αλαξαμε!!!!!!!!!
απλα δεν αλαξα το τικερακι!
περιμενω λιγο να παει πιο κατω μην αλαζω για καθε μισο κιλο!
Printable View
αλαξαμε!!!!!!!!!
απλα δεν αλαξα το τικερακι!
περιμενω λιγο να παει πιο κατω μην αλαζω για καθε μισο κιλο!
wow η καμηλοπαρδαλη δεν ηταν στο ριο.σε καποιο ιδιωτικο την ειχε κανει.
καλλιοπακι χαιρομαι πολυ πολυ.ειδες πηρες και εσυ κατηφορα!!!!
wow εσυ πως τα πας?βαλε τικερακι.
Α καλα μπερδευτικα!! Πως ειναι? εχεις καθολου νεα της? Για την κοπελα ξερετε τιποτα? Απο ελειψει βιταμινων δηλαδη απεβιωσε?
Θα βαλ αλλα πρεπει και να ζυγιστω καααποτεεε!!! Βασικα δεν εχω καλη ζυγαρια τωρα αλλα στις 28 του μηνος καπου εκει θ απαω να παρω μια,να μου φυγει και εμενα η αγωνια τελικα των ποσων κιλων εχω χασει!!!! Εντομεταξυ οποτε παω να βαλω τικερακι δεν ξερω πιο να πρωτοδιαλεξω και στο τελος δεν βαζω κανενα!!!
wow δεν ξερω τιποτα για την καμηλοπαρδαλη και δεν νομιζω να ξερει και καποιος αλλος.η κοπελα πεθανε απο εγκεφαλοπαθεια που προηλθε απο ελλειψη βιταμινης Β1(θειαμινη) ομως ενω ειχε συμπτωματα δεν πηγαινε στον γιατρο της παρα μονο οταν ηταν πολυ αργα
ποσα ειχες χασει την τελευταια φορα που ζυγιστηκες?
15 ειχα χασει και ηταν πριν απο 1 μηνα σχεδον (κατι πεισσοτερο απο μηνα)!!! Ευχομαι να εχω χασει και αλλα!!
Παντως ρε κοριτσιααααα!!! ΜΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΤΖΙΝ ΜΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!!!!! Μου ειναι υπερβολικα φαρδια στον πωπο και στα μπουτια και κοιλια!! Μεση εχω χασει 20εκ, περιφερεια 22εκ αν δεν κανω λαθος και μπουτια 20 κατι και εκει!!! Μπρατσα δεν ειχα μετρησει η χαζη!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΓΑΜΠΑ ΜΙΚΡΥΝΕΕΕΕ!! Και αναρωτιομουν πριν κανενα μηνα αν γινονται πλαστικες και στις γαμπες αλλα δεν νομιζω τελικα νατο χρειαστω!
Παιρνω καθημερινα μια πολυβιταμινη μονο που λιγο ζαλιστηκα εχτες και με ξενερωσε λιγο αυτο επειδη ειμασταν εξω για τα γεννεθλια μιας φιλης μου... Σημερα θα μαθω αν χρειαζεται τελικα να παιρνω και σιδηρο αν και πραγματικα θα το προτειμουσα να παιρνω ασβεστιο και σιδιρο μονο και μονο για να ειμαι σιγουρη οτι ειμαι καλα!!
Α!!! Θα παρω να δω και αν βγηκε η βιοψια που μου ειχαν κανει και ΕΛΠΙΖΩ ΘΕΕ ΜΟΥ να ειναι ολα καλα!!!
Οταν ερθω (τελος Ιουνιου) κανονιστε να ειστε Αθηνα να τα πουμε εεεε????
Σημερα το μενου εχει φακες! Ειναι η πρωτη φορα που θα φτιαξουμε και ελπιζω να τρωγονται!!! :roll:
Λιλάκο μου δεν στεναχωριέμαι που δεν θα είσαι μαζί μας γιατί θα έχεις αύριο καλή παρέα και θα είσαι απασχολημένη :punk:. Φαντάζεσαι να γίνεις μία κούκλα και αντί για το ραντεβού σου να μας έρθεις Αθήνα σεινάμενη κουνάμενη και να τον αφήσεις τον Γιώργο στα κρύα του λουτρού! :lol:
Πάντως η αποτρίχωση με κερί είναι το χειρότερο μου! Έχω να κάνω κερί 10 χρόνια! Δεν το άντεχα και μου δημιουργούσε πολλούς ερεθισμούς. Ξυράφι και πάλι ξυράφι!
Τι ώρα θα βρεθείτε με τον λεγάμενο αύριο;
Χαιρετώ τη Τζινοπαρέα!
Με λένε ʼβα και είμαι καλά! Αυτό για τη Ναταλία μας, που ανησυχεί, η γλυκειά μου.. Ξέρω γιατί. Γιατί με πήρε μάλλον κατά λάθος τηλέφωνο, χτύπησε μόνο μία φορά, εγώ το κατάλαβα και δεν την πήρα πίσω. Φαντάστηκα ότι θα τρέχει και δε θα φτάνει και το άφησα για κάποιαν άλλη στιγμή, που θα έχει περισσότερη άνεση και χρόνο.
