παω σουπερ για τα ψωνια της εβδομαδας!
τα λεμε αργοτερα και ελπιζω να εχουμε νεα και απο το λιλακι!
Printable View
παω σουπερ για τα ψωνια της εβδομαδας!
τα λεμε αργοτερα και ελπιζω να εχουμε νεα και απο το λιλακι!
χαχα γιωτα! κανω οτι μπορω!!! εχω ανοιχτα ολα τα παραθυρα να μπει ο ηλιος απο παντου! ειναι αληθεια οτι τοσο καλο καιρο ουτε στα ονειρα μας δεν περιμεναμε οτι θα κανει εδω!
εχω ομως να πω οτι πολλα απο οσα ακουγονται στην ελλαδα για την αγγλια δεν ισχυουν. η ισως για να ειμαι πιο ακριβης λεω οτι δεν ισχυουν στο λονδινο.
κι ενα απο αυτα ειναι ο καιρος. ο οποιος ηταν πολυ πιο ηπιος απο την ελλαδα το χειμωνα και απο βροχες συνολικα δεν εβρεξε πανω απο 30 μερες. και τωρα αυτη η ανοιξη! ειναι να τρελενεται κανεις!!!
και το καλυτερο το περιμενω να ερθει....θελω να ερθει ιουλιους και η θερμοκρασια να μην ανεβαινει πανω απο το 30 ουτε με σφαιρες!!!!
οπως εχω πει ξανα υποφερω με τη ζεστη.....εκεινα τα 40 της θεσσαλονικης δεν θα μου λειψουν καθολου!!!!
χαχαχαχα
εγώ πάντως λατρεύω Λονδίνο, και τι δεν θα εδινα να το ξαναέβλεπα από κοντά!
Πάρτε και λίγο από Τσιζκεϊκέλι!
γραφω και ερχομαι
ωωωωωωωω, έρχονται νέα από το λιλομέτωπο!
Αααααααα Λίλα γύρισες;;;;
Μπήκα να δω τα νέα σου αλλά πρέπει να φύγω γ@μώτι και δεν θα σε προλάβω!
Περάσαμε τέλεια στον καφέ αλλά δεν χόρτασα καμιά σας! Ο χρόνος ήταν τόσο λίγος :(.
Λιλάκι μου θα σε διαβάσω το βραδάκι που θα γυρίσουμε. Πάμε πεθεροβόλτα και όπου αλλού θέλει το παλικάρι μου που τον έκλεισα μέσα όλη μέρα. Εμ έχω και συζυγικά καθήκοντα για! :lol:
Σας ευχαριστώ όλες σας πάρα πολύ για σήμερα! Μου γεμίσατε την ημέρα μου με φως, θετική ενέργεια και χαμόγελα! :love:
Ελενάκι μου καλο σου ταξίδι! Θα σε πάρω τηλέφωνο μέσα στην βδομάδα να μου πεις πως τα περνάς! Θα περιμένουμε και τα δικά σου νέα!
Φιλιάααααααα
μολις γυρισα απο την εξοδο μου με τον Γ.πρωτον επαθε σοκ οταν με ειδε εμεινε με το στομα
ανοιχτο.οταν καταφερε να μιλησει μου λεει μα πως και τι και ολες αυτες τις αποριες.του εξηγησα
και γελουσαν μεχρι και τα μουστακια του.ευτυχως ο καιρος μου εκανε τη χαρη και ηταν καλος
μονο αερα ειχε.αρχισαμε να τα χαζολεμε.τον ρωτησα τι εγινε με τη δουλεια που ειχε παει
στην Πατρα.μου ειπε οτι ενας παλιος καθηγητης του του προτεινε θεση βοηθου με ελαχιστα
βεβαια λεφτα και πολυ τρεξιμο με καλες προοπτικες ομως.δεν εχει δωσει ακομα την τελικη του
απαντηση ομως το συζητησε και με τους δικους του και τελικα θα απαντησει ΝΑΙ και απο το νεο
ακαδημαικο ετος θα μετακομισει πατρα. :(
τον ρωτησα και τι θα κανεις με τη γκομενα???σταματησε να μιλαει ξαφνικα.τι εγινε του λεω.μου
λεει με την γκομενα μας τελειωσε εδω και λιγους μηνες.μα εσεις μενατε μαζι του λεω ειχα
ακουσει οτι γυρισες στο πατρικο σου ομως νομιζα για οικονομικους λογους.η πρωην τα ελεγε
αυτα για να μην λεει οτι χωρισαμε.μου ειχε βαλει το μαχαιρι στο λαιμο να παντρευτουμε γιατι
την πιεζαν οι δικοι της.εγω δεν ειχα στο μυαλο μου γαμους και παιδια δεν εχω καν δουλεια
που να μου αποφερει επαρκες εισοδημα δεν εχω κυνηγησει την καριερα μου δε εχω κανει
τιποτα απο αυτα που θελω ακομα.και ολα αυτα τα ηξερε.θελω φυγω να παω στην πατρα.ειναι
πολυ μεγαλη ευκαιρια για μενα δεν θα μεινω στον πυργο να κανω δουλειες ασχετες με το
αντικειμενο μου και να βγαζω ψιχουλα και να αναρωτιεμαι μετα απο χρονια τι θα γινοταν αν ειχα
ακολουθησει το ονειρο μου.εδω και καιρο δεν τα πηγαιναμε καλα.ολο γκρινια ημασταν.απο οταν
φυγαμε απο την πατρα ολα αλλαξαν.
