Γεια σας κοριτσια... ξαναεπιστρεψατε στισ θεσεις σας? που ειστε τοσες μερες..
Ελλη μου σε ευχαριστούμε για τις συμβουλές σου..καθε φορα μαθαινω κ κατι καινούριο
Printable View
Γεια σας κοριτσια... ξαναεπιστρεψατε στισ θεσεις σας? που ειστε τοσες μερες..
Ελλη μου σε ευχαριστούμε για τις συμβουλές σου..καθε φορα μαθαινω κ κατι καινούριο
μαλιστα... καταλαβαινω...
κι εγω σε ποντους χανω απίστευτα, οχι τοσο σε κιλά...
το εντυπωσιακο ειναι πως πεφτει η κοιλια μου αμεσως μολισ καταφερω κανα δυο εβδομαδες τριαδων χωρις υπερφαγικό....
αλλα αμα κανω υπερφαγικο κραταει 2-3 μερες ρε παιδι μου... συνεχομενη λαλακια χωρις stop.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ Κ ΕΠΙΜΟΝΗ
η διαιτολογος μου λεει οτι χρειαζεται ο οργανισμος 3 χρονια σταθερης διατροφης με τριωρα κ τριαδες για να επανελθει κ να συνηθισει στη νεα διατροφη ωστε να σταθεροποιηθει. η ψυχολογος ελεγε 2 χρονια.... για να σταματησουν τα υπερφαγικά. γενικα ειναι αγωνας δρομου... για να μπορεσουμε να εκπαιδευσουμε τον οργανισμό μας, ωστε να μην παρουμε τα κιλα πάλι.
ειμαστε στο σωστο δρομο ομως :) κ θα το παλεψουμε γιατι το αξιζουμε :)
ναι τα tips παντα μου αρεσαν σε οτι κανω :) και σας τα μεταφερω γιατι η γνωση πρεπει να μεταδιδεται :)
Είσαι και εσύ λοιπόν σε καλό δρόμο Ρία μου χαίρομαι! Εγώ κάνω αυτή τη διατροφή από τον Νοέμβριο του 10. Μετράω δηλαδή σχεδόν ενάμιση χρόνο. Ο διατροφολόγος μου μου λέει δύο μήνες και δύο χρόνια! Είμαι κοντά πλησιάζω... :D
Το φανταστικό είναι ότι από τότε που σταθεροποιήθηκα και σταμάτησα να βάζω κιλά ηρέμησα πολύ, επίσης παράλληλα έχασα και εκείνα τα κιλά που πραγματικά με βάραιναν και έκαναν κακό στην υγεία μου. Τώρα πια νιώθω τόσο ασφαλής μέσα σε αυτή τη διατροφή που δεν έχω σχεδόν καθόλου άγχος με το βάρος μου, είμαι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να βάλω κιλά και το μόνο που με περιμένει από εδώ και πέρα όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή είναι μόνο κατηφόρα και σταθεροποίηση. Την μεγάλη δουλειά την έχω κάνει ήδη και τώρα αρχίζω να απολαμβάνω τα οφέλη της διατροφής αυτής. Νιώθω υγεία, ευεξία, ενέργεια και το σημαντικότερο απολαμβάνω τα πάντα χωρίς τύψεις και χωρίς να νιώθω την ανάγκη να τα φάω όλα μονομιάς. Έχω ψυχραιμία και ισορροπίες. Είναι πρωτόγνωρα όλα αυτά για εμένα και παίρνω τον χρόνο μου να τα απολαύσω και να παγιώσω όσο πιο πολύ μπορώ τις νέες μου συνήθειες. Σιγά σιγά αλλάζω και τον τρόπο σκέψης μου που είναι και το πιο δύσκολο, αντικαθιστώ παλιές πεποιθήσεις με νέες όπως με εκπαίδευσε να κάνω η ψυχολόγος μου ώστε και το μυαλό μου πλέον στις αυτόματες σκέψεις να αντιδρά διαφορετικά.
Σίγουρα και εγώ κάνω ακόμη υπερφαγικά αλλά σταδιακά μειώνονται. Αυτό που με πάει πίσω είναι ότι κάποιες μέρες δεν μπορώ να ελέγξω ακόμη την όρεξη μου ή την επιθυμία μου για γλυκό και αν και οι ποσότητες δεν είναι μεγάλες είναι απ' ότι φαίνεται ικανές να με φρενάρουν. Που θα πάει θα το παλέψω και αυτό ;).
Είδες Μαγδαλένα μου έχουν βαρέσει όλες απουσίες! Καμία δεν έχει δώσει σημάδι ζωής!
Το Αγγελάκι μας νομίζω δίνει μάθημα σήμερα, καλή επιτυχία Αγγελίνα μας!
