περαστικα στις αρρωστουλες!
φιλακια και μια μεγαλη καλημεροκαλησπερα σε ολες!
Printable View
περαστικα στις αρρωστουλες!
φιλακια και μια μεγαλη καλημεροκαλησπερα σε ολες!
Πωλινάκι,ελπίζω να νιώθεις ήδη πολύ καλύτερα!Κι εσύ κι ο άγγελος σου!
Όνειρα γλυκά στα κουρασμένα βλέφαρα,τα γεμάτα όμορφες εικόνες!
--->Renee Olstead - Someone To Watch Over Me
Καλημέρα,φωτεινές μου Βιταμπέλες!Ανεβάζουμε ένταση!Αλλάζουν όλα,αλλάζουμε κι εμείς!
Όλα τ' άλλα ηχούν μακρινά, ένα αστέρι που σκάει στ' ουρανού την καρδιά...
--->ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ : ΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ
Μια τεράστια του χρόνου σπατάλη, κάτι τ' αδύνατο
Να εφεύρεις το όνειρο μιας ζωής σε μια μέρα, μια σκηνή πέρα απ' τη σελήνη
Ένας όμορφος κόσμος που απέχει ένα βήμα, μην ανάβεις το φώς, τράβα απλά την κουρτίνα
Πεταλούδες γυρνούν στην Αθήνα, πάρκα στο Κέντρο, καλοκαίρι μυρίζει
Μια κόρη, μια ερωμένη, μια μητέρα περιμένει, αλλάζουν όλα, αλλάζω κι εγώ
Ένας μαγνήτης στο ψυγείο, ένα σημείωμα, ένα αστείο, ένα σπίτι, ένα φιλί, ένα αντίο
Φίλα με ακόμα, φίλα με ακόμα
Όλα τ' άλλα ηχούν μακρινά, ένα αστέρι που σκάει στ' ουρανού την καρδιά
Θέλω να' μαι μαζί σου, να κυνηγάω μαζί σου τα κύματα όλα της μοίρας
Ένα κορίτσι χορεύει στον ουρανό, το δωμάτιο, το δρόμο, δουλειά, το σχολείο
Μια ψυχή, κι άλλη μία, και μια συνομιλία, μόνο μάτια και θλίψη καμία
Ένα τέλειο λάθος, μια καινούργια αρχή, ένα δάκρυ που δε μπορεί να κρυφτεί
Μια ανάσα βαθειά για να μην τρελαθώ, μια ιστορία αγάπης τι πιο απλό
Και Θεός κι αμαρτία κι άλλη μια ευκαιρία για όσους δεν είχαν το χρόνο να ψάξουν
Είναι μέσα σου η λύση που θα τιμωρήσει όσους δεν έχουν φτερά να πετάξουν
Όλα τ' άλλα ηχούν μακρινά, ένα αστέρι που σκάει στ' ουρανού την καρδιά
Φίλα με ακόμα, φίλα με ακόμα,φίλα με ακόμα, φίλα με ακόμα,φίλα με ακόμα, φίλα με ακόμα...
καλημερα ολη μερα!
αν και εχουμε βροχη σημερα, τουλαχιστον ξεφυγαμε απο τις μειον θερμοκρασιες! στις 8 το πρωι συν 3!
Καλή σου μέρα καλή μου. Σε ευχαριστώ πολύ....Quote:
Originally posted by NADINE
Όνειρα γλυκά στα κουρασμένα βλέφαρα,τα γεμάτα όμορφες εικόνες!
--->Renee Olstead - Someone To Watch Over Me
Το πριγκυπόπουλο νιώθει καλύτερα αλλά εγώ είμαι χειρότερα σήμερα από χτες..... Ελπιζω μόνο να μου περάσει μέχρι το χειρούργείο....
Καλημέρα,πριγκιπομήτωρ!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Καλή σου μέρα καλή μου. Σε ευχαριστώ πολύ....Quote:
Το πριγκυπόπουλο νιώθει καλύτερα αλλά εγώ είμαι χειρότερα σήμερα από χτες..... Ελπιζω μόνο να μου περάσει μέχρι το χειρούργείο....