εχω μεινει καγκελο.δεν ξερω τι να πω και ειμαι στο τσακ να παθω κριση πανικου και να
λιποθυμησω.παιρνω μια ανασα και του λεω περπαταμε λιγο για να παρω λιγο αερα και
αρχισαμε να περπαταμε καθισαμε σε ενα μικρο αλσακι που εχει κοντα στη θαλασσα.και τωρα
του λεω???τωρα τιποτα μου λεει.ειμαι ελευθερος και ωραιος.αλλα ολο για μενα θα λεμε???εσυ
εφερες τα πανω κατω στη ζωη σου.για σενα θελω να μου πεις.του μιλησα για την επεμβαση
για τους μηνες που ακολουθησαν και γιατι ειχα χαθει απο την παρεα τον τελευταιο σχεδον
χρονο.του εξηγησα οτι μετα την επεμβαση τα εβαλα ολα σε μια αναμονη οτι ισως και να φυγω
για την αμερικη αν τα πραγματα δεν ερθουν καλα εδω.αυτο που ηθελα να του πω ομως δεν
εβγαινε με τιποτα.νιωθω λες και η καρδια μου θα εκραγει.και ξαφνικα βαζω κατι κλαμματα.με
πηρε αγκαλια και τοτε αρχισα να κλαιω ακομα πιο πολυ.να προσπαθω να σταματησω αλλα
ματαια.προσπαθουσα να μιλησω και εβγαιναν μονο λυγμοι.εκλαιγα αρκετη ωρα απο οτι
καταλαβα.με κρατησε αγκαλια μεχρι να ησυχασω μετα σηκωθηκε και αρχισε να μιλαει αυτος και εγω μονο ακουγα.
ξερω γιατι ηθελες να βρεθουμε δεν ειμαι κανενας μ@λακας.και δεν θα ανεχτω να μου φερθεις
οπως την προηγουμενη φορα.μου πηρε πολυ καιρο για να ξανασταθω στα ποδια μου.δεν
μπορω να ειμαι παλι η καβατζα σου.εκανα αυτο που μου ζητησε τοτε και θα κανεις αυτο
που σου ζηταω εγω τωρα.οπου και αν βρισκομουν αυτα τα χρονια εσενα ηθελα και εσενα
θελω.υπηρξαν πολλες φορες που πηγα να σε παρω τηλεφωνο ομως σεβαστηκα το γεγονος
οτι μου ζητησες να μην το κανω.το τηλεφωνημα σου μου εδωσε την ευκαιρια να σε δω και να
σου πω πραγματα που ηθελα εδω και χρονια.πραγματα που προφανως και εσυ ηθελες να μου
πεις αλλα δειλιαζεις παλι και προτιμας να κλαις αυτη τη στιγμη παρα να μου απαντησεις.δεν
μπορω να βαζω αυτα που θελω αλλο σε αναμονη θελω μια ξεκαθαρη απαντηση.αν θελεις να
προσπαθησουμε να ειμαστε μαζι αυτο θα γινει με τους δικους μου ορους.δευτερος στη ζωη
σου εγω δεν ξαναεχομαι.ειμαι ελευθερος εισαι ελευθερη και θα αρχισουμε να βγαινουμε.δεν
εχουμε σχεση.οχι οχι για να γινει αυτο πρεπει να το κερδισεις.εχεις ολο το καλοκαιρι για να το
καταφερεις αυτο.θα αρχισουμε να βγαινουμε πραγμα που δεν δοκιμασαμε ποτε.μπορει μετα
απο αυτο να μην θελουμε να ειμαστε μαζι.σε αφηνω να σκεφτεις οσα σου ειπα και περιμενω
την απαντηση σου.δεν μου εχει μιλησει ποτε τοσο σκληρα.ειπε και αλλα ομως ακομα τρεμω και
