κουραγιο ava μου!
εμας εδω μας εκανε μια υπεροχη μερα!
εχει ωραια λιακαδα και καθησαμε στη βεραντα της ελλης και ηταν υπεροχα
αν και πιστευω οπου και να καθομαστε υπεροχα θα ηταν !
η παρεα μετραει!
Printable View
κουραγιο ava μου!
εμας εδω μας εκανε μια υπεροχη μερα!
εχει ωραια λιακαδα και καθησαμε στη βεραντα της ελλης και ηταν υπεροχα
αν και πιστευω οπου και να καθομαστε υπεροχα θα ηταν !
η παρεα μετραει!
Καλησπέρα. Όλα καλά όλα ανθηρά. Περάσαμε υπέροχα και χαίρομαι πολύ που γνώρισα τη Γοργόνα και την Αγγελική από κοντά, που όπως το περίμενα είναι υπέροχες κοπέλες και οι δύο και φυσικά που είδα ξανά την Φτουτάτη, τις αφές και τη Μακ. Σοκολατίτσα καλά κάνεις και λιγουρεύεσαι το τσιζκέϊκ γιατί η Eli μεγαλούργησε, ήταν πεντανόστιμο και πήρα και μαζί μου για να δώσω και στην Τζιναδερφή που της αρέσει. Δεν έχω παράπονο, η Eli με εφοδίασε με ένα κουτί που είχε μέσα τα πάντα, γλυκά, αλμυρά, τι να σας λέω!! Έχοντας υπέροχη παρέα μπόρεσα να φάω κι εγώ κανονικά και σκέφτομαι να δεχτώ την πρόταση που μου έκανε η Eli να αναλάβει προσωπικά να με ταίζει, κολλάω μόνο στο τι σαλιάρες να διαλέξω! :lol:
Σοκολατίτσα καλά που μας διευκρίνησες ότι κάνεις πλάκα για τη μητέρα σου γιατί εγώ νόμιζα ότι βιάζεται να σε ξεφορτωθεί! :lol: Καλό ταξίδι να έχεις σήμερα και φάε και κανένα ντολμαδάκι και για μας.
Λιλάκι περιμένουμε τα νέα σου.
Πάω μαμαδοβόλτα και θα σας δω σε λίγο. Φιλάκια.
Αβουλίνι έχεις δίκιο να χαλιέσαι με τέτοιο καιρό που έχεις εκεί. Κάνε λίγο υπομονή όμως, θα φτιάξει κάποια στιγμή και θα χαρείς και το βεραντοσαλονάκι σου.
Ξέχασα να σας πω για τα απίθανα cup cakes που μας έφερε η Αγγελική και είχαν το μονόγραμμά μας επάνω!! Είναι τόσο όμορφο με αυτό το πορτοκαλί Τ επάνω που λυπάμαι να το φάω. Θα το καμαρώσω κανά δυό μέρες και μετά θα το φάω για να μην χαλάσει κιόλας! Την αλμυρή τάρτα πάντως που έφτιαξε και έφαγα το μεσημέρι, θα την ξαναφάω και το βράδυ χιχιχι. Δε λέω να ξεκολλήσω από το laptop. Έφυγααααα.
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ξέχασα να σας πω για τα απίθανα cup cakes που μας έφερε η Αγγελική και είχαν το μονόγραμμά μας επάνω!!
Για του λόγου το αληθές!
καλα και υπαρχει και η φωτο να τα καμαρωσω και εγω γιατι το δικο μου με το που ηρθα σπιτι εξαφανιστικε!
η μαρια ξετρελαθηκε με τα βραχολακια της τζινας και μου ειπε να της πω χιλια ευχαριστω! ο γιος μου αρκεστηκε στο cap cake!
cup cakes, cheese cake, αλμυρη ταρτα, ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!
ω θεε μου! αυτη ειναι κοριτσοπαρεα!!!!!!
τι ωραια που περασατε!!!!!!!!
ζηλευω τοσο.....
Πόσταρα και στο f/b φωτογραφικό τεκμήριο! Ήμασταν 7, ένα από τα αγαπημένα νούμερα της ταξιδιάρας Ναταλίας!
Τα νέα της Πωλίνας είναι πολύ καλά, σήμερα πήρε εξιτήριο η ίδια και από αύριο θα αφαιρέσουν τον αναπνευστήρα από τη μικρή γιατί τα πάει πολύ καλά!
την ειδα !
αλλα λιγο θολη δεν ειναι???
θαμπωσε η καμερα απο την ομορφια μας!!!!!!
κανενα νεο απο το λιλακι ευχομαι να περναει καλα:)
να κανω κι εγω την ανταποκριση απο λονδινο!
ο καιρος συνεχιζει να ειναι πολυ καλος!!! εχουμε τελεια θερμοκρασια (25) και λιακαδα.
φυσαει ομως αρκετα. ευχαριστο αερακι.
το σπιτι μου ειναι διπλα στο ποταμι και εχει στη γειτονια εναν ιστιοπλοικο ομιλο.
κατεβηκαμε λοιπον με το αγορι στην παραλια και αραξαμε την αριδα μας σε παγκακι να μας χτυπαει ο ηλιος και το αερακι.
και χαζευαμε τα παιδια που ειχαν βγει με τα ιστιοπλοικα και αλωνιζανε!!
ειδαμε και 3 να τουμπαρουν!!!!
με το καλο να ξεκινησω να δουλευω ειπαμε μηπως παμε και μεις ιστιοπλοια!
βεβαια οταν θα περνουμε τις βουτες μας θα σκεφτομαι σιγουρα οτι θα ηταν πολυ καλυτερα να βουτουσαμε σε καμια αλμυρη και καθαρη ελληνικη θαλασσα παρα στον θολερο ταμεση αλλα τι να κανεις??? οπου γης και πατρις δε λενε???
πω πω τελεια!!!! πολυ ευχαριστα τα νεα της πωλινας και της μπεμπουλας!!
η λιλα για να αργει, ευχαριστα θα εχει!!!
κοριτσάκι, σπάνιο για αγγλία να έχει τόσο λιακάδα, απόλαυσε την!
α ξεχασα να πω οτι ο αντρουλης μου τιμησε δεοντως τα παστελακια της γλαυκης!