:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: εμενα εμενα !
Printable View
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: εμενα εμενα !
υπεκηψες ε? πονηρουλααααα! :lol:
Ναι μωρε,χαλια θα ειναι..Εβαλε και κανελα απο πανω η μανα μου,μπλιαξ..
τσ τσ αισχος
Τι να πει μπροστα στο ζελε λαιτ....
η γιαγια μου θα σου απαντουσε : ''τωρα μου συγκρινεις την πο@#σα με την βουρτσα'' :lol: :lol: :lol:
το ζελε παρεπιπτοντος μετα το χειρουργειο τον γουσταρω.
ποση ανωμαλαρα εχω γινει πια μετα απο αυτο το χειρουργειο? να τρελλενομαι για αυγο και λαχανικα και να τρεχω στην οψη της σοκολατας? damn.
Ζελεδαρα uber alles!!! Γαλαντομπούρεκα σοκολάτες μπλιάχ, απορώ πως τα έτρωγα όλα αυτά τα ανθυγιεινά; Συνεχίζω να πείθω;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: αυτο το γερμανικο σου ειναι που με επεισε μιλαμε !
Πςςς με ενα τετοιο αγορι πρεπει να τα φτιαξω,να κανουμε διαιτα και να μετραμε θερμιδες μαζι:love::love:
Σκέφτομαι ότι η Αλμα έχει μέρες να φανεί.... Και την έπερνα τηλέφωνο χτες και δεν απαντούσε...... Μήπως ξέρει κάπιος κάτι?
Will yoy marry me??????:spin::spin:Quote:
Ζελεδαρα uber alles!!! Γαλαντομπούρεκα σοκολάτες μπλιάχ, απορώ πως τα έτρωγα όλα αυτά τα ανθυγιεινά; Συνεχίζω να πείθω;
M@MIETAI o ΟΤΕ και η συνδεσή μου μαζί :flaming::flaming::flaming::flaming:
εχω μια εργασια να κανω ως τις 4. αλλά όλο το σκεφτομαι κ ολο δε το κανω και θέλω ξεκούραση.. και ευτυχως αυριο τελευταία μερα γιατί δε μπορώ άλλο. ειδικά αυτή η βδομαδα ήταν απο τις χειρότερες!
και αποτι βλεπω δε θα την κανω την εργασία γιατί δκυλοβαριέμαι και θα μήνει μετά το πασχα. και κοιμάμαι και όρθια..
Επιτέλους βρήκα την Αλμα!!!!!! Είναι καλά, είχε περάσει κάπιες δυσκολίες τις τελευταίες μέρες που την κράτησαν μακριά μας, αλλά άρχισε να τις ξεπερνά.
Φιλακια Αλμα μου, για οτι θες ξέρεις που θαμας βρεις
πωπω πρεπει να δω τη μερα θετικά, να ξεκουνηθώ απο το κρεβατι να τελειωνει και η αυριανη μερα! δε μπορω καθολου!!! 2 μερες ειναι γιατι πανε τόσο αργα??!!!! :grind:
ας ειναι καλη η αυριανη μερα για να περασει γρηγορα δε θα αντεξω αλλη σαν τη σημερινη.
πολλες ανασφαλειες γμτ μου! ξαφνικά με βλεπω χοντρη,άσχημη καμια σχεση οπως παλια.
πολυς περιορισμος!!!! δε θελω να παω και στη σχολη , αλλα τι να κανω θα παω δυστυχως. δε θελω να δω τη φατσα κανενος.
εχω και τον αλλο που στελνει μια τις τοσες.. οποτε θυμαται ή τελευταια στιγμη..
άσε που ερχεται και το πασχα θα δω καθε μ@λ@κ..νη θεια-θειο-γιαγιαδες- συγγενεις που αν εχεις αδυνατισει θα σου πουν παχυνες.. αν παχυνες παλι το ιδιο θα σου πουν που να τους καει το σπιτι και να ψοφίσουν αργα και βασανιστικά!
Υποτιθεται εχουμε διακοπες 2 βδομαδες(για οσουν δε δουλευουν φυσικά) και αντι να χαλαρωσω έχω να χεστω στο διαβασμα , να κανω 2-3 γλυκα για τη μανα μου, να δω τους βλακες συγγενεις . Ελπίζω μονο να δω τον φίλο μου γιατί δε θα τα αντεξω ολα αυτα..τοση προσποιηση...