα ένα πορτοκαλί φαναράκι με κερί ρεσώ. Έβαλα πάνω στο τραπεζάκι και ένα μικρό κίτρινο κεράκι. Από μακρυά ακουγόταν μόνο αηδόνια! Μαγεία, κορίτσια! Κοπιάστε!
Ούτε τάμα να το είχα! Κάθε, μα κάθε φορά που θα ξενυχτήσω, κάτι θα συμβεί και θα μου δημιουργήσει υπερένταση. Έτσι, για να κοιμάμαι μετά ένα δωδεκάωρο συνεχόμενο και να μη μου φτάνει.. Ήρθαν οι δικοί μου, έχασα το μεσημεριανό μου ύπνο για να τους περιποιηθώ, προβληματίστηκα μετά με τα δάκρυα της μητέρας μου, στη συνέχεια πήγα στο πανηγύρι, πήρα τα επιπλάκια και ενθουσιάστηκα.. Ορίστε, πάλι δεν κοιμάμαι, ενώ είμαι με ελάχιστες ώρες ύπνου και δουλεύω αύριο.
Καλημέρες και πολλα τζινακια!
Αβουλινι καλοριζικο το σαλονακι ,σιγουρα θα φυσάει!! Α, και τα κυλοτακια φυσικα! Μου αρεσουν πολυ τα πανηγήρια , ανυπομονω για το πανηγηρι στο χωριο του αντρα μου το καλοκαιρι που θα παμε ( 6 Αυγουστου του Σωτηρος) . Εχουν 3 ημερες πανηγηρι , θα εχω και την Μαριλενα και ειμαι σιγουρη οτι θα ξετρελαθει.
Χθες τελικα πηγα και κοιμηθηκα αφου εκανα μια μινι τριαδα για να εξιλεωθω με ενα παξιμαδι , μια μπουκια γραβιερα και ενα 2 ντοματινια. Σημερα είμαι αποφασισμενη να κανω το προγραμμα μου μπας και νιωσω καλυτερα, φυσικα και δεν ζυγιστηκα ( μην παθω και δευτερο σοκ) και θα προσπαθησω να παω και γυμναστηριο αποψε.
Καλημερα κοριτσοπουλα...ειμαι κ εγω αναστατωμενη κ λυπημενη για την κοπελα που απεβιωσε δυστυχως...ας αναπαυθει η ψυχουλα της...εγω μιλησα με τον γιατρο μου ο οποιος μου ειπε οτι ειναι καλες οι εξετασεις μου αλλα να εχω περισσοτερα γευματα επειδη η ινσουλινη μου πεφτει απο ενα σημειο κ μετα.Επισης μου ειπε οτι σε εναμιση μηνα θα σταματησουν να μου πεφτουν τα μαλλια κ πως καλο θα ηταν να τον επισκευτω μολις μπορω οικονομικα...τεσπα...Αυτα..πο λλα Τζινακια θα τα ξαναπουμε.
Καλημερα σας, ειμαι ο Τηρης. Η Ναταλια ταξιδευει και δεν μπορει να σας μιλησει. Το μωρο της Πωλινας αυτη τη στιγμη χειρουργειται λογω ρηξης εντερου. Ας ενωσουμε τις προσευχες μας να πανε ολα καλα. Η Ναταλια της ειπε οτι ειμαστε ολοι διπλα της και η Πωλινα μας ευχαριστει.
Καλημέρα Τηρη μας, τι ήταν αυτο που προέκυψε πάλι?? Πως, γιατι? Παναγια μου όλα να πάνε καλα!
Καλημέρα. Τήρη σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το χειρουργείο του μωρού και να βγει νικήτρια η μικρούλα και από αυτή η μάχη.