Σκέφτομαι, καριόλες γυναικες, θέλω να κάνω παρέα με άντρες....
Printable View
Σκέφτομαι, καριόλες γυναικες, θέλω να κάνω παρέα με άντρες....
σκεφτομαι αν ειμαστε πραγματικα ελευθεροι ή ρομποτ με σαρκα. θελουμε την ελευθερια μας αλλα την θελουμε οπως την θελουμε εμεις. με ορια. ζητω η ελευθερια μας! οι αλλοι κανουν διαγωνισμο αναλυσης υπεραναλυσεων να αποδειξουν ποιος το κατεχει περισσοτερο και ειναι πιο εξυπνος, ενω το συνολο του κοσμου φαινεται να εχει καταντησει χειροτερο του idiocracy, σε λιγο θα ποτιζουμε με αναψυκτικα τις σοδειες γιατι ετσι καταληξαν σπουδαιοι επιστημονες οτι βοηθιουνται περισσοτερο.
σκέφτομαι πόσο μαλάκες μπορεί να είναι κάποιοι, που μια ζωή καλοπερνούσαν, και έλεγαν''ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΡΕ ΝΟΗΤΙΚΑ ΥΣΤΕΡΟΥΝΤΑ......ΟΤΙ ΠΩ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ...... ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΤΟ ΑΞΙΖΩ......... ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ''........α ρε καριοληδες και καριολισσες...όλοι μαζί σαν τον τιτανικό θα βουλιάξουμε!!!!!!!!!
Oτι θα ηθελα να γυρνουσα τον χρονο 25-30 χρονια πισω.. να ζησω διαφορετικα την εφηβεια μου κ τα πρωτα νεανικα μου χρονια.. ο χρονος ομως πισω δεν γυρνα... κ μεις γερναμε με αποθυμενα κ στερησεις .. κ δεν μας μενει ουτε καν κουραγιο για να συνεχισουμε να κυνηγαμε φθαρμενα ονειρα...
Instant KENO χαιρομαι που σας ξαναβλεπω εσυ ΚΕΝΟ δες στο θεμα μου εχεις αφιερωση θελω να το ακουσεις ομως αν κ δεν ξερω αμα σ αρεσουν οι rock ballads σκεφτομαι οτι ειμαι καλα καλα κ πολυ καλα!
Να'σαι καλά για το γλυκό σου λόγο!
Τώρα άσχετο βασικά θέλω να αφιερώσω αυτό το τραγούδι στους αστροναύτες αν υπάρχουν:
http://www.youtube.com/watch?v=xJENtHOJUBs
σκεφτομαι οτι ειμαστε ολοι μεταλλαγμενοι εδω μεσα και το e-psychology ειναι σαν το σχολειο του δοκτορα Xavier.
καλό το ίντερνετ καλό και το φόρουμ αλλά τι βοήθεια να προσφέρει κι αυτό όταν είμαστε προσκολλημένοι εδώ μέσα και δεν κοιτάζουμε την αληθινή ζωή?... Τα πράγματα είναι όντως δύσκολα έξω αλλά αξίζει η προσπάθεια αξίζει να είμαστε θετικοί να ελπίζουμε και να αγαπάμε την πάρτη μας που και που. Αξίζει να προσέχουμε τον εαυτό μας και να του προσφέρουμε ότι μας αξίζει. Εύκολο στα λόγια? Όντως, ακόμα πιο εύκολο είναι στην πράξη αρκεί να προσπαθούμε.
"Ότι κι αν συνέβη, θα ήθελε την ευτυχία σου"...τι γλυκόοο... ♥
φρικαρω με τις μαλακιες που διαβαζω :Ρ
αυτο που εγραψες κυκνε ειναι οντως πολυ ομορφο :)
ατιμη ζωη μας πεταξες στου δρομου την ακρη! :Ρ εχει και ενα κρυο παναγια μου!!! ασε που δεν εχω θερμανση !! Παμε λοιπον δάγκωσε το κατερινα τωρα
νευραααα πολλα νευρα! :@ $#@#$&*@
Σκεφτομαι οτι οταν αρχισουν να χανονται οι ισορροπιες, ειναι συνετο ή να προσπαθησουμε να τις επαναφερουμε ή οταν διαπιστωνουμε οτι δεν υπαρχει πια νοημα για κατι τετοιο... να απομακρυνομαστε ησυχως...
σκεφτομαι πως αν δεν στρωσεις τον κωλο σου κατω να βαλεις οσα εχεις και δεν εχεις προκειμενου να βρεις τις ισοροπιες οχι φορουμ υποστηριξης κι ο θεος ο ιδιος να κατεβει και να σου χωνει σφαλιαρες να συνελθεις δεν θα νιωσεις τιποτα...
