-
και τα 2. παλια εβαζα ραδιο και ξεσάλωνα στο δωματιο μου....πιστεψε με 40 λεπτα χορος και κανα 10 ασκησεις με βαρακια του 1 κιλου ( οχι παραπανω) είναι πολυ ωραιος τρόπος να γυμναστεις. και μετα η σχολή χορου καλή είναι αρκει να υπαρχει οικονομικη δυνατότητα, για παραδειγμα εγω δεν την εχω. επίσης μπορεις να βρεις- κατεβασεις βιντεακια dvd με ασκησεις αερομπικ. και έτσι γυμναστικη στο σπιτι και οικονομικα και αμα συνδιαστεί και με λιγο περπατημα/ τρεξιμο αντικατασει μια χαρα το γυμναστηριο.
-
30 λεπτα περπατημα το απογευμα;)
-
Και εγω δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παω σε σχολη χορου η σε γυμναστηριο .Θα κοιταξω τις ασκησεις αερομπικ απο το ιντερνετ φιλακια
-
χτες ήμουν πολύ κουρασμένη τίποτα..
σήμερα 50 λεπτά διάδρομος (πολύ γρήγορο περπάτημα) και ασκήσεις για πόδια
-
το πρωϊ θάλασσα:bouncing: και το απόγευμα 30 λεπτα περπάτημα
-
Καλημερα!!!
Χθες: 20λεπτα εντονο περπατημα διαδρομο,
30λεπτα μηχανηματα,
200 κοιλιακους(100 πλαγιους και 100 στο μηχανημα:P),
1 ωρα χορο Hip hop
Αυταααααα:smilegrin:
-
καλημερα, καλημερα ..
μετα απο ενα υπεροχο βραδακι με την κολητη μου .. ( γιναμε γκολ απο τα ντερτι μαρτινι μας)
ξεκιναω τη διαιτα σημερα! πηγα σε μια διαιτολογο (γνωστη απο τα παλια) να μου δωσει διατροφη για να μπω σε ενα ρυθμο γιατι δεν γινοταν αλλιως ... δεν μπορουσα να με βαλω απο μονη μου ...
ετσι απο σημερα και για 4-5 μηνες .. ελπιζω να ειμαι συνεπης για να τελειωνω με το θεματακι αυτο..!!
και ταυτοχρονα λεω να χρησιμοποιησω τα δωδ που επερνα απ οτα περιοδικα .. για λιγη γυμναστικουλα ... να με βοηθησω περισσοτερο!
γιατι τα γυμανστηρια τα βαριεμαι και συνηθως δεν με βολευουν οι ωρες που εχουν τα τμηματα αεροβικ ... ειναι η πολυ νωρις η πολυ αργα ..
για να δουμε ..
-
έχω κάτι dvd της Leslie Sansone--Walk Away The Pounds και θυμάμαι οτι όταν το εκανα μου αρεσε πολυ
μπορεί να φαινοταν ευκολο .. γιατι ουσιαστικα βασιζεται στο στατικο βηματισμο .. ) αλλα ηταν κουραστικο αρκετα .. και υδρωνες αρκετα!
-
1100 μέτρα κολύμπι και 30 λεπτά περπάτημα:)
-
60 λεπτά και σήμερα γρήγορο περπάτημα στο διάδρομο και ασκήσεις για ώμους κ δικέφαλους-τρικέφαλους
και μετά και μπανάκι.. όχι ότι κολύμπησα ιδιαίτερα.. αλλά τουλάχιστον καλύτερα από να καθόμουν γραφείο κ καναπέ :)
-
σήμερα το πρόγραμμα είχε μπάνιο στην θάλασσα και μάλλον το απόγευμα θα πάω καμιά ώρα περπάτημα
-
Ξεκίνησα γυμναστήριο τελικά, δε μου έβγαινε αλλιώς
15' διάδρομο, ~2km
15' ποδήλατο, ~6km
Mια γύρα από μηχανήματα για όλες τις μυϊκές ομάδες, τη 1η εβδομάδα θα κάνω απ'όλα και μετά θα μου βγάλουν πιο φυσιολογικό πρόγραμμα
-
εγώ έχω ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες περπάτημα,45-60 λεπτά την ημέρα με ανηφόρες,κατηφορίτσες κλπ. αλλά τώρα με την ζέστη τα έχω φτύσει,έφτασα να βγαίνω για περπάτημα στις 10 το βράδυ!
-
καλή αρχή φίλιππε με το γυμναστήριο! θα βοηθήσει να φτάσεις πιο γρήγορα τους στόχους σου!
Εγώ αυτή τη βδομάδα, 3 φορές μέχρι και σήμερα γυμναστική και έχω στο πρόγραμμα και την Παρασκευή..
σε γενικές γραμμές μια ώρα διάδρομο και διάφορες ασκήσεις για το σώμα.. είμαι και σε αναζήτηση νέας ζυγαριάς γιατί δεν μπορώ άλλο έτσι,
θέλω να ξέρω αν έχω κάνει πρόοδο..
-
Σήμερα
40' διάδρομος σύνολο, 4,6km, ~550 θερμίδες καμμένες σύμφωνα με το μηχάνημα
Μια γύρα από μηχανήματα όπως και χθες.