Βλεπω αρκετες απωλειες και σημερα κοριτσια, μπραβο!
dew να περασεις σουπερ!:)
Εγω σημερα στα ιδια αλλα δεν πειραζει καθολου φτανει που ειδα 2αρακι.:)
Printable View
Βλεπω αρκετες απωλειες και σημερα κοριτσια, μπραβο!
dew να περασεις σουπερ!:)
Εγω σημερα στα ιδια αλλα δεν πειραζει καθολου φτανει που ειδα 2αρακι.:)
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ αυτό που είπες...όταν ξεκίνησα διατροφή πρίν πέντε χρόνια για λίγα κιλά εγγυμοσύνης που μου είχαν μείνει, ήμουν 65 κιλά...επειδή έχανα αργά απογοητευόμουν και χάσε πάρε, χάσε πάρε έφτασα τα 70+..άρα, διατροφή με μέτρο, κι αν δε χάνεις τουλάχιστο δεν παίρνεις.. (για εμάς τις μεγαλοκοπέλες...γιατί τα νέα παιδιά εχουν για σύμμαχο τις καύσεις τους)Quote:
Originally posted by absolute
tide φυσικα και μην τα παρατας...σκεψου το πιο απλο οτι κανοντας την προσπαθεια σου μπορει να μη χανεις οσο θα ηθελες αλλα ταυτοχρονα-περα απο κατακρατησεις που εχουμε σε ολες-ΔΕΝ παιρνεις κιολας...
ενω εαν αφηνεσαι 1.σιγουρα ΔΕΝ θα χασεις,2.σιγουρα ΘΑ παρεις(αργα ή πιθανοτερα γρηγορα)
γεια σαααααας.
σημερα η ζυγαρια μου με δειχνει 65.400 ενω χθες με εδειχνε 66. χθες πηγα στην προπονηση και ηταν πολυ εντονη. ειχα να παω και 5 μερες. παιζει να εχασα 600 γραμμαρια ή αδικα χαιρομαι??? :/
Loipon -100 shmera! 56.5!
Sas euxaristw oles. To vrady tha paw gia fai! OPote ayrio tha to exw to kilo! Filakia apo thn synnefiasmenh Krhth!
Η συννεφιασμένη Αθήνα χαιρετά και ανταποδίδει τα φιλάκια!Quote:
Originally posted by penelope1985
Sas euxaristw oles. To vrady tha paw gia fai! OPote ayrio tha to exw to kilo! Filakia apo thn synnefiasmenh Krhth!
:)
Να περνάς καλά Πηνελοπάκι ....
καλησπερες! κ το κουφο...με τη δουλεια τα τρεχαματα τη μαγειρικη κτλ ξεχασα να ζυγιστω!
σιγα το φοβερο θα μου πειτε αφου δεν εκανα κ διαιτα,
αλλα τωρα φοβαμαι οτι ολη η μερα θα παει χαλια αφου θα σκεφτομαι...αυριο ζυγιζομαι ας φαω κ απο αυριο προσεχω (παλι)
Penelope μου δεν πειραζει για το κιλο, εισαι διακοπουλες.Να περασεις τελεια και δε σε φοβαμαι.Αλλωστε ενα κιλακι σου εμεινε, θα το χασεις κι αυτο.:)Quote:
Originally posted by penelope1985
67.800 στις 14:30Quote:
Originally posted by MKEH78
68.100 στις 07:30
αντε να δούμε και το μεσημεριανό ζύγισμα
MKEH it's only 2.8. ;)
OOOO NAIIIIIIIIIIQuote:
Originally posted by Constance
MKEH it's only 2.8. ;)
Μέχρι τον επόμενο στόχο..........~60
και μετά~55
και τέλος 52.........ονειρεμένα κιλάκια....
ελπίζω να τα καταφέρω μέχρι το καλοκαίρι του 2011....
67.800 στις 07:30
kalhmera, 84.2
κ φυσικα θα κανω κατι γιαυτο...χθες!
Καλημερα... χθες εφαγα το βραδυ σε ενα μεξικανικο... και φυσικα εφαγα πολυ παραπανω θερμιδες απο το γιαουρτακι που μου αναλογουσε... Και σημερα ξυπνησα με 1 κιλο πανω... 79 δηλαδη. Λεω να φαω σημερα ολη μερα γιαουρτακια και φρουτα μηπως και γυρισω πισω εκει που ημουν. Αχ, γιατι να μην τολμαω να βγω κι εγω εξω σαν τους αλλους??? Τι αμαρτιες πληρωνω!!!
μα κ μεις βγαινουμε εξω κ παιρνουμε κιλακια...
γνωμη μου να μη φας γιαουρτια, θα τα κανεις σλαατα γιατι ισως απο αυριοπεινας κ σπασεις τελειως τη διαιτα σου.
σκοπος δεν ειναι να τιμωρουμαστε οταν φαμε εξω ή παραπανω αλλα να συνεχιζουμε κανονικα το προγραμμα μας!
Ναι θα το δω, αρχικα θα πιω πολυ νερο... και θα παω και κολυμβητηριο και αυριο παλι να δω 77,8 θελω!!!
καλημερα!σημερα η ζυγαρια με ανταμειψε που δεν εφαγα χτες το παγωτο που με καλοκοιταζε!!!!!
ειμαι 58.100!!!