Ότι έχω πάλι παγιδευτεί στη ρουτίνα.
σκέφτομαι πως πέρασε ακόμα μία μέρα, και σε λίγο θα σημειώσω ακόμα έναν αυνανισμό!! είμαι να μπώ στα ρεκόρ γκίνες.....:(
...σκέφτομαι πως σήμερα ένιωσα τόσα συναισθήματα μαζεμένα σε λίγη ώρα που τρόμαξα.....
σκέφτομαι..θέλω..ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑ ΑΑ!!!!!!..........ΔΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕ!!!!!!!!!!....ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕ............ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣ??????????????????????????
σκέφτομαι..μιας που υπάρχουν τόσα θέματα τύπου..τι σκέφτεστε, τι εύχεστε, τι ...κλπ....μήπως να ανοίξουμε και άλλα τέτοια θέματα?? με τίτλους όπως...''τι πίνετε''...''τι φαντασιώνεστε''......''τι ονειρεύεστε''.....''τι κάνετε''....''τι στοχεύετε''....''τι θα θέλατε''.....''τι παντρέυεστε''......''τι καπνίζτε''.......''τι ψωνίζετε''....''τι πουλάτε''....''τι λετε''........''τι ειστε'''.....''τι επαγγελεστε''.......''τι σιχαίνεστε''....'''τι βαριέστε''......''τι ερεθίζετε''...''τι κυνηγάτε''......''τι δινετε''......''τι παίρνετε''......''τι ξυνετε''........''τι βριζετε''....''τι διδασκετε'''........''τι κατουράτε''...... ''τι κλάνετε''.....:)
σκέφτομαι...''γειά σας...με χαρά σας''
σκεφτομαι οτι ημουν πολυ απολυτος και καθολου συνεργασιμος, και δεν την αντεχω τη σοβαροτητα ρε γμτ, με κανει πιο ψυχρο κι απομακρυσμενο απ'οτι ειμαι, ενω θα πρεπε να εκμεταλευομαι καθε ευκαιρια.
σκεφτομαι τα τσετσετσε τσετσετσε απο κυραγιωργιες και λοιπα μιασματα ξερνασματα που καρκινικα τρωνε τις ζωες μας. αχ ποσο ομορφη η ελλαδιτσα μας παιδια!!!!!!! εδω να μεινετε καλε που θα βρειτε καλυτερα ? σωπα που θα φυγεις εξωτερικο γιε μου, τι να κανεις εκει ?
καυτό μπανάκι..ζεστή σουπίτσα..
ό,τι πρέπει για απόψε!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
σήμερα θα λιώσω στην γυμναστική motherfucker, 6 ώρο θα χτυπήσω..τα πάντα..τρέξιμο αντοχή......βάρη (κανά 3ώρο)....ομαδικό στα βάρη...και πολεμικές τέχνες.....έχω ήδη συμπληρώσει 4 ώρες ύπνου (YEAAHH!!!)....έχω και τα νεύρα μου τις τελευταίες μέρες για ...την οικογενειά μου.....το θέμα εργασία....τις γυναίκες...τους φίλους μου στην real life αλλά και εδώ.....και τους μαλάκες που με ζαλίζουν ακόμα και εδώ...σήμερα είναι μια glorious day for me......i will give it all, till i fall down!
you drive me crazy!
http://www.youtube.com/watch?v=Q4VK9_CfOLQ
μμμ σκέφτομαι ότι σήμερα, έχει διάβασμα...μ' αρέσει δεν έχω πρόβλημα. Και χαιρομαι που μπορώ και διαβάζω χωρίς θολούρα και σύγχυση. Perfect!
Πως πρεπει να περιμενω μια μερα ακομη για να παω στον ΩΡΛ :(
σκεφτομαι πως το σχεδιο που εχω στο μυαλο μου εχει μεγαλη ευθυνη αλλα δε γινεται και κατι αλλο. ομως και παλι τι να κανει και η 22χρονη ρε φιλε, οταν και οι 25χρονες πλεον εχουν καταντησει αχρηστες κι ανικανες ? οι γκομενες καλοπερνανε εδω ενω οι μαλακες ειναι για τον φουντο τον μεγαλο. να χαιρεστε τη χωρα σας και την υποστηριξη σας. χορτασαμε λογια και υποσχεσεις ειδικα απο τσουλια!
Σκέφτομαι που και να ανοίξει ο καιρός. Ω ρε κάβλες.