-
Πρόκειται πραγματικά για ένα απίστευτο ΤΕΣΤ που ίσως αλλάξει την ζωή σας!
Δοκίμασε το για να βρεις το πρότυπό σου. Είναι εύκολο, διαρκεί μόνο 1 λεπτό και θα σε εκπλήξει...!
Καθένας από εμάς είναι αποτέλεσμα πολλών επιρροών. Ωστόσο κάποια άτομα έχουν ιδιαίτερο ρόλο στη διαμόρφωσή μας. Είναι τα πρότυπά μας, τα οποία συνειδητά ή ασυνείδητα μιμούμαστε.
Ίσως ήδη ξέρεις ποιο είναι το πρότυπό σου σε αυτή τη ζωή. Ή μήπως όχι;
Ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής Sir Trevoir Rigelsworth, Ph.D, μας έχει δείξει έναν απλό τρόπο για να βρίσκουμε ποιο είναι το πρότυπό μας.
Είναι εύκολο, διαρκεί μόνο 1 λεπτό και θα σε εκπλήξει...!
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟ;
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΛΕΞΗ.
Δοκίμασέ το, είναι τέλειο και θα σε βοηθήσει στη ζωή σου!
1) Επίλεξε τον αγαπημένο σου αριθμό από το 1 ως το 9.
2) Πολλαπλασίασε το με το 3.
3) Πρόσθεσε 3, και μετά πολλαπλασίασε πάλι με το 3. (θα περιμένω να φέρεις το κομπιουτεράκι...)
4) Ο αριθμός που βρήκες αποτελείται από 2 ή 3 ψηφία.
5) Πρόσθεσε τα ψηφία του αριθμού που βρήκες μεταξύ τους, ώστε να καταλήξεις σε μονοψήφιο αριθμό.
6) Τώρα διάβασε παρακάτω τις απαντήσεις.
Με τον αριθμό που βρήκες, δες ποιος είναι το πρότυπό σου από την παρακάτω λίστα:
1. Albert Einstein
2. Oprah Winfrey
3. Mother Teresa
4. Μαχάτμα Γκάντι
5. Bill Gates
6. Λιονέλ Μέσι
7. Brad Pitt
8. Babe Ruth
9. Γιώργος Παπανδρέου
10. Barak Obama
Εγώ ξέρω ποιός είναι το πρότυπο σου και να τον χαίρεσαι...
Μια μέρα θα γίνεις κι εσύ σαν κι αυτόν!
Πίστεψέ το!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΣΟΥ, ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟ!!!
* Υ.Γ. Σταμάτα να διαλέγεις διαφορετικά νούμερα!!!
Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
Πίστεψέ το!!!
:lol: :lol: :lol:
-
Καληνύχτα Λίλα και καλή ξεκούραση.
-
Μακ ελπίζω τα γραπτά που διορθώνεις να μην είναι σαν το παρακάτω! :lol: :lol:
"Dear Soula,
Why mwre do you kratas moutra me? Afou you know i love you karga... Mexri yesterday we had gamo
ta moments don't moy thn spas twra. What allakse now? You don't goystareis me anymore? You have found
a gomeno mori?
I can not believe that there is kanenas like me. Who is the tsoglan you goystareis and what exei more
than me? Remember Kitsous de Masaei. Ma giati re koula do you pikreneis me at this dificcult moment of
my life? Afoy you know i have to mazepso Elies gamw MY FELEK...
I don't want to koyrasw you but don't give my nerve giati i'll give you Shoot.
Mexri kai lessons agglikwn you always wanted ekana to see how much i am kapsoyris with you.
Kisses Kitsos. "
-
τζινακι σε ευχαριστω πολυ!
εχουμε προβληματιστει πολυ γιατι δεν τα περιμεναμε τοσο αγρια τα πραγματα. αν ημασταν εκει θα τη ζευγαρωναμε αλλα τωρα που ειμαστε τοσο μακρια δεν θαλω να το φορτωσω κι αυτο στην πεθερα μου...ηδη εχει κανει πολλα για μας και μονο που την κραταει τοσο καιρο.
κι εμεις ρε γ@μωτο οταν την πηραμε δεν ξεραμε καθολου οτι θα φυγουμε. ηταν σχεδον ατακτη η φυγη μας με την κ@λοκατασταση που επικρατει στην ελλαδα.
αν το ξεραμε δεν θα αναλαμβαναμε τετοια ευθυνη....
εχουμε στενοχωρηθει πολυ...
και για να τη φερουμε ειναι 800 ευρω...που αυτη τηστιγμη δεν περισσευουν...
λες να μπορει να γινει η στειρωση και σε αυτη τη φαση, που σερνει?
θα παρει η πεθερα μου πρωι πρωι τον κτηνιατρο να ρωτησει...
εχεις καθολου ιδεα για το κοστος?
-
Τσα!!! Να μαι και γω!
Είχε πρόβλημα η σύνδεση μου νωρίτερα και βάλαμε και ταινία και χάθηκα :D. Τελικά ο Γιώργος ξεράθηκε στον καναπέ και ροχαλίζει και σταμάτησα και την ταινία για να την δούμε αύριο.
-
Koritsaki νομίζω ότι μπορεί να την στειρώσει και ας είναι αδιάθετη αλλά δεν είμαι σίγουρη. Το κόστος είναι πάνω κάτω, αναλόγως το γιατρό, 100 ?.
-
ευχαριστω πολυ τζινα!!
ελακι τι κανεις???
