Quote:
Originally posted by Eli
Βγήκα πριν λίγο να πάω στον ΟΑΕΔ για μία δουλίτσα και βρε παιδί μου ένιωσα άλλος άνθρωπος. Καταλήγω στο εξής... δεν είμαι για να κάθομαι στο σπίτι όλη μέρα, με αποσυντονίσει και με ρίχνει σε μελαγχολία. Μετά χάνω και τις δυνάμεις που έχω για να μπορέσω να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν ή που με βάζουν σε μία τάξη. Πρέπει να βρω την δύναμη να ξεκινάω την ημέρα μου μακριά από τον υπολογιστή και έξω από το σπίτι μου. Διαφορετικά δεν μπορώ να αξιοποιήσω την ημέρα μου όπως επιθυμώ ώστε να νιώσω καλά με τον εαυτό μου. Μία σκέψη μου είναι να πάω πρωινό γυμναστήριο, δύσκολη απόφαση και δεν ξέρω πως θα καταφέρω να την υλοποιήσω.
ελάκιον μου, έχεις πάρεις τους δρόμους?Αν ναι, με την ευχή μου! Κάνε το ποδήλατο σου, πήγαινε στο αγαπημένο σου πάρκο, μίλα με ανθρώπους, νιώσε τον παλμό της πόλης, ανακατέψου με κόσμο, μη μένεις στο σπίτι πραγματικα. Επειδή ξέρω ότι είσαι αεικίνητο άτομο και πολυπράγμον, δεν θα αντέξεις για πολύ το σπίτι όσο και αν το αγαπάς! Μακάρι να μέναμε πιο κοντά , να με ξεκουνούσες και μένα την τεμπελχανού!