κάτι διάβασα για cheesecake, κακούργα Ελι! Θέλεις να αρχίσω να λιποθυμώ από τώρα?Λατρεύω...
Printable View
κάτι διάβασα για cheesecake, κακούργα Ελι! Θέλεις να αρχίσω να λιποθυμώ από τώρα?Λατρεύω...
θα παιξουν και άλλες εκπληξουλες!!!!
Όπως στην φωτογραφία, έτσι και στην πραγματικότητα φιλενάδα! Ετοιμάσου το cheesecake μου είναι ΘΕΙΚΟ! Γι αυτό μην λιποθυμήσεις ακόμη περίμενε να το δοκιμάσεις πρώτα :lol:Quote:
Originally posted by Mak
Πάω να συναντήσω την αφή να πάρω και την φόρμα για το cheesecake :D. Φιλιά όμορφες!
Βλέπω καλά ή κάνουν τα μάτια μου cheesecake; :lol: Και με φράουλα κιόλας που μου αρέσει καλύτερα από το κεράσι.
Αγγελική οι εκπληξούλες θα έχουν κι αυτές φράουλες; :lol:
Το cheese cake... προτεινεται σαν τριάδα να φανταστω ε? (φρουτο+πρωτεινη+υδατανθρα� �ας)
ε? ε? ε?
(σορρυ για τη σφηνα... αλλα, Έλλη δε μπορεσα να κρατηθω χαχαχα) :love:
καλη συνεχεια στη όμορφη παρέα....
:sniffle::sniffle::sniffle:
Μπράβο Ria, έχεις απόλυτο δίκιο, είναι μία ωραιτότατη τριάδα οπότε τρώμε άφοβα! :lol: Και αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε τον διατροφολόγο να σκίζει τα πτυχία του! :lol:
πως ειναι ο ψιτακος σου σημερα τζινακο?
χαχαχαχαχα....:D:D:D
κι ομως ο διατροφολογος προτεινει cheese cake... αυτος ο ιδιος που ξερουμε πλεον ολες οι τριαδοfun ....ενα μπισκοτο digestive με τυρι κρεμα κ απο πανω μαρμελαδα... :kiss:
Προς το παρόν είναι καλά, δεν κάνει διάρροια και δεν ξανάκανε εμετό. Όλα αυτά με την w/d που είναι όμως μία τροφή που δεν μπορεί να τρώει για πολύ καιρό. Πριν λίγο του έβαλα την άλλη τροφή που μου είπε ο γιατρός με λίγη w/d μαζί και μόνο την κονσέρβα για να δω πως θα πάει. Αν καλυτερέψει θα δοκιμάσω να του βάλω και την ξηρά τροφή. Βλέποντας και κάνοντας. Εσύ γιατί έβαλες τα κίτρινα θλιμμένα ανθρωπάκια;
Ωραία ιδέα Ria αυτό με το digestive, θα το δοκιμάσω και θα το πω και στη μητέρα μου και την αδερφή μου που τις κόλλησα κι αυτές την επιδημία της τριάδας!!
για την παρεα σας την αυριανη.και για το cheesecake του ελακιου
Κι εγώ νόμιζα για το χιονοδρομικό που θα πάτε! :lol:
ασε τζινα οσο παει και βαζει κρυο.να δω τι θα κανω αυριο.μου εχει ταξει θαλασσα αλλα καλυτερα να πηγαιναμε στα καλαβρυτα να φτιαξουμε χιονανθρωπο.