εμενα ξεχασα να σας πω σημερα με ξερανε η εγγλεζα που πηγα να δωσω αιμα.
και δεν ηταν καν γιατρος, νοσοκομα ηταν.
ουτε παραβαν εκλεισε ουυε. μπροστα στα ματια ολων εκανε τις αιμοληψιες.
και μου θυμησε τον παππου μπυ που ελεγε τους μικροβιολογους βαμπιρ!!
-
Koritsaki αν τελικά πάει η πεθερά σου την κοκερίνα για στείρωση πες της να έχει μαζί της μία παλιά πετσέτα ή σεντόνι για να την μεταφέρει στην αγκαλιά της μετά τη στείρωση χωρίς να λερωθεί, να της βάλει στη θέση της μία πάνα μεγάλη ή εφημερίδες από κάτω γιατί μέχρι να ξυπνήσει τελείως μπορεί να κάνει τσίσα όσο είναι ξαπλωμένη και να έχει και μία κουβερτούλα ή κάποιο παλιό ζεστό ρούχο γιατί μόλις την πάει σπίτι μετά από λίγο θα έχει υποθερμία και θα τρέμει. Να μην φοβηθεί, είναι φυσιολογικό, να την σκεπάσει με την κουβερτούλα ή κάτι ζεστό και σε λίγο θα συνέλθει. Να πάρει και το μπωλ με το νερό της γιατί δεν κάνει να πιεί καθόλου, από την επόμενη μέρα θα της δώσει νερό. Αν την ταϊζει μία φορά την ημέρα και η αντιβίωση είναι πρωί-βράδυ να της χωρίσει το φαγητό της και να της δίνει το μισό το πρωί και το άλλο μισό το βράδυ πριν την αντιβίωση. Αν είναι μία φορά την ημέρα να της την δίνει μετά το φαγητό της, κι επειδή προφανώς δεν θα μπορεί να της σπρώξει το χάπι στο λαιμό, να της δίνει ένα κοματάκι ψωμί ή τυρί ή κρέας ή κονσέρβα και να της το κρύβει μέσα.
-
E καλά βρε κοριτσάκι δεν έγινε και τίποτα που σας πήραν λίγο μάτι την ώρα της αιμοληψίας δεν έκανες και τεστ παπ! :lol:
Εγώ είμαι αρκετά εξοικειωμένη με το άθλημα μιας και είμαι εθελοντής αιμοδότης οπότε έχω συνηθίσει στις βελόνες. Πάντως είναι σπάσιμο αν πέσεις σε νοσοκόμα ή γιατρό που δεν είναι ελαφροχέρα βράστα! Μία φορά πονούσε το χέρι μου για μία βδομάδα, δεν ξέρω πως το είχε καταφέρει η γιατρός και μου χτύπησε νεύρο. :grind:
-
Koritsaki κανονικά οι γιατροί είναι αυτοί που σε ξεραίνουν στις αιμοληψίες, οι νοσοκόμες επειδή το κάνουν όλη την ώρα υποτίθεται ότι δε σε πονάνε. Όσες φορές έχει έρθει γιατρός να μου πάρει αίμα κάνω ωχ προκαταβολικά! Στο τελευταίο χειρουργείο που έκανα κι εμένα μου πήρε η νοσοκόμα αίμα για τον προεγχειρητικό έλεγχο, στο διάδρομο του νοσοκομείου με τον κόσμο να πηγαινοέρχεται, ευτυχώς τουλάχιστον δεν με πόνεσε.
-
Τώρα θυμήθηκα μία φορά που είχα πάει εκτάκτως γιατί είχα πόνους στην κοιλιά, στον Ευαγγελισμό που εφημέρευε, πριν 15 χρόνια, κι ενώ μου πήραν αίμα δεν είχαν βαμβάκι να μου δώσουν για να βάλω στο χέρι μου και μου είπε η νοσοκόμα να βάλω το άλλο μου χέρι πάνω στο σημείο της αιμοληψίας και να πιέζω δυνατά!! Ακόμα έχει να το λέει η αδερφή μου!
Αν σε περίπτωση ζαλιστείς μετά την αιμοληψία το καλύτερο είναι να βάλεις το κεφάλι σου ανάμεσα στα γόνατά σου και να σου τρίψει κάποιος δυνατά τον αυχένα, συνέρχεσαι αμέσως.
-
-
καλα μωρε δεν λεω οτι ειναι και τεστ παπ, αλλα μου φανηκε καπως ακομψο...μια κουρτινουλα ηταν μπορουσε να την τραβηξει!!!
εχω δωσει κι εγω αρκετες φορες αιμα αλλα ημουν μαθημενη απο την πολυτελεια του παπαγεωργιου(για οσες γνωριζετε αυτο το νοσοκομειο στη θεσσαλονικη)
ζαλαδες δεν εχω ποτε γιατι εχω πολυ ψηλο αιματοκριτη. χιχιχι
-
Eli, Koritsaki και υπόλοιπα κορίτσια σας καληνυχτώ, πάω να ξαπλώσω να δω του βου, καλό μας βράδυ και καλό μας ξημέρωμα. Φιλάκια.
-
Και εγώ κοριτσάκι μία από τα ίδια! Με τον αιματοκρίτη που έχω είναι καλό που πάω και δίνω και αίμα για να τον κατεβάζω λίγο γιατί είναι αρκετά υψηλός.
Το Παπαγεωργίου είναι πράγματι χλίδα! Είχε νοσηλευτεί η αδερφή μου εκεί για μία βδομάδα και το είχα μάθει απέξω και ανακατωτά!