καληνυχτα!!!!
ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!
Printable View
καληνυχτα!!!!
ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Γεια σου Dr Τζίνα! :lol:
Σας αφήνω και εγώ, πάω να ξαπλώσω.
Καληνύχτα μας και όνειρα γλυκά! Μάκια στα μαγουλάκια! :starhit:
Koritsaki δεν κάνει τίποτα. Για οτιδήποτε άλλο θελήσεις μπορείς να με ρωτήσεις και εκτός ωραρίου του ιατρείου μου! :lol: :lol:
Kοριτσακια μου μαλλον δεν σας προλαβαινω παλι αλλα αφου ειχα 5 σελιδες να διαβασω!Περασα ενα υπεροχο Ναταλοβραδο αφου το μαγισσακι ηρθε Καλαματα κ δεν ελεγε τιποτα για να μου κανει εκπληξη.Ηθελε να ερθει ξαφνικα στο μαγαζι αλλα δεν της βγηκε κ με πηρε τηλ.Το που ακουστηκαν οι φωνες μου μην σας πω!Εχουμε κ πεσκεσι απο το μαγαζι με τα βιολογικα για το Σαββατιατικο παρτυ.Ετοιμαστηκατε?Στρωσα τε χαλια,φτιαξατε γλυκα?Σας ερχομαι αυριο!
Παλι ολη μου τη θετικη ενεργεια κ τις ευχες μου για την καλυτερη δυνατη αναρρωση της μικρουλας Κωνσταντινας-Αμαλιας.
Το αυτο για να παρει τη δουλεια το Τζινακιον!
Σας ασπαζομαι τρυφερα κ σας καληνυχτιζω....
Τι να κάνω μαρή Γλαύκη; Μέχρι τις μία περίμενα να δω τα νέα σου για την έκπληξη αλλά τίποτα! Μετά είχα και μία υπογλυκαιμία και ένοιωσα κούραση και ξάπλωσα. Αλλά τώρα που συνήλθα είπα να ξαναμπώ για να δω η περίεργη και τσουπ νάσαι! Με πήρε τηλ. ο φίλος μου από την Κορώνη και μου είπε ότι άκουσε κι αυτός τις φωνές σου! :lol: Χαίρομαι που περάσατε ωραία. Να έχεις καλό ταξίδι αύριο. Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα.
καλημερουδια.τι κανετε? που κ τι ωρα θα συναντηθειτε αυριο? να με παρετε τηλ. σημερις μηπως την κανω κ ερθω.
Καλημέρες!!!
Πόσο χαίρομαι Γλαύκη μου που περασατε καλά με το τρελοκοριτσο! Φανταζομαι την εκφραση σου όταν την είδες μπροστά σου!! ΣΟΚ. Ετοιμάσου εσύ και έλα , απ'ολα ετοιμαζουμαι!
Προς το παρον σημερα μετα την δουλεια εχω πεντικιουρ-μανικιουρ και αυριο κομμωτηριο. Την Κυριακη γίνομαι νονα!!!!!! Θα βαφτίσω το αγοράκι μιας πολυ καλης μου φίλης !! Εχω και λίγο αγχος γιατι ο νονος λεει και κανει πολλα στην βαφτιση και ελπιζω να μην τα κανω μανταρα.
Περιμενω και την πεθερα μου σημερα να ερθει. Θα καθησει μεχρι την Τεταρτη. Δεν τρελαινομαι για το τελευταιο αλλα έχει και τα καλα του. Πχ μπορει να μας κρατησει το παιδι και να παμε με τον αντρα μου καμια βολτα!!! Αλλά κοριτσια θα πρεπει οσες ξερεται να ξεματιαζετε να το κανετε καθημερινα διοτι προβλεπετε να φαω πολυ γκρεμισμα.
Καλημερα κοριτσάκια!!!
Κατερινάκι πάντα αξια κοριτσι μου!!! είναι μεγάλο πράγμα να γίνεις νονα. Εγώ εχω 1 αγοράκι το οποίο με τρελένει... πέρασε μια φάση λόγο του δικού μου (εχασε τα πρωτία, τις βολτες, τις τρελες αγκαλές, τις σβουρες αλλά τώρα έχει αρχίσει και του περναει)
Τζινάκι μου θυμισε μου ειδικότοτα: κτηνίατρος - παθλοόγος?????
Καλημερούδια,Τζινόμορφες!
