οκ την ειδα απλα δεν εβγαζε το λινκ
Printable View
οκ την ειδα απλα δεν εβγαζε το λινκ
Λίλα το ψωμί φαίνεται λαχταριστό!
βαζω στο facebook το χρωμα να το δειτε και μετα το βγαζω γιατι εδω ειναι πολυ μεγαλη και δεν ανεβαινει
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150902836983908.435764.763458907&type=1#!/photo.php?fbid=10150913475588908&set=a.10150902836 983908.435764.763458907&type=1&theater
Τώρα είναι πιο σκούρα τα μαλλιά σου Λίλα, δεν είναι όπως πριν. Βέβαια αν δεν είχε κάνει η χαζή αναριθμητισμό και σου είχε δώσει το σωστό νούμερο θα ήταν πιο σκούρα και βασικά πιο καστανά.
Γαμώτο μόλις έκανε εμετό πάλι ο γατούλης μου. Φτου!
τζινακι του δινεις αντιεμετικο?εμενα ο γιατρος του παπαρακου του δινει πριμπεραν σιροπι
αχ το κακομοιρο το ψιτακι, ελπιζω να μην κανει αλλους.
Χθες ρώτησα το γιατρό αν χρειάζεται να του δίνω κάτι εγώ και μου είπε όχι, ότι του έκανε μέσα στις ενέσεις.
Δεν του κανεις ενα τηλεφωνο μηπως και πρεπει τελικα να του δωσεις?το πριμπεραν το παιρνεις απο το φαρμακειο.
Λιλάκι το ξέρω το πριμπεράν, είναι αυτό που έδωσαν και σ'εμάς μετά το σλιβ. Τις 2 τελευταίες μέρες μόλις έτρωγε μετά από λίγο έκανε εμετό, από χθες και μετά το γιατρό ενώ έφαγε αρκετές φορές δεν ξαναέκανε παρά μόνο σήμερα το απόγευμα. Εχει καλυτερέψει και θέλω να περιμένω να δω πως θα είναι και αύριο με την άλλη τροφή που θα του δώσω και θα τον πάρω τηλ. το Σάββατο ή τη Δευτέρα. Μου είπε να τον δω πως θα πάει για λίγες μέρες κι αν πάει καλά ο.κ. αλλιώς θα ξαναπάμε για εξετάσεις αίματος.
κοριτσια δεν προλαβαινω να σας διαβασω!!!
τζινα σος!!!!!!
εχουμε θεμα με την κοκερινα. την κηνυγανε κι αυτην και την πεθερα μου ολα τα αδεσποτα για να συνουσιαστουν!!! εχει μεγαλο προβλημα η γυναικα...
σκεφτομαστε τη στειρωση, πες μου σε παρακαλω εσυ εχεις κανει στη δικια σου??
εχεις καμια πληροφορια για το θεμα?
Που χαθηκατε ολες αποψε???
Koritsaki αν είναι αδιάθετη η κοκερίνα σου εννοείται ότι θα την κυνηγάνε τα αδέσποτα, και όταν είναι προς το τέλος της περιόδου της, μετά από 17-20 μέρες δηλαδή, τα πράγματα γίνονται χειρότερα γιατί είναι τότε που ζευγαρώνει και η μυρωδιά της είναι πιο έντονη στα αρσενικά. Εγώ την έχω στειρώσει τη δικιά μου γιατί δεν ήθελα να τη ζευγαρώσω. Κανονικά πρέπει ή να τη ζευγαρώνεις κάθε τόσο ή να της κάνεις στείρωση διαφορετικά κινδυνεύει να πάθει πυομήτρα. Δεν είναι τίποτα, η στείρωση κρατάει μισή ώρα και το ζώο συνέρχεται πολύ γρήγορα αυθημερόν και από την επόμενη μέρα πίνει νερό και τρώει κανονικά. Της δίνεις αντιβίωση για 1 εβδομάδα και τα ράμματα πέφτουν μόνα τους. Για όσο είναι αδιάθετη η κοκερίνα καλό είναι να μην τη βγάζει βόλτα η πεθερά σου γιατί όταν θα είναι στις μέρες της για ζευγάρωμα μπορεί να θελήσει κι η κοκερίνα να κάτσει σε κανένα αδέσποτο και είναι και πολύ γρήγορα τα άτιμα, δεν τα προλαβαίνεις!
Καληνυχτα!!!!