Είμαι καλά και είμαι για τα πανηγύρια και στα πανηγύρια, στο στοιχείο μου δηλαδή! Ξαναπήγα στο πανηγύρι και αυτή τη φορά έκανα πιο συγκλονιστικές αγορές. Πήρα ένα ζευγάρι παπουτσάκια (δέκα ευρώ) και τρία ζευγάρια μαύρα σοσόνια (ενάμισυ ευρώ). Όπως καταλαβαίνετε, ντύνομαι ακριβά και στα καλύτερα μαγαζιά ή μάλλον, χμ, χμ, οίκους μόδας ήθελα να πω.. Αν ποτέ φύγω από εδώ το μόνο που θα μου λείψει είναι ίσως τα φτηνά ρουχαλάκια που προμηθεύομαι. Τώρα ειδικά που έχασα βάρος, ποιος με πιάνει!
Κατερινούλα μας, όμορφη νονά μας, θα τα καταφέρεις μια χαρά, μην ανησυχείς. Είναι μεγάλη η τιμή που σου κάνουν οι φίλοι σου και είμαι βέβαιη ότι θα τους την ανταποδώσεις!
Χαρά μου, με κάνατε να ζηλέψω, ακόμη μία φορά! Ναταλοπαρέα, νυχτικιές, εκπλήξεις, όλα αυτά που μου αρέσουν! Να περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται και να το γλεντήσετε και για μένα!
Αυτή τη στιγμή είδαμε επιτέλους ήλιο και άνοιξα τις μπαλκονόπορτες, να ζεστάνει το σπίτι. Όπως καταλαβαίνετε, η ρακέτα μου πετάει φωτιές! Μόλις ξεπάστρεψα τρεις μύγες, σε χρόνο ρεκόρ. Μιλάω σοβαρά, κορίτσια, αν ποτέ δείτε αυτή τη ρακέτα μπροστά σας, μη διστάζετε, πάρτε την. Εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά, ξεφορτώνεστε κάθε έντομο. Τζίνα, προσπάθησα να ακολουθήσω τη συμβουλή σου.. Μίλησα ευγενικά στις μύγες και τους ζήτησα να περάσουν έξω, αλλά με αγνόησαν, οπότε.. :bigsmile:
μονο το μισο ποδι εκανα απο το γονατο και πανω.το μεσημερι θα παμε για φαγητο εκτος και αν ριχνει καρεκλες.λεμε να παμε καπου παραθαλασσια.
κατερινακι παντα αξια!!!
Γουαου μου η απώλεια σου είναι φοβερή! Είσαι και νέο κορίτσι και τα κιλάκια θα φύγουν αέρα πατέρα! :lol:
Καλά κάνεις και ανησυχείς για την θρέψη σου και καλό θα είναι να μιλήσεις και εσύ με τον γιατρό σου και να πάρεις συμπληρώματα. Μία πολυβιταμίνη ούτως ή άλλως ακόμη και αν ο γιατρός σου δεν την θεωρεί απαραίτητη μόνο καλό μπορεί να σου κάνει.
Είναι συγκλονιστικό αυτό που συνέβη στην Ρένα και απορώ πως δεν έδρασε νωρίτερα με τα συμπτώματα που είχε. Καμιά φορά η θέληση μας να αδυνατίσουμε υπερβαίνει ακόμη και τις σωματικές μας αντοχές.... τι να πω. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα της και για όλους εμάς ας γίνει παράδειγμα ώστε να μην έχουμε άλλες τέτοιες άδικες απώλειες στο μέλλον. Η υγεία μας είναι το Α και το Ω και θα πρέπει να φροντίζουμε να την διασφαλίζουμε με κάθε τρόπο. Αυτό που όλοι μας χρειάζεται να έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι η υποθρεψία είναι μία πολύ ύπουλη ιστορία που συνήθως όταν έρχονται οι επιπτώσεις είναι ήδη αργά για να αναστρέψουμε την κατάσταση. Γι αυτό σε αυτήν την περίπτωση η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση... για να έχουμε μία ζωή γεμάτη υγεία μέχρι τα γεράματα μας :)
Λίλα, βαθειά ανάσα και κάνε και τα υπόλοιπα. Από τότε που πήρα το μηχάνημα για τις τρίχες, το κάνω και έχουν μαλακώσει απίστευτα. Έβαζα ξυράφι στις γάμπες και οι τρίχες έβγαιναν σα συρματόπλεγμα! Τώρα τις κάνω μόνη μου, με λίγο πόνο ή όταν θέλω καλύτερη δουλειά, πηγαίνω μία στις τόσες στην αισθητικό και με την ευκαιρία κάνω και μπικίνι, που δε μπορώ μόνη μου. Το μόνο σημείο όπου δεν αλλάζω το ξυράφι είναι οι μασχάλες. Έχουν πολλούς αδένες και φοβάμαι το κερί.
ηλιο θαλασσα και το αγορι μου Λιλουκο, ποιος σε πιανει!!!
Eli μου, για να καταλάβω, η κοπέλα έκανε sleeve, δεν τρεφόταν επαρκώς και γι' αυτό έφυγε; Υπήρχε και δική της ευθύνη ή τώρα ο γιατρός της την έχει άσχημα;