Όπως καλά καταλάβατε,σήμερα ξύπνησα στην Καλαμάτα(χθες ξυπνούσα στην Πάτρα,προχθές στη Θεσσαλονίκη,πιο πίσω ας μην πάμε)
αύριο ο θίασος των πολλαπλών προσωπηκοτήτων μου ανεβαίνει Βόλο κι έπεται και συνέχεια στο τουρ...Μου λείπει το Τηράκι,
που άφησα σπίτι του χθες,αλλά είμαι διαρκώς μ'αγαπημένα πρόσωπα,που έχω καιρό να δω κι έτσι παράπονο δεν έχω!
Σήμερα μάλιστα που κοιμήθηκα παρέα με το Λούμπι μου,είχα και χουφτώματα και χαδάκια,τρυφερά βέβαια,όχι Τηρένια,οπότε ούτε αυτό μου λείπει!
Ελπίζω να μας κάνει λίγο καλύτερο καιρό στο εξής,γιατί αυτή η βροχή δεν παλεύεται,ειδικά όταν μέσα στην τρέλα του φύγαμε
δε σκέφτεσαι να ρίξεις μια ματιά στον καιρό να δεις τι να πάρεις μαζί σου!
Όχι πως πήρες βέβαια και τα στανταράκια στις αποσκευές σου...Ανάμεσα σε όσα ξέχασα να βάλω στις αποσκευές μου ήταν και νυχτικιά
και καθότι κορίτσι με αρχές που μόνο με το Τηράκι κοιμάμαι γυμνή και καθότι τα μαγαζιά που με βολεύουν εδώ δε βόσκουν,
σας γράφω αυτήν τη στιγμή ξαπλωμένη στο κρεβάτι και μέσα στην ανθισμένη Φτουτατονυχτικιά,παγκόσμι� � πρώτη,καθώς πάρθηκε
για να βολτάρει στους διαδρόμους του Ρίο μετά την επέμβαση!Ένα σώμα,μια φωνή,μια νυχτικιά....Όλα τα μοιραζόμαστε εδώ μέσα....
Σας αφήνω τώρα να ετοιμαστώ.Ευτυχώς έμαθα κάμποσα νέα σας χθες στις 4 ώρες της διαδρομής Πάτρα-Καλαμάτα,γιατί να σας διαβάσω
από και κλείεται!Λυπάμαι που έμαθα για τα Λιλονέα στο δρόμο,αλλιώς θα το είχα κάνει Πάτρα-Πύργος&Πύργος-Καλαμάτα
να πιναμε κι έναν καφέ με το Λιλάκι να συζητούσαμε ενδελεχώς τα του Σαββάτου...Νοερά θα είμαι στο δίπλα τραπέζι
και θα εύχομαι για το καλύτερο και των δυό σας.Βάλε την καλή σου διάθεση γιατί απ'ό,τι μου μετέφεραν κούκλα είσαι
ούτως ή άλλως,πάρε κι ένα υπογλώσσιο για καλό και για κακό για τον δόλιο Γιώργο που ούτε θα καταλάβει από πού θα του έρθει
κι όπως κι αν εξελιχθεί η μέρα εσύ να την απολαύσεις κοντά σ'έναν άνθρωπο που πάντα θα είναι δικός σου.Μου έλεγε η Φτουτάτη
χθες πως ανέλαβε το ρόλο του κακού αστυνομικού να σε προσγειώσει για παν ενδεχόμενο,σε μια προσπάθεια προστασίας σου,
εγώ από την άλλη επειδή δεν έχουμε μιλήσει να ξέρω με τι αλήθεια πηγαίνεις στο ραντεβού αυτό θα σου πω απλά να χαρείς
την κάθε του στιγμή και να δώσεις χρόνο στο Γιώργο και στα πράγματα να ωριμάσουν,έχοντας στο μυαλό σου την πεποίθηση
πως ό,τι κι αν γίνει θα είναι σίγουρα το καλύτερο και για τους δυό σας,ακόμα κι αν προς στιγμή αδυνατούμε να το συλλάβουμε
ως τέτοιο!Μου λείπετε όλες πάρα πολύ....Είναι σα να σας έχω χάσει,αλλά σας έχω μέσα μου όπου κι αν γυρνώ...Έχω μια έντονη έγνοια
για το μωράκι μας,που κάνει τον αγώνα του αυτήν τη στιγμή να διεκδικήσει τη ζωούλα του και την καλή της ποιότητα(κάτι
που για πολλούς δείχνει δεδομένο και ως εκ τούτου υποτιμάται συχνά),λίγο με ταρακούνησαν για τη Τζίνα(σε συνδυασμό με τα
δυσάρεστα νέα της κοπέλας,που εγκληματικά αμέλησε τον εαυτό της κι έφυγε...)αλλά περισσότερο έχω στο νου μου το Αβουλίνι μας
πως δεν είναι καλά....(μακάρι το ένστικτό μου να πέφτει έξω).Θα γυρίσω με το καλό και θα έχουμε τα πολύωρα τηλεφωνήματα μας
και πάλι να συντονιστούμε...Προς το παρόν σας φιλώ όλες ζεστά και θα τα πούμε και πάλι με την πρώτη ευκαιρία!Τζινάκιαααααααα
Καλημέρα. Κατερίνα μου πάντα άξια και μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε καλά. Όλη την ώρα της βάφτισης θα σε καθοδηγεί και ο παπάς λέγοντάς σου τι πρέπει να κάνεις.
