Τζίνα μου χαίρομαι που δεν χρειάστηκε να ταλαιπωρηθείς πολυ σήμερα για να βρεις την ειδική τροφή για τον Ψιτάκο. Μήπως να ξαναπάρεις τον παπαρόπουλο :lol: ένα τηλέφωνο;
Printable View
Τζίνα μου χαίρομαι που δεν χρειάστηκε να ταλαιπωρηθείς πολυ σήμερα για να βρεις την ειδική τροφή για τον Ψιτάκο. Μήπως να ξαναπάρεις τον παπαρόπουλο :lol: ένα τηλέφωνο;
Το σκέφτηκα να τον ξανακαλέσω αλλά τελικά δεν θα το κάνω. Απ'ότι τον άκουσα από το τηλ. είναι και λίγο αργά τα ζα! Μου λέει στείλτε μου ένα μήνυμα με τα στοιχεία σας και θα σας καλέσω αργότερα. Του λέω τι εννοείτε μήνυμα με στοιχεία, e-mail; Μου λέει όχι μήνυμα και του λέω και τι ακριβώς στοιχεία θέλετε να σας γράψω σε αυτό το μήνυμα;! Τότε μου είπε αυτό το τηλ. που βλέπω είναι το τηλέφωνό σας (βουλωμένο γράμμα διαβάζει) και του λέω μάλιστα κι έτσι μου είπε ότι θα με καλέσει. Μπορεί να το έχασε, μπορεί να το ξέχασε αλλά επειδή κάνει κατασκευές στο σπίτι που χτίζει ο φίλος μου, αν θέλει μπορεί να τον ρωτήσει, δεν θέλω να τον κυνηγάω.
Όπως νιώθεις Τζινάκι μου αλλά από προσωπική εμπειρία επειδή αυτοί συνήθως οι τύποι, είναι μπλεγμένοι με πολλά συνήθως ξεχνάνε, οπότε μην νιώθεις άσχημα αν θέλεις να τον ξανακαλέσεις. Στο κατω κάτω δουλειά ζητάς δεν είναι ντροπή. Κάνε αυτό που σου λέει το ένστικτο σου :)...
Eλακι, εγώ ξερω τι με έχουν ραντίσει και έχω ακεφιές, πολλές δουλειές! Εξετάσεις, επιτηρήσεις, διορθώματα, μαθήματα, συν την ανακαίνιση στο πατρικό μου, συνεννοήσεις με μαστόρια κτλ. Περιμένω πως και πως το σ/κ που θα συναντηθώ με αγαπημένες υπάρξεις!
γιουχου again τσουπρες μου!!!!!εφτιαξα beer bread και το αφησα να παγωσει.εκανα και πεντικιουρ στον εαυτο μου γιουπιιιι μπορω παλι να κανω μονη μου και οχι να το χρυσοπληρωνω ειδικα τωρα που το ταμειον ειναι μειον.
Λίλα είδες τι ωραία που είναι να μπορείς πάλι να σκύβεις για να φτιάξεις τα νύχια των ποδιών; Για πες μου τι εστί beer bread, είναι αυτό που λέει το όνομά του;
ναι ψωμι μπυρας ειναι τζινακο.πικρουτσικο και αν θελεις βαζεις μεσα και τυρι ομως εγω το αφησα σκετο.
Μπραβο Λιλα , ειναι συγκινητικο να συνειδητοποιεις οτι μπορεις να κανεις πραγματα που πριν το βαρος μας δεν μας το επετρεπε. Απολαυσε το λοιπον το πεντικιουρ σου. Τωρα που χανεις βαρος θα αρχισουν και φτερνες σου να γινονται πιο μαλακες.
κατερινακι ενω απο μαη μεχρι οκτωβρη παντα φοραω ανοιχτα παπουτσια ποτε δεν ειχα σκληρες φτερνες.ηταν παντα μωρουδιστικες χωρις να βαζω τιποτα.η μανα μου παντα τσαντιζοταν γιατι οτι και να κανει οι δικες της ειναι πετρα.
οριστε και το μπυροψωμακιον
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150902836983908.435764.763458907&type=1#!/photo.php?fbid=10150913429248908&set=a.10150902836 983908.435764.763458907&type=3&theater
Λίλα δεν θα βάλεις φωτό με το νέο μαλλί;
Έχει απίθανη όψη το ψωμί, αλλά εμένα μάλλον δεν θα μου αρέσει αφού δεν πίνω μπύρα και μου μυρίζει.
εγω δε το βλεπω παντως!
και εγω εφτιαξα προχθες μια μπακετα που ειχε μεινει την εκανα ενα ειδος μπεικ ρολς
και ξετρελαθηκανε ολοι και τωρα ξαναφτιαχνω γιατι τα φαγανε!
απο το να πληρωνουμε το καθε σακουλακι χρυσο πιο καλα τα δικα μου που ειναι και πιο φρεσκα!
ουτε εγω την πινω τη μπυρα ομως το ψωμακι το τρωω.οχι βεβαια πολυ.το εφτιαξα για τη μπιρι μπιρι μου γιατι γκρινιαζει οτι τωρα που δεν τρωω εγω δεν ειναι και οι αλλοι αναγκασμενοι να τους τρεχουν τα σαλια.
Καλλιόπη η φωτογραφία είναι στο facebook, μήπως δεν είσαι φίλη με τη Λίλα γι'αυτό δεν την βλέπεις;