Ελενακι μου γλυκο μου κοριτσάκι, καλή αρχή και από εμένα, θα φάω εγώ το κομμάτι σου αύριο από το τσιζκέικ της ελης!
Printable View
Ελενακι μου γλυκο μου κοριτσάκι, καλή αρχή και από εμένα, θα φάω εγώ το κομμάτι σου αύριο από το τσιζκέικ της ελης!
ελενακι γλυκο καλη αρχη.και δουλεια και θα περασεις και τελεια με την αδερφουλα σου μαζι ολο το καλοκαιρι.να μπαινεις να μας λες νεα σου συχνα.οπως μου ερθουν θα τα πω γιατι χτες που το σκεφτομουν το βραδυ πριν κοιμηθω δεν εβγαλα ακρη μες το μυαλο μου.
Μακ νά'σαι καλά που θα φας εσύ το κομμάτι τσιζκέικ της Έλενας γιατί είχα μεγάλη ανησυχία τι θα γίνει που θα περισσέψει! :lol:
Σοκολατίτσα καλό ταξίδι να έχεις αύριο και μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά και θα είσαι και με την αδερφούλα σου. Κι όποτε δεν προλαβαίνεις να μας διαβάζεις να μου τηλεφωνείς και θα σου κάνω αναμετάδοση!
Τζινοκόριτσα ευχαριστώ για τις ευχές σας!
Καλά αύριο θα παίξει πολύ γλυκό, ω ρε μάνα μου τα σάλια μου τρέχουν :bigsmile:
Εννοείται πως θα μπαίνω, μπορώ χωρίς εσας? αλλά αν με βλέπεται ον λαιν κ δεν γράφω θα είναι απο το κινητό κ απο αυτο δεν μπορώ οπότε δεν θα με παρεξηγησεται έτσι?
Quote:
Originally posted by lila198621
οπως μου ερθουν θα τα πω γιατι χτες που το σκεφτομουν το βραδυ πριν κοιμηθω δεν εβγαλα ακρη μες το μυαλο μου.
Καλύτερα ασε τις σκέψεις κ ασχολήσου με τα μποτέ σου!!!!
Έχω ένα διλημμα, δεν ξέρω τι να φάω για βράδυ, γιαούρτι η τοστ?
φαε μισο μισο.
Σοκολατένια μου!!! Θα μας λείψεις αλλά ξέρω ότι θα σε έχουμε εδώ και δεν στεναχωριέμαι. ʼσε που εκεί που πας θα περάσεις χάρμα! Κάθε αρχή και δύσκολη μανάρι μου, να δεις όμως που θα περάσει ο καιρός και δεν θα θες να φύγεις μετά!
Καλό ταξίδι αύριο αγάπη :starhit:
Λες?
Πάω για να φάω μέχρι να φθάσω στη κουζίνα θα αποφασίσω :crazy:
Ασε τις δικαιολογίες, αν δεν μας γράφεις κανονικά :lol: κάθε βράδυ θα σου βάλουμε πρόστιμο! :lol:Quote:
Originally posted by break
Εννοείται πως θα μπαίνω, μπορώ χωρίς εσας? αλλά αν με βλέπεται ον λαιν κ δεν γράφω θα είναι απο το κινητό κ απο αυτο δεν μπορώ οπότε δεν θα με παρεξηγησεται έτσι?
Τι αποφάσεις καλείσαι κι εσύ να πάρεις βρε παιδί μου! Σαν βγεις στον πηγαιμό για την κουζίνα να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος...για να προλάβεις ν'αποφασίσεις! :lol:Quote:
Λες?
γιαουρτοτοστο διληματα
Μα τι δίλημμα κι αυτό, γιαούρτι ή τοστ. Εννοείται το τοστ! Το σωστό δίλημμα θα ήταν γιαούρτι ή γάλα και τοστ ή πίτσα. Έτσι να το καταλάβω! :lol:
εσυ τζινακο εθεσες κανενα διατροφικο διλλημα στον εαυτο σου σημερα ή παλι εμεινες νηστικη???
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Τι αποφάσεις καλείσαι κι εσύ να πάρεις βρε παιδί μου! Σαν βγεις στον πηγαιμό για την κουζίνα να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος...για να προλάβεις ν'αποφασίσεις! :lol:Quote:
Λες?
:lol::lol::lol::lol: