Οπα οπα καπου σε εχασα με τι το κοπαναγανε το μυαλλο σου?οτι και να εγινε και να εφτασες εκει,πιο ειναι το κλειδι,η καθοριστικη περιοδος?
Printable View
Οπα οπα καπου σε εχασα με τι το κοπαναγανε το μυαλλο σου?οτι και να εγινε και να εφτασες εκει,πιο ειναι το κλειδι,η καθοριστικη περιοδος?
agree!
a, se είχα για πιο μεγαλη, δε ξερω ισως ετσι οπως θα γραφεις. ενταξει νεα εισαι κ συ θα κανεις κι αλλες σχεσεις οταν ειναι η ωρα τους.
εξαλλου τιποτα δν ειναι μονιμο. κ ειναι ωραιο να το βλεπεις ετσι, εγω το προσπαθω να μη βαζω δεδομενα,
κ ειναι δυσκολο γιατι η κοινωνια μας εχει μεγαλωσει με "δεδομενα" ενω τπτ δεν ειναι.
de kaneis λαθος. αυτο παλευω κ προσπαθω. πολλα πραγματα φυσικα μου τα εχουν περασει χειροτερα κ απο ενδοφλεβια :P
Οποτε κ γω τι να πρωτοαλλαξω, δεν ειναι κ ευκολο να ζεις κ να προσπαθεις να εχεις ισορροπιες γυρω σου και να εξελισσεσαι,
ειναι παρα πολλα που μας αναγκαζει η ζωη να κανουμε!!
πφ το βαρυνα! καταλαβες σιγουρα!
ρεα θελω μια τουρτα παγωτο με γευση mars :'( (gia to kerasma :P)
Γιατι καλε το βαρυνες ? μια χαρα τα γραφεις παντα , δεν ειναι αναγκη να χαχανιζουμε μονον !!! ναι , καταλαβα παντως .
Οτι θελω να κάνω μια νέα αρχή στη ζωή μ οςο το δυνατόν γρηγορότερα αλλα δεν μπορώ ..... Οτι θελω να ξεχάσω κακές αναρνήσεις αλλα παλι δε μπορώ ... Οτι μιςω ώρες ώρες τον ευατο μ ..οτι οτι ...
Τι να πω μόνο υπομονή μπορώ να κάνω...
Φτιαξτε ενα τσατ πραγματικου χρονου
Μου τελειωνει το οξυγονο...απλα...
Κοιτα να δεις που τωρα που θελω καποιον να με χτυπισει δεν υπαρχει κανενας
Αρκετα με αυτην την φαση που περναω, θα τελειωσει ομως μια και καλη φετος, αρκετα ανεχτηκα ολο αυτο το αγχος να μου εμποδιζει την ζωη, τωρα θα τα αλλαξω ολα οσο ειμαι ακομα μικρος
πως θα ξεπεράσω τα άγχη και τις φοβίες μου.