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by ria
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ Κ ΕΠΙΜΟΝΗ ......
γενικα ειναι αγωνας δρομου... για να μπορεσουμε να εκπαιδευσουμε τον οργανισμό μας, ωστε να μην παρουμε τα κιλα πάλι.
Περισσότερο με μαραθώνιο μου κάνει :lol:
Είναι αγώνας αντοχής και υπομονής Ρία μου πράγματι αλλά είναι ευχάριστος γιατί στην πορεία μαθαίνουμε νέα πράγματα, αλλάζουμε τρόπο σκέψης και μαθαίνουμε να απολαμβάνουμε την ζωή και αυτό το λατρεύω σε αυτή τη διατροφή :)
Σ' ευχαριστώ Eli για την άμεση και εμπεριστατωμένη απάντηση!!! Να΄σαι καλά!!! Θα δοκιμάσω τους ξηρούς καρπούς όπως μου είπες, μουλιασμένους και θα σου πω εντυπώσεις.. Τα μπισκότα βρώμης τα έχω δοκιμάσει αλλά θα τα ξαναφτιάξω αφού μπω σε μια σειρά πρώτα γιατί επίσης μου αρέσουν υπερβολικά και δυσκολεύομαι να σταματήσω στο ένα. Φρουτάκι πάντα τρώω αλλά το κακό είναι πως έχω συνηθίσει στα λίγα γεύματα και στις μεγάλες ποσότητες. Παλιά όταν έκανα δίαιτα έτρωγα μόνο πρωινό και μεσημεριανό.. άσε.. και μετά κατηγορούσα τον εαυτό μου που τα ξαναέβαζα.. Τώρα έχω απενοχοποιηθεί πολύ. Δεν αναγκάζω τον εαυτό μου να υποστεί πολύωρη νηστεία. Βέβαια μένει να τρώω και λιγότερο γιατί αν τρώω 5 φορές τη μέρα τις ποσότητες που έτρωγα όταν έκανα 2 γεύματα άστα να πάνε..
Ας γράψω και τα δικά μου..
πρωινό
1 κούπα γάλα 1,5%
1/2 κούπα all bran plus
1 φρουτόκρεμα (1 μήλο, 1 πορτοκάλι και 1 μπανάνα ,τα έβαλα στο μούλτι ολόκληρα)
δεκατιανό (ήμουν έξω)
1 πολύσπορο κουλούρι τύπου θεσσαλονίκης
1 χυμό με καρότο,μήλο,πορτοκάλι
μεσημεριανό
2 μπιφτέκια κοτόπουλου ψητά
σαλάτα με βραστά λαχανικά (μπρόκολο, καρότο,πιπεριά,φασολάκια, αρακά)και λίγο ελαιόλαδο
Παρακαλώ Ήβη μου με το όμορφο όνομα!
Βασικά θέλει εκπαίδευση η ποσότητα για εμάς που έχουμε υπερφαγικές τάσεις. Σιγά σιγά και σταθερά θα τα καταφέρεις να τις μειώσεις. Αν το καταφέρνω εγώ σίγουρα μπορούν όλοι!
Οι συνδυασμοί σου βλέπω είναι μια χαρά, απλά στο μεσημεριανό καλό θα ήταν στην σαλάτα σου να είχες βάλει και λίγο πατάτα αν και ο αρακάς είναι αμυλούχος οπότε μάλλον την τριάδα σου πρέπει να την έκανες.
Αχ τι καλα!! να μεγαλωνει το παρεακι!!!!:starhit::starhit::starhit::star hit:
Ηβη εχεις πολυ ωραιο ονομα!!
κι εγω ειχα θεμα με τις ποσοτητες γιατι μου αρεζε και μου αρεσει ακομα να τρωω μεγαλες ποσοτητες αλλα εχω συνειδητοποιησει οτι αν φαω κανονικη ποσοτητα ΚΑΙ θα χορτασω ΚΑΙ δεν θα νιωσω φουσκωμενη ΚΑΙ το 3 ωρο δεν ειναι μακρια..ειναι μαλιστα ακριβως οταν θελω κατι να ξανατσιμπησω!! γενικα "μετραει" πολυ αυτη η διατροφη, τι να λεμε τωρα!!
Ρια γραφε μας πιο συχνα αν εχεις χρονο!!
πηγα σημερα εδωσα το μαθημα και εσκισα!! εγραψα και βαθμο!! χαχαχαχ.. χαρηκα πολυ σημερα.. Ελη μη με μαλωσεις αλλα δεν εκατσα τελικα, πηγα με αμαξι και γυρισα πισω, θα παω σε 9 μερες που κι ερθει κι ενας φιλος απο Κυπρο και θελω να τον δω..
θα γραψω και τα σημερινα μου που τα θυμαμαι..