δεν τα θυμαμαι ολα.εγω εκει παλι κλαμα κλαμα.με πηρε αγκαλια γιατι καταλαβε οτι μιλαγε πολυ
εντονα.μου λεει ελα να σε πω σπιτι τωρα.στη διαδρομη εγω μουγκα ειχα ανοιξει το παραθυρο
να συνελθω απο το κλαμα και αυτος εχει βαλει μουσικη στη διαπασον.με αφησε σπιτι και μου
ειπε περιμενω τηλεφωνο οταν ηρεμισεις και σκεφτεις.ΑΥΤΑΑΑΑΑΑ
sorry για το μεγαλο ποστ ομως φοβομουν μην ξεχασω τιποτα
εγω επρεπε να εχω μεινει μ@λακας και να μην λεω τιποτα κοπελιες οχι εσεις.μιλατε ορεεεεε.δεν εχω που αλλου να τα πω.
Τζινοκόριτσα μπήκα βιαστικά να σας χαιρετήσω σε μισή ωρίτσα φεύγω!
Έχω αγωνία για το τι θα συναντήσω εκεί!
Είδα τις φώτο κ είναι είναι τέλειες, αχχχχ γιατί να μην ήμουνα κ εγώ? να γνωρίσω τα κορίτσια απο κοντα κ να έτρωγα κ ενα κομμάτι cheese cake έτσι να μη ξεχνιόμαστε :lol:
καλο ταξιδι ελενακι γλυκο.μακαρι να βρεις οσα ζητας στο νεο σου προορισμο
Λίλα αυτος είναι Α Ν Τ Ρ Α Σ να ξέρει τι θέλεις χωρίς καν να μιλήσεις, να λέει αυτος αυτα που θελεις εσυ να πεις!
Συγκινήθηκα............
Λιλούκο, νομίζω καλά στα είπε το παλικάρι, είχε δίκιο να μη θέλει να φάει για δεύτερη φορά σφαλιάρα και να θέλει να προστατεύσει τον εαυτό του. Είναι πολύ υγιής αντίδραση! Τώρα είναι στο χέρι σου αν πράγματι καρδιοχτυπάς για εκείνον και είναι αυθεντικά τα συναισθήματα σου, να διεκδικήσεις μια ουσιαστική σχέση τους μήνες που έρχονται, εγώ αν ήμουν στη θέση σου , θα πέταγα από τη χαρά μου, πρώτον γιατί στην ουσία σου έκανε μια εκ νέου ερωτική εξομολόγηση και δεύτερον, σου λέει ότι είναι έτοιμος να τα φτιάξετε! Αν μετράει για σένα πραγματικά, θα δοκιμάσεις να δεις τι σημαίνει σχέση με τους δικούς του όρους, υποψιαζομαι ότι θα σου αρέσουν οι όροι του! Και το σουπερότερο από όλα: ΕΊΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! γιατί , για να είμαι ειλικρινής, μου είχε κάτσει κάπως ότι θα υπήρχε ξεκαθάρισμα λογαριασμών εν μέσω σχέσης δικής του...
Έλενα μου, κοπελάρα μου, καλό ταξίδι , η σκέψη μας να σε συντροφεύει!
μακ δεν ειπα οτι δεν χαιρομαι για την ολη εκβαση ομως μου την ειπε τοσο χοντρα που εχω παθει τρελο σοκ.περιμενα εγω να ριξω τη βομβα ομως τελικα κατεληξα πολυτραυματιας.και το γεγονος οτι δεν εχω τον ελεγχο της καταστασης μου τη δινει.απο την αλλη απο αυγουστο παει πατρα.θα μου πεις μια ωρα μακρυα θα ειναι και ασε που και εγω ισως χρειαστει να φυγω για πατρα καποια στιγμη μηπως βρω καμια δουλεια.τον θελω τοσο πολυ ομως τετοιο χεσιμο δεν το αντεξα.