Δλδ πως θα γινονταν εμφανισημες?ρε γουαι με κανα π...ο?
Printable View
Δηλαδη ρε why οτι βρισκεις μη πηδιξιμο ειναι ζωο;;; Οι αλλοι αντρες ειναι ζωα; Οι συγγενεις σου ειναι ζωα; Ο νικ απλα σου λεει πως ειναι ανθρωποι. Δεν ειναι απαραιτητα μια γυναικα να τη βρισκεις πηδιξιμη η να σ'αρεσει για να θυμασαι οτι ειναι ανθρωπος. Δεν μπορεις να νιωθεις τοσο μισος για καποιον μονο και μονο επειδη δεν ικανοποιει τα γουστα σου. Μιλαμε για στοιχειωδη ανθρωπινο σεβασμο.
Απαντησε μου why.
ρε νικ να ρωτήσω εγώ κάτι? Με όλες τις γυναίκες που πήγες ας πούμε έπεφτες ξερός στο θέμα εμφάνισης? Δεν υπήρχε δηλαδή κοπέλα που να είναι ωραία αλλά ας πούμε λιγότερο ωραία από άλλες που πήγες και να σε κέρδισε λόγω χαρακτήρα κλπ?
Sτο ξαναλεω δεν επιλεγεις ποιον θα ερωτευθεις ερχεται απο μονο τ.
Απλα καποια στιγμη ρε γουαι πρεπει να γνωρισεις καποια κοπελα ,αυτο σ λεω επειδη ,τα χρονια που εισαι τωρα ειναι τα καλυτερα και τα πιο ξεγνοιαστα θελουν ερωτα .
Τεσπα,τουλαχιστον μιλας με καμια τωρα?
Αφησες δυο πραγματα που σου ειπα ασχολιαστα. Το πρωτο ηταν οτι απο εμφανιση εχεις αρκετα καλη ωστε θα αρκουσε ΑΝ ειχες πιο ευχαριστη προσωπικοτητα για να καταφερεις μια ομορφη που σου αρεσει. Εκει πιστευω ειναι δηλαδη το προβλημα σου.
Το αλλο ειναι το σχολιο μου πως δεν χρειαζεται να αισθανεσαι τοσο μισος για οποιονδηποτε ανθρωπο δεν θεωρεις σεξουαλικα ελκυστικο, υπαρχει και ο στοιχειωδης ανθρωπινος σεβασμος. Κι εσυ λες καποιες γυναικες "ζωα" η "πραγματα" επειδη τις βρισκεις ντεκαυλε. Αυτο ειναι αρρωστημενο ρε why, δεν εχεις λιγη ανθρωπινη ευγενεια μεσα σου; Αλλο δεν θελω να σε πηδηξω αλλο σε μισω σαν ανθρωπο. Ελεος...
Αλλα επιτηδες τα αγνοησες παλι οπως ολες τις αλλες φορες...οταν λεω κατι που χτυπαει εκει που θα σου εκανε καλο αλλα δεν σ'αρεσει γιατι ειναι επωδυνο νιωθεις αβολα και το αγνοεις...τεσπα κανε οτι θες.
Η κοπελα που ερωτευθηκα ηταν λιγοτερο ομορφη απο τις υπολοιπες(οχι ολες)αλλα δεν ηταν και η ωραιοτερη.Και την ερωτευθηκα λογω χαρακτηρα.Δεν με ενοιαζε η εμφανιση της παρολο που ηταν ωραια κοπελα.
Αυτο που γουσταρα ηταν ο χαρακτηρας,μου αρεσε η καλοσυνη της,οτι ηταν λιγο αγαθη,λιγο ντροπαλη,εξυπνη ,ειχε πλακα και παρα πολλα αλλα γενικα τα παντα και δεν ξερω κολησαμε τοσο πολυ
Πάντως nick,αν υπήρχε μια ωραία που να την θέλαμε και οι 2,θα έκανα τα πάντα για να σε νικήσω.
Και να πάω εγώ μαζί της.
Όταν λέμε τα πάντα,λέμε τα πάντα.
Θα έπαιζα και αντιαθλητικά αν χρειαστεί....