Δε θέλω σκέψεις αρνητικές!Θα είσαι υγιέστατη πολύ πριν το χειρουργείο!
Και ελαφρύτερη,βεβαίως,βεβαίως !Όλα έχουν δρομολογηθεί από το μαγικό μου ραβδί!
Τα μπέρδεψες λίγο με το quote αλλά δεν πειράζει, εγώ κατάλαβα!!!! καλα το ελαφρύτερη θα δίξει.... κολλήσαμε πάλι στα ίδια!!!!!
Ήδη διορθώθηκε και βελτιώθηκε! ;) Καλημερούδιαααααααα
χεχεχεχε Αυτό είναι που σε κάνει να ξεχωρίζεις!!!!! Μακιαααααααααα
Γεια σας, κοριτσάκια και από μένα την εξαφανισμένη... Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω με τίποτα, αλλά βλέπω επέστρεψ η πρόεδρος.... κάτι είναι και αυτό... Ελπίζω η διάθεση σας να είναι στο πικ και όχι όπως ο καιρός.
Εγώ μετά από ιώσεις όλης της οικογενείας και για μία εβδομάδα συνήλθαμε επιτέλους...
Τα κέφια καλά... και τίποτα δεν μας το χαλάει, ακόμα και οι μειώσεις μισθών που θα γίνουν σε λίγο στη δουλειά μου.
Από κιλά -2,6, δηλαδή 95 τώρα, και έχω πολύ δρόμο... προσπαθώ να εφαρμόσω όσο μπορώ τον γλυκαιμικό δείκτη στη διατροφή μου και την πρώτη εβδομάδα εντυπωσιάστηκα από τα αποτελέσματα. Τη δεύτερη κόλλησα.
Κάπου διάβασα ότι η Πέννη εφαρμόζει τον γλυκαιμικό δείκτη, Πέννη τα φώτα σου, έχασες βάρος, την κάνεις ακόμα... κλπ...
Αύριο θα αγοράσω και το σχετικό βιβλίο.
Καλό ΣΚ σε όλες....
Γεια σας, κοριτσάκια και από μένα την εξαφανισμένη... Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω με τίποτα, αλλά βλέπω επέστρεψ η πρόεδρος.... κάτι είναι και αυτό... Ελπίζω η διάθεση σας να είναι στο πικ και όχι όπως ο καιρός.
Εγώ μετά από ιώσεις όλης της οικογενείας και για μία εβδομάδα συνήλθαμε επιτέλους...
Τα κέφια καλά... και τίποτα δεν μας το χαλάει, ακόμα και οι μειώσεις μισθών που θα γίνουν σε λίγο στη δουλειά μου.
Από κιλά -2,6, δηλαδή 95 τώρα, και έχω πολύ δρόμο... προσπαθώ να εφαρμόσω όσο μπορώ τον γλυκαιμικό δείκτη στη διατροφή μου και την πρώτη εβδομάδα εντυπωσιάστηκα από τα αποτελέσματα. Τη δεύτερη κόλλησα.
Κάπου διάβασα ότι η Πέννη εφαρμόζει τον γλυκαιμικό δείκτη, Πέννη τα φώτα σου, έχασες βάρος, την κάνεις ακόμα... κλπ...
Καλό ΣΚ σε όλες....
:thumbup:Quote:
Originally posted by alalumaki
Αστέρι μου,καμάρι μου!Έτσι σε θέλω!Ανεβασμένη κι αισιόδοξη παρά τις δυσάρεστες προκλήσεις!
Έχω πολύ καλό προαίσθημα για αυτή σου την προσπάθεια αναφορικά με τη σχέση σου
με την τροφή.Έχεις μαζέψει τόση σοφία!Νομίζω ήδη κάνεις πράξη όσα με δύσκολο τρόπο διδάχτηκες!