07 00 4 ακτινιδια μικρα + 1 μπανανα + μελακι + κεφιρ + 2 φετες σικαλης --->αλειψα τις φετες με μελι και εκοψα σε λωριδες τη μπανανα και εβαλα αυτο το σαντουιτσακι στην τοστιερα για λιγο και βγηκε μουρλια!!!
09 00 μιση ωρα τρεξιμο!!
10 00 4 ακτινιδια μικρα + λιγο κρακερ σικαλης
12 30 κοτοσουπα με αγριο ρυζι,μανιταρια και αυγολεμονο + κουνουπιδι ωμο -μαιντανο σαλατα
15 45 1 μπανανα
18 30 1 πρασινο μηλο
20 45 2 αυγα + λαχανο σαλατα + 1,5 κριθινο
Ήβη καλώς ήρθες στη παρέα μας!
Όντως η συγκεκριμένη διατροφή είναι βάλσαμο, εμένα με έχει βοηθήσει πολύ στο να ελέγχω το μυαλό μου κ πλέον να μην έχω αυτή τη αδηφαγική τάση να φάω τα πάντα!
Πλέον όταν παρεκτρέπομαι, που δεν μπορώ να πω πως δεν μου συμβαίνει συχνά κ συνήθως μου κρατά μια με δύο μέρες όμως η ανάγκη μου να επανέλθω στο πρόγραμμα μου είναι όλο κ μεγαλύτερη!
Εlaki τώρα που ανοίγει ο καιρός να χαρείς ποδηλατάδες με το καινούργιο κράνος! Διάβασα κ τις μέρες σου κ είναι πολύ καλές παρόλο που το ΣΚ έλειπες όλη μέρα απο το σπίτι κατάφερες να συγκαρατηθείς :thumbup:
aggelaki μπράβο για το μάθημα!:thumbup:
Αγγελίνα μου πόσο χαίρομαι που έσκισες! ʼντε πάει και αυτό! Δεν θα σε μαλώσω μανάρι αρκεί να μου είσαι καλά εεε; Η μέρα σου πάντως τέλεια από κάθε άποψη, και το μάθημα το περάσαμε και από διατροφή σούπερ!!!
Breakaki μου σε ευχαριστώ, ανυπομονώ να ανοιχτώ στους δρόμους με το ποδηλατάκι μου χιχιχιχι.
Καληνύχτα κοριτσάκια μου!
Ας γράψω κ εγώ. Κυριακή κ Δευτέρα έλειπα κ δεν έκανα τριάδες :rolleyes::rolleyes: έχω θεματάκια να αντιμετοπίσω όπως όταν κάνω υπερφαγικά να επανέρχομαι απο το επόμενο κιόλας γεύμα κ όχι να κρατά το φαγοπότι κανά τριήμερο!!!! κ επίσης να ελέγχω τον εαυτό μου όταν τρώω εκτός σπιτιού:thumbdown::thumbdown:
Τρίτη 20/3
Πρωί
~ γάλα
~ δημητριακά
~ 3 δαμάσκηνα αποξηραμένα
Πρόγευμα
~ 1 πορτοκάλι
~ 1/2 κουλόυρι Θεσσαλονίκης
~ γραβιέρα
Μεσημέρι
~ φακές
~ αγγούρι + ελιές
~ 1 φ.ψωμί ολικής
Απόγευμα
~ 1 μπανάνα
~ 1 βρωμομπίσκοτο
Βράδυ
~ 1 τορτίγια
~ 1 τόνο μικρό
~ μαρούλι + ντομάτα + αγγούρι
Elaki μου καλό σου βράδυ κ απο εδώ!!!!
Τετάρτη 21/3
Πρωί
~ γάλα
~ δημητριακά
~ 3 δαμάσκηνα αποξηραμένα
Πρόγευμα
~ 1 πορτοκάλι
~ 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης
~ 1φ κασσέρι
Μεσημέρι
~ ψάρι
~ μπρόκολο
~ 1 φ.ψωμί ολικής
Απόγευμα
~ 1 μπανάνα
~ 1 βρωμομπίσκοτο
Βράδυ
~ 1 τόστ
~ 1 μήλο
καλημερες κοριτσια μου. Δηλώνω παρουσία. Ειμαι λιγάκι στο τρεξιμο αυτες τις μέρες και μέσα στον εκνευρισμό και δεν εχω πολλά κουράγια για υπολογιστή. Είστε όλες καλα?
Καλημερα Μαρακι!!!! προσπαθησε να χαλαρωσεις..τα νευρα δεν βγαινουν ποτε σε καλο!! παιρνε και καμια αναπνοη που και που! απ αυτες που κανουν οι jogi! κι εγω δηλωνω καλα!!