Quote:
Originally posted by filipparas
Γύρισα στη παλιά μου γειτονιά(περίπου) και επί τη ευκαιρία λέω να αρχίσω γυμναστική πολύ πιο συστηματικά.
Περπάτησα λοιπόν σε βουνό με (σχετικά έντονες σε κάποια σημεία, σταμάτησα μια φορά να βρώ ανάσες γιατί δεν έβγαινε) ανηφόρες και κατηφόρες γύρω στα 7 χιλιόμετρα σύμφωνα με google maps, μου πήρε σχεδόν 2 ώρες, λίγο απογοητευτικό γιατί ένιωθα να πηγαίνω γρήγορα. Τεσπά, πρέπει να έκανα και μερικά χιλιόμετρα πάνω κάτω σε υψόμετρο. Σκοπεύω καθημερινά πολύ πρωί αν αρχίσω και κολυμβητήριο να κάνω γύρω στο μισο, το κομμάτι με τις εντονες κλίσεις.
Αργότερα θα περάσω από το κολυμβητήριο που πήγαινα μέχρι πέρσι, ελπίζω να μη μου ζητήσουν χαρτιά γιατρών μιας και είμαι πρώην μέλος και από 1η Ιουλίου να ξεκινήσω σχεδόν καθημερινά.
Το απόγευμα έχω ραντεβού με φίλο γυμναστή να μου δείξει μερικές ασκήσεις για ώμους, στήθος, πλάτη και να με βοηθήσει να αγοράσω βάρη. Σκοπεύω να τα χωρίσω σε 3 ομάδες και να κάνω από μια φορά την εβδομάδα τη κάθε ομάδα, θα μου πει βέβαια και ο φίλος μου.
Έχω ξεκινήσει εδώ και 2 εβδομάδες περίπου κοιλιακούς, ραχιαίους κλπ
Επίσης εδώ πιστεύω λόγω παιδικών φίλων θα έχω πιο συχνά την ευκαιρία να αθλούμαι μέσω ευχάριστων δραστηριοτήτων εκτός προγράμματος τύπου μπάσκετ, πινγκ πονγκ κλπ.
Μπαίνω λοιπόν στη 2η φάση του προγράμματος με μπόλικη γυμναστική εκτός της δίαιτας, αν δω οτι εξαντλούμαι θα ανεβάσω και θερμίδες γύρω στις 1800. ʼντε να δούμε...
τελεια!!!