Ελπίζω να έχεις πλέον λίγο χρόνο για μια καλημέρα!Μας λείπεις...Κι εσύ και οι υπόλοιπες φιλενάδες μας...
Πού είστε βρε κορίτσια;Λινταλένια,πριγκί πισα,Μαίρη-Λου,Χανελέλι,Λούμπι,Μαρικά� �ι,
Νούδι,Βασουλίνι,Σαμπινέλι,� �ιλένια...Χάσατε το ενδιαφέρον σας και δε μπαίνετε πλέον καθόλου;
Ή μήπως την είδατε ηδονοβλεψίες,μας διαβάζετε αλλά κάτι εμποδίζει το login σας;
Κορίτσια,ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ!Μου λείπει η συχνή μας επαφή!Σοβαρά τώρα...
Αν το διαλύσαμε,να το ξέρω,να δω κι εγώ τι θα κάνω...Γιατί έχουν αλλάξει πολλά.Είμαι οριακά.
--->Κική Δημουλά περί μυαλού & ελπίδος...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ;
Καλησπέρα από την παγωμένη Κύπρο.... Τί κάνετε κούκλες μου? η πλάκα είναι ότι απόψε έχουμε έξοδο!!! Το πάρτυ της δουλιάς μου (ναι, ακόμα δεν μας έπιασε η κρίση) και είχα σκοπό να βάλω ένα πολύ ωραίο στραπλες μπλουζάκι (τώρα που ακόμα διαθέτουμε το ωραίο μπούστο)!!! Τελικά δεν έχω ιδέα τί να βάλω....:(
Ό,τι κι αν φορέσεις,μην ξεχάσεις την καλή σου διάθεση,Πωλινάκι μου!
Να έχεις μια απολαυστική βραδιά με τους συναδέλφους σου!Φιλάκιααααα
Η γραμματέας Ναταλία,έχοντας την Πέννυ στο τηλέφωνο να υπαγορεύει:Quote:
"Έχασα περίπου 30 κιλά σε 8 μήνες με αυτήν τη μέθοδο.Όχι βέβαια τόσο σκληροπυρηνικά,
όπως τα λέει στο βιβλίο,που θα αγοράσεις,απλά πρόσεχα να συνδυάζω τις συμβουλές του βιβλίου
με αυτές της διατολόγου.Από τη διαιτολόγο ζήτησα διατροφή για διαβητικούς(χωρίς να είμαι) καθώς
η διατροφή αυτή είναι,που κρατά χαμηλά το γλυκαιμικό δείκτη.Μετά έμεινα έγκυος..."
Καλημέρα!!!!! Τελικά το φόρεσα το στραπλες, και δεν ξέχασα ούτε την καλή μου διάθεση. Περάσαμε υπέροχα!!!! Το μόνο που εμεις δεν μείναμε μέχρι το τέλος. Στις 1 γυρίσαμε γιατί είναι κρίμα και η μαμά μου που είχε τον μικρό!!!! Πάντος περάσαμε φανταστικά!!!!Quote:
Ό,τι κι αν φορέσεις,μην ξεχάσεις την καλή σου διάθεση,Πωλινάκι μου!
Να έχεις μια απολαυστική βραδιά με τους συναδέλφους σου!Φιλάκιααααα
Κυριακάτικες καλησπέρες!
--->ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ
Στίχοι: Γιώργος Κορδέλλας
Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου
Ο κόσμος είναι ένα βουνό
τα λόγια του πετούνε
αντιλαλούνε στις πλαγιές
σε μας ξαναγυρνούνε
Καλύτερα να μη μιλάς
κακές αν κάνεις σκέψεις
μα αν συλλογάσαι όμορφα
είναι χρυσές οι λέξεις
Ο κόσμος είναι ποταμός
και θάλασσα που αφρίζει
άμα μολύνεις το νερό
πια, δεν σε καθαρίζει
Καλύτερα να μη μιλάς
αν δεν πολυκατέχεις
μα αν ξέρεις, μην κρατάς κρυφό
τον θησαυρό που έχεις
Μοναχικές Δευτεριάτικες καλημέρες...