Αγγελική θα μπορούσε να είναι νέα ειδικότητα γιατρού αυτή, κτηνίατρος-παθολόγος και θα ήταν πολύ χρήσιμη με τόσα ζώα που κυκλοφορούν γύρω μας! :lol:
Ναταλάκι καλή συνέχεια στο Ναταλοτούρ σου και να περνάς καλά. Δε χρειάζεται ν'ανησυχείς για μένα γιατί είμαι καλά. το έχω ξαναπάθει αυτό με την όρεξη και δεν έχει καμία σχέση με το σλιβ, θα περάσει σύντομα.
οπως καταλαβαινεις Τζινα μου σε "δινουμε¨κανονικα και να θες να ξεφυγεις δεν μπορεις....χεχεχε:wink2:
Ναταλια μου καλη συνεχεια στο τουρ σου και να περνας σουπερ!!!!
Καλημέρα Τζινοκόριτσα μου!!!
Μαρία μου η συνάντηση θα γίνει στο σπίτι μου αύριο κατά τις 11. Αν θέλεις να έρθεις στείλε μου u2u για να σου πω τοποθεσία και ώρα :)
Βλέπεις η Φτουτάτη μας είναι μαθημένη στα σαλόνια και δεν μπορούσαμε να την ξεπετάξουμε με έναν καφέ σε μία τυχαία καφετέρια! :lol:
Αγαπημένη μας Μεγαλειοτάτη, έχω καθαρίσει, έχω σκουπίσει, έχω ξεσκονίσει, σε λίγο θα στρώσω και τα κόκκινα χαλιά και ετοιμάζομαι να φτιάξω και ένα cheesecake με φρέσκια μαρμελάδα φράουλα από τα χεράκια μου χιχιχιιχχι, Ναταλία προλαβαίνεις να το ξανασκευτείς, μήπως να κάνεις και μία στάση Αθήνα προ Βόλου; :spin:
Είδες Γλαύκη μου πόσο ζηλιάρα είναι η Ναταλία μας; Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι εσύ θα πίνεις αύριο καφεδάκι μαζί μας και συνωμότησε όχι μόνο στο να γίνουν εκλογές και να ανέβουμε Θεσσαλονίκη αλλά φρόντισε να κατέβει και Καλαμάτα πριν μας έρθεις στας Αθήνας! :lol:
Ναταλία μου είσαι πανούργα!!!
Τζινάκιον μην ξεγλιστράς σαν το χέλι γιατί ΧΈλι είμαι μόνο εγώ! :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ναταλάκι καλή συνέχεια στο Ναταλοτούρ σου και να περνάς καλά. Δε χρειάζεται ν'ανησυχείς για μένα γιατί είμαι καλά. το έχω ξαναπάθει αυτό με την όρεξη και δεν έχει καμία σχέση με το σλιβ, θα περάσει σύντομα.
Θα πας βρέξει χιονίσει άμεσα στον γιατρό σου ή στο Ιπποκράτειο να σε δει η ομάδα των γιατρών και θα κάνεις και τις εξετάσεις σου και θα τους πεις και ότι εδώ και κάποιο καιρό δεν έχεις όρεξη και τι πρέπει να κάνεις και για αυτό! ʼντε γιατί Αααααα!
Φρόντισε να το αμελήσεις περισσότερο και θα σου ξεμαλλιάσω το φρεσκοκουρεμένο σου καρεδάκι!
Αγγελικούλα μου επειδή το σαβουαρ βιβρ μου δεν μου επιτρέπει να μην κάνω και μία πρόσκληση και σε σένα - αν και ξέρω το πρόγραμμα σου και ότι το ΣΚ έχεις πάντα δουλειές με φούντες :lol: - εννοείται πως και εσύ είσαι ευπρόσδεκτη στην παρέα μας αύριο :D.