Quote:
Originally posted by asteraki
Καλημέρα και απο μένα!
Μετά απο ένα μακρύ διάστημα αποχής απο κάθε είδους διατροφή - δίαιτα, επανέρχομαι με πρώτο στόχο τα -8 κιλά. Ξεκινάμε δυναμικά λοιπόν απο σήμερα και ελπίζω όλα να πάνε καλά απο εδώ και στο εξής. Είναι σημαντικό να πάρεις την απόφαση και πιο δύσκολο να την υλοποιήσεις αλλά τί στο καλό.... Ο δρόμος προς τη νίκη μετράει πάντα και όχι αυτή καθαυτή... Έτσι λοιπόν, αφού πήρα την απόφαση είμαι έτοιμη να την φέρω εις πέρας μέχρι το τέλος!
Σύμμαχος για μια ακόμη φορά ο Π-Κ που πάντα αποτελεί το φωτεινό παράδειγμα θέλησης και αποφασιστικότητας! Με βοήθησες πολύ φίλε μου να καταλάβω ότι όλα είναι μια ιδέα, μια απόφαση! Σ'ευχαριστώ πολύ!!
Αισθάνομαι ήδη νικήτρια παρόλο που δεν έχω χάσει ακόμη ούτε μισό γραμμάριο!!! :spin: :P
Με δεδομένο ότι έχω καταφέρει πολύ περισσότερα και σπουδαιότερα πράγματα στη ζωή μου απο το να χάσω μερικά κιλά και έχοντας ως παράδειγμα άτομα απο το περιβάλλον μου που κατάφεραν να χάσουν πάνω απο 20 κιλά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα και να τα διατηρούν μέχρι τώρα, ξεκινάω το δικό μου δρόμο προς την κορυφή! Θέλω να χάσω κάποια κιλά για αρχή, δεν με νοιάζει μέχρι πότε (το ιδανικότερο θα ήταν να χάνω 1 κιλό την εβδομάδα αλλά και το μισό δεν με χαλάει), να μαζέψω κάποια χρήματα και να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου (μάλλον ρούχα και ένα ζευγάρι παπούτσια), να κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέπτη και να βλέπω τη Χρύσα όπως θέλω αλλά έχω ξεχάσει! Επιπλέον, έτσι όπως το σκέφτομαι, έχει γίνει το φαγητό ο καλύτερός μου φίλος... Στις χαρές, τσουπ ένα γλυκάκι, στις στεναχώριες τσούπ τα σουβλάκια (ναι ναι, με βοηθάει το τζατζίκι να πνίξω τον πόνο μου!! (:shocked2::spin:)), στις έντονες στιγμές άγχους και στρες (και πιστέψτε με είναι πολλές έχοντας αλλάξει πόλη και συνήθειες...) τσουπ ο καφές με ένα τόνο ζάχαρη και κρέμα γάλακτος, τις ώρες χαλάρωσης τσουπ ένα ρόφημα σοκολάτας με μπόλικη δόση σοκολάτας σκόνη και έξτρα ζάχαρη! Δηλαδή, αν τα βάλω κάτι ψάχνω αφορμές να κάνω επιδρομές και τσιμπολογήματα με κάθε ψυχολογική μετάπτωση! Συνειδητοποίησα ότι το φαγητό αποτελεί σε μεγάλο βαθμό (όχι αποκλειστικά) την ασπιρίνη της ψυχής μου.... Δεν θα βγάλω όμως την ουρά μου απέξω και θα τα ρίξω όλα εκεί... Σίγουρα είμαι και εγώ λιχούδα (σε μεγάλο βαθμό) και λίιιιιιιιιιγο γουρουνίτσα! Εκεί είναι που αναρωτιέμαι πώς καταφέρνουν οι άνθρωποι που έχουν χάσει πολλά κιλά να τα διατηρούν... Αν όντως το φαγητό είναι στενά συνδεδεμένο με την ψυχολογική μας διάθεση τότε με μαθηματική ακρίβεια όλα αυτά τα χαμένα κιλά θα έρχονταν πίσω.. ΑΡΑ, είναι θέμα προσωπικό και έχει σχέση με τη θέληση, την υπομονή, την δύναμη του καθενός μας. Θα μου πείτε τώρα, μα τί μας λέει ο αμπελοφιλόσοφος...
Ήθελα να τα πω, για να τα βγάλω απο μέσα μου και για να εξηγήσω πώς πήρα την μεγάλη απόφαση να μην επιτρέψω ποτέ ξανά στον εαυτό μου να συνδέει το φαγητό με τις διάφορες στιγμές της ζωής μου... Μόνο έτσι θα καταφέρω αυτό που έχω ξεκινήσει!
Ξέρω ξέρω, σας κούρασα αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που ξεκίνησα και ακόμη πιο χαρούμενη που έχω αποφασίσει ότι θα το φτάσω μέχρι το τέλος. Δεν ξέρω, θα ξεκινήσω και δραστηριότητες και έτσι θα δημιουργήσω νέες εικόνες που θα μπορέσω να τις συνδέσω με τις ψυχολογικές μου μεταπτώσεις.
Σας φιλώ όλους γλυκά, μου έλειψε πολύ η παρέα σας, ελπίζω όλα να πάνε καλά σε όλους όσους κάνουν ένα ξεκίνημα ή είναι στη μέση του αγώνα τους ή φτάνουν θριαμβευτικά στο τέρμα!
Σας φιλώ όλους γλυκά και εύχομαι κάθε στιγμή να είναι μοναδική, ξεχωριστή και να την ζούμε με όλο μας το είναι...!
ΧΧΧ:tumble::tumble:
Ωραιο ποστ ΑΣΤΕΡΑΚΙ.Μια απορια:Ο Π-Κ γραφει σε αυτο το φορουμ;