Και τα κεκάκια που κάναμε για να δώσει σαν δωράκι στους φίλους του.
Printable View
Και τα κεκάκια που κάναμε για να δώσει σαν δωράκι στους φίλους του.
Πωλίνα να ζήσει ο Ανδρέας ,πολύχρονος με υγεία , ευτυχισμένος και καλοτύχερος. ΟΙ τούρτες νομίζω είναι το όνειρο κάθε μικρού αγοριού! Θα πάθουν πλάκα τα παιδάκια και οι συμμαθητές του σίγουρα. Να το χαρούν!!!
Πωπω, ρε συ Πωλίνα, πόσες ώρες ασχολιόσουνα! Εμένα μου φαίνονται βουνό όλα αυτά , άσε που φαντάζομαι θέλει και τεράστια υπομονή! Πανέμορφα όμως και σίγουρα ιδανικά για να νιώσει ο πρίγκηπας σου ακόμη πιο πρίγκηπας στα γενέθλια του!
Καλησπέρα κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.
Γιώτα μου τα μικρά μακουινάκια για τα κεκάκια μου πήρανε περίπου 4 ώρες για να φτιάξω 40 κομμάτια (με το να χρωματίσω και τα ματάκια τους και όλα τους τα σχέδια επάνω).
Οι τούρτες, μόνο η επένδυση και η διακόσμηση και οι 3 μαζί μου πήρανε 8-9 ώρες. Η κατασκευή του σχήματος όμως ήταν το ζόρι, που μου πήραν οι μακουίν που ήταν παντεσπάνια και σοκολάτα περίπου 4 ώρες το στήσιμο, και ο μπάρμπας που ήταν δούκισσα περίπου 1μιση ώρα το "σκάλισμα".
Συν οι ώρες που έκανα να φτιάξω κρέμες, παντεσπάνια, δούκισσες κτλ.
Χαλάλι όμως του μικρού μου. Είχα πάει και ρώτησα σε ζαχαροπλαστείο να μου πουν πόσα θέλουν να μου κάνουν αυτά τα σχέδια και μου είπαν 120-140 ευρώ η μία!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επομένως όσες ώρες και υπομονή και να έκανα να τα φτιάξω, κι ακόμα τόσες να χρειαζόντουσαν., καλύτερα από το να δώσω 360-420 ευρώ μόνο για τούρτες!!!
Αχ Πωλίνα με τα υπέροχα γλυκά σου! Έχεις τόσο ταλέντο, που είναι αμαρτία να μην το εκμεταλλευτείς. Όπως είδες, οι τιμές για τέτοια γλυκάκια είναι αρκετά προσοδοφόρες. Εκεί στα ζαχαροπλαστεία που ρώτησες για τιμές, δεν ρωτάς αν θέλουν προσωπικό; Και πάρε απόφαση για δημιουργία catering - τόσα παιδιά κέρασε σήμερα ο Αντρίκος σου, μπορείς να ενημερώσεις τους γονείς τους ότι αναλαμβάνεις και τα δικά τους τα γλυκά και όχι μόνο!
Πωλινάκι τι να πω!!! Έχεις ταλέντο τρελό και πρέπει να το εκμεταλλευτείς άμεσα! Συμφωνώ με την ʼννα ότι πρέπει να πεις στους γονείς των συμμαθητών του γιου σου ότι μπορείς να αναλάβεις και δικές τους παραγγελίες.
P.S.Να χαίρεσαι τον γιόκα σου!
φιλεναδα να τα χιλιασει ο γιοκας! σου. ειναι ολα υπεροχα! μπραβο σου :)
Polinaki να χαιρεσαι τον γιο σου γερος δυνατος ευχομαι. Οσο για τις τουρτες σου τρελαινομαι που ειμαι μακρια κ δεν μπορω να τις απολαυσω.:no:
πωλιναααααααααααααααααααα αααααααααα, μπορεις να μου στειλεις με κουριερ μια τουρτα? <3 <3 <3 <3
polinaki χιλιόχρονος ο γιός σου!!!:love::love:
Θέλω κ εγώ τέτοια τούρτα!!!!!!!!!!!!!!!:P
Καλημέρα σας!!!!!!!!!!!!!!!! Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα σχόλια και τις ευχές σας!!!
Μία τουρτίτσα που έφτιαξα για την ξαδέλφη μου που έκλεινε τα 30 της!
Το κέικ που έφτιαξα για σήμερα! Καλά μας Χριστούγεννα!!!!
Τα δωράκια μου!!!
Αχ, δε το πιστεύω Πολίνα! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΥ!! Τα γλυκά σου είναι πάντα τρυφερά και φτιαγμένα με πολύ ταλέντο :thumbup: