Σημερα 78 ακριβως. Αντε να με δω να ξεκιναω πιο δυναμικα παλι, πολυ μου στοιχιζει αυτη η αδρανεια...
Printable View
Σημερα 78 ακριβως. Αντε να με δω να ξεκιναω πιο δυναμικα παλι, πολυ μου στοιχιζει αυτη η αδρανεια...
Καλημερα.Στο ευχομαι brazil,να παρεις φορα και να τα χασεις.:)
Σημερα εγω 69,4.:cool:
Μπράβο βραζιλιανακι ετσι σε θέλω εγω σήμερα +400 αναμενομενο, και αυριο φοβαμαι οτι θα ειμαι +γιατι θα φαω πατατες σήμερα στον φουρνο, περιμένω και περιοδο
51,4 (- 400)
αντε.. κατι γινεται...
-300 gr κι απο μενα
66,5 kg
Καλο Σ/Κ αλλα ο βρωμοκαιρος δεν βοηθαει!:mad:
Πραγματικα πολυ κρυο ξαφνικα.Πανω που τσαντιστηκα που εβαλε ζεστη.:P
50,8 (-600) φευγει η κατακρατηση επιτελους!
Καλημερα, σημερα 76,9... αρχιζω να ξεπρηζομαι σιγα σιγα γιατι ενιωθα σαν μπαλονακι:flaming:
Καλημέρα -300 σήμερα και περιμένω και περίοδο:tumble:
αιντε να δουμε αυριο που ολοκληρωνεται η εβδομαδα
Καλημερα!
Δραμα παιδια εδω μεσα... Ο πατερας μ εφτιαξε παστιτσιο....
Αλλαααααααα....
-1.3 σημερα
55.3
meta apo 2 apanwta + shmera - 300.Niw8w oti kanw duo bhmata mprosta kai ena pisw :mad: shmera pou exoume BBQ me th parea na dw pws 8a to glitwsw to auriano +:puzzled:
Καλημερα.-100 σημερα.Και θα φαω ψαρακι ψητο και σαλατα.:smirk:
-100 γρ.
το βρωμικο ειναι η καλυτερα διαιτα!!!!
66,4 kg
καλημερα,η ζωη ειναι ωραιααααααααααα!!!!
Βρωμικο και μειον? Πλακα μ κανεις?
ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου οτι θα ζυγιζομουν 1 φορα την εβδομαδα. δεν τα καταφερα ομως πανω απο 2 εβδομαδες. τελικα μου παει καλυτερα το καθημερινο. οποτε ας γραφω κι εγω εδω...
εχθες -100
σημερα -100
Ναι φιλη,ειναι γεγονος...Quote:
Originally posted by penelope1985
Βρωμικο και μειον? Πλακα μ κανεις?
Καλημερα και καλη βδομαδα....
-400 σημερα και αισιως παλι κατω απο τα 55
54.9
-1 kg.. στα 51.5
Καλη εβδομαδα σε ολους.Σημερα 2η μερα περιοδου και -200.:)
Costance μου μπράβο. Αργά αλλά σταθερά αρχίζει το ξεφούσκωμα.
καλημέεερα , -600 σήμερα και ηρθε και η περίοδος
Eτσι, συγχρονισμος.:P
Mαρακι μου ναι, εχω πεισμωσει.:D
Καλη εβδομαδα να εχουμε!
Κοντευει το Πασχα..
-200 γρ. μετα την χθεσινη ταβερνα,-100 προχθες με το βρωμικο
66,2 kg
-200 μετα την χθεσινη ταβερνα,-100 προχθες με το βρωμικο και σημερα λεω να φαω πιτσα για να ειμαι αυριο -300 :P
Καλα onelife, αυτο που λες δεν υπαρχει!!! Εφαγες εξω και εχασες κιολας? Γιατι σε εμενα θεε μου να μην συμβαινει αυτο??
Καλα ισως φταιει οτι μετα τις 5μιση δεν ξαναφαγα,παρα μονο 2 αγγουρακια,τι να πω..
+300! καλη αρχη!
50,4 (-400) σημερα αποφασισα να φαω ολοκληρη σοκολατα ^_^ μια χαρα παω. Δεν βιαζομαι.
εντελως φιλικα νομιζω καπου εχασες την μπαλα...απο 50 να πας 40?ανορεξικη θες να γινεις?προσεξε το εεε οχι πως εγω ειμαι ειδικη αλλα .....Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
50,4 (-400) σημερα αποφασισα να φαω ολοκληρη σοκολατα ^_^ μια χαρα παω. Δεν βιαζομαι.
5 κιλα ειναι το δερμα που εχει χαλαρωσει ασχημα. Και εχω 20% λιπος, συμφωνα με μηχανηματα. Το ειδα εχτες. Και δεν παιζει να παω 40, απλα βαζω μεγαλους στοχους, ωστε αν τα παρατησω στη μεση, παλι κοντα σε νορμαλ στοχο ναμαι
Δεν ξερω δεν ειμαι ειδικη απλα σου χτυπησα μια καμπανουλα...απο εκει και περα ...δικη σου ευθυνη
Ευχαριστω παντως που ενδιαφερθηκες =)
-500gr.. ξεφουσκωσα επιτελους
σε λιγες μερες θα ερθω κ εγω στην παρεουλα σας.......:grin: χιχιχιιχιχιχ...ανυπομονωωω� �!!!!!
μεχρι τοτε να ολοι να εχουμε καλες απωλεις:thumbup::thumbup::thumbup:
:love::love::love::love:
Καλημερα!Σημερα 69 ακριβως.:smirk:
καλημέρα +200σήμερα
καλημερα!
σημερα +200 και -600 συγχρονως στην ιδια ζυγαρια στο ιδιο μερος.
τι να κρατησω?
κραταω οτι το στενο τζιν μου ηταν αψογο σημερα πανω μου. τωρα αναπνεω ανετα!
Καλησπερα
+100 σημερα
55 ακριβως
Καλησπερα κι απο μενα, σημερα στα ιδια με χθες και προχθες, αλλα πρωτη μερα περιοδος οποτε ευελπιστω σε καλυτερες μερες απο αυριο- μεθαυριο!
Λορα, μπραβο :thumbup:
brazil, ετοιμασου για αποτομη πτωση στο τελος της περιοδου. κι εγω 1 εβδομαδα που περιμενα και μια με περιοδο ημουν στασιμη και μετα σε 2 μερουλες -2 κιλα! το μυστικο ειναι η υπομονη τελικα!