Τελευταία μέρα του Γενάρη...Από αύριο Φλεβαρίζει...
Καλή μας εβδομάδα!Καλή μας δύναμη σε όσα καλούμαστε να διαχειριστούμε!
.
:) Τι γλυκό!Καλημέρα,Πωλινάκι!
Καλημέρα Ναταλάκι μου. Μια εικόνα 1000 λέξεις δεν λένε? :):):)
καλημερα κι απο εμενα που τρεχω λογω δουλειας!
xαίρετε! Αποχαιρετώντας το Γενάρη βλέπω ότι μπήκατε για καλά στο κλίμα του Αγίου Βαλεντίνου!!!!(φαντάζομαι καρδούλε ς και φιλάκια εκείνη τη μέρα, ε;;;)
Ο Γενάρης μας αποχαιρετά με κρύο και στην πρωτεύουσα αλλά όχι, δυστυχώς, με χιόνι των ορεινών...
Διάθεση καλούτσικη, γεγονότα παγκοσμίως αποκαρδιωτικά και θλιβερά.
Καλή τύχη σε όλους!
Σας φιλώ........
Χαλόοοοοοοοοου, κοριτσάκια.....
Ευχαριστώ την πρόεδρο και γραμματέα Ναταλί εις την γαλλιστί για τις σούπερ πληροφορίες. 30 κιλά σε 8 μήνες.. not bad...!! Θέλω και άλλες πληροφορίες όμως... είναι να μην μου δώσεις θάρρος εμένα !!!
1ον πήρε το γνωστό βιβλίο του Dr Lindberg-Χατζηπαναγιώτου ?
2ον τα ξαναπήρε ???
ΟΚ, μη με βρίζεις Ναταλάκι, για τις δύσκολες ώρες είναι οι φίλοι.....
και φιλάκι ...... :kiss::kiss::kiss::kiss:
Καλησπέρα Αλαλουμένια μου!Αυτήν τη στιγμή η Πέννυ ό,τι φεύγει για τη δουλειά της.
Απόψε όμως ή το πολύ αύριο πρωί θα της τηλεφωνήσω για την επόμενη υπαγόρευση.
Κι αν θυμηθείς εντωμεταξύ και τίποτ'άλλο,συμπλήρωσε ερωτήσεις.Μη μασάς!Δικιά μας είναι!
Αυτό που ξέρω σίγουρα αναφορικά με το βάρος της είναι πως με την εγκυμοσύνη πήρε
κάποια κιλά,τα οποία δεν έχασε ακόμα όλα.Εσένα αυτό δε θα έπρεπε να σε απασχολεί.
Μήπως σκέφτεσαι να πας για το τρίτο με το καλό,την κόρη ή έκλεισε το εργοστάσιο;
Ο γιός μου θέλει λέει 5 αδελφάκια..... αλλά ας κάνω λέει το τρίτο και βλέπουμε.... επίσης λέει ότι αν είναι πολλά παιδάκια στο σπίτι, θα είναι πολύ καλά παιδάκια !!!!!!!!!!!!! Εγώ ως μάνα έκλεισα τη φάμπρικα.... τέλος, αντε να κάνετε κανένα εσείς που το παίζετε ελεύθερες και ωραίες.......
Λες να κάνουμε καμιά κόρη,που θέλει κι ο γιόκας σου παιδάκι να νταχτιρντίζει,
μπας και συμπεθεριάσουμε;Αλαλούμ που έχει να γίνει ε;Ε,ρε γλέεεεεντιααααααα
--->http://www.youtube.com/watch?v=it_6Xez4_yk
Γειά σου,οικογένειαααααααααααα� �
Μπονσπέρες,Βιταμπέλες μου!Καλό μας μήνα!
Μπήκε ο γενέθλιος μήνας μου,ο αγαπημένος μου,κατά κόσμον κουτσός!
Τώρα,που το σκέφτομαι,ίσως γι'αυτό να είμαι τόσο ευαισθητοποιημένη στη διαφορετικότητα...
Ένας από τους αγαπημένους δίσκους του μπαμπά ήταν ο ʼγιος Φεβρουάριος του Δήμου Μούτση και του Μάνου Ελευθερίου,
με έτος κυκλοφορίας τη χρονιά της γέννησης μου...Περάσαμε πολλές Κυριακές μαζί...Γλυκές οι παιδικές αναμνήσεις...
Από τότε μέχρι εδώ...Σπίτι μείναμε μόνο δυό..Ο ʼγιος Φεβρουάριος κι εγώ...
--->ΠΕΤΡΗ ΣΑΛΠΕΑ : Ο ΑΓΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
καλημέρα σε όλες μας...καλό μήνα...φιλάκια πολλά
Ναταλού και Μαράκι και Μπάρμπι και σε όλους...:love:
Μεταφορά Πεννολόγου κι όχι πλέον υπαγόρευση:Quote:
1ον πήρε το γνωστό βιβλίο του Dr Lindberg-Χατζηπαναγιώτου ?
2ον τα ξαναπήρε ???
Το βιβλίο είναι πράγματι αυτό.Το εφάρμοσε με κριτική διάθεση.Όχι κατά λέξη.
Για παράδειγμα δεν ακολούθησε το μη περιορισμό στην ποσότητα κάποιων τροφίμων.
Κιλά,είπαμε,ξαναπήρε λόγω όμως εγκυμοσύνης.Τώρα ξεκίνησε και πάλι το πρόγραμμά της(εκείνο της διαιτολόγου),
ώστε να γυρίσει τουλάχιστον εκεί που ήταν πριν τη μοιραία εκείνη βραδιά με τον καλό της,που,πέρα από ηδονή,
παίρνοντας κάποια από τα κόποις απωλεσθέντα κιλά,κατέστησε για δεύτερη φορά εμένα πνευματική μάνα!
Ξετσίπωτο πιτσοκόριτσο της κλειδαρότρυπας,που πού και πού αμολάς μια καλημέρα,τι άλλο κάνεις;
Ναταλού μου μια χαρά είμαι.....πότε στα πάνω πότε στα κάτω μας....:thumbup:
Όπως άλλωστε όλοι μας,πιτσοκόριτσο,με την ελπίδα και την προσπάθεια τα πάνω να είναι συχνότερα από τα κάτω!:thumbup:
αχχχ μου έμεινε το όνομα...πιτσοκόριτσο??σνιφ σνιφ:barfy:
Το οποίο εμπλουτίστηκε με τον επιθετικό προσδιορσμό "ξετσίπωτη" :roll:μετά από μια κρίση αυτογνωσίας σου!:bouncy:
:P χαχαχα μην πούμε μία κουβέντα...καταγράφεται κα.Ναταλού μου!
Εμ...έτσι είναι αυτά,Πιτσοκυρία μου!
Τα λόγια πετούν-τα γραπτά μένουν!
καλά θα τα βρω να τα κάνω delete!!:roll:
Μμμμμμμ!Το βρήκαμε τώρα!Γράφουμε-ξεγράφουμε!
Να έχεις το θάρρος της γνώμης σου,κοπελιά και να την υπερασπίζεσαι μέχρι τέλους!
Εξάλλου η ρετσινιά έμεινε...Ακόμα κι αν το σβήσεις από το τόπικ,στο μυαλό μου delete δε χωρεί!
Ικανή σε έχω ν'αποπειραθείς να μου κάνεις καμιά λοβοτομή...Να προσέχω τα αγγελικά προσωπάκια,
που με προσεγγίζουν και ακούν στο πέραν κάθε υποψίας όνομα "Ζωή"!Καλό απόγευμα,ξετσίπωτο πιτσοκόριτσο!