Πολύ ευχάριστα τα νεα της μικρης μαχητριας, ευχομαι γρηγορα σιδερενια κ απλα να ειναι μια περιπετεια απο την οποια θα βγει γερη κ δυνατη :love:
Μακ μου ευχαριστώ πολύ!
Φεεεεευυυγγωωωω Τζινοκοριτσα μου μακαρι κατι ωραιο να με περιμενει.........
Printable View
Πολύ ευχάριστα τα νεα της μικρης μαχητριας, ευχομαι γρηγορα σιδερενια κ απλα να ειναι μια περιπετεια απο την οποια θα βγει γερη κ δυνατη :love:
Μακ μου ευχαριστώ πολύ!
Φεεεεευυυγγωωωω Τζινοκοριτσα μου μακαρι κατι ωραιο να με περιμενει.........
το χ@#ματάκι που σου έριξε, δεν είναι κακό, είχε και αυτός την αναγκη να εκτονώσει συμπιεσμένα συναισθήματα χρόνων, σκέψου πόση ματαίωση και ακύρωση είχε να αντιμετωπίσει, να σε θέλει αλλά να μην είσαι διαθέσιμη, σίγουρα είχε φορτώσει πολύ όλα αυτά τα χρόνια και τα έβγαλε από μέσα του. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν το θάρρος να σου λένε τι ακριβώς σκέφτονται, έτσι δεν μένουν γκρίζες ζώνες στις σχέσεις και ξέρεις με τι έχεις να κάνεις. Για μένα δεν πρέπει να μείνεις στο πρώτο σοκ που σου έφερε η σκληρή του γλώσσα, αλλά στην ουσία που είναι ότι σε θέλει ακόμη και επιθυμεί να το προσπαθήσετε για να δείτε αν θα σας βγεί.
Λιλουκο μη το παιρνεις στραβα ο άνθρωπος σου μιλησε ανοιχτα επισης σε εβγαλε απο τη δυσκολη θεση να τα πεις εσυ, εστιασου στα θετικα δηλ τα συναισθηματα του που δεν άλλαξαν για εσενα κ οτι ειναι μόνος του!
Και κάτι άλλο, μπορεί να έχει αγκάθια αυτότο τριαντάφυλλο, αλλά μυρίζει υπέροχα..Νιώθω ότι θα έχει θετική εξέλιξη η πορεία σας, a thorny route for a rosy love..
Κοριτσια εφυγα με φωναζει ο πατερας μου πως θα χασω το καραβι!!!!!!!!!!!
μπουρλοτο που λεει και η αβα.δεν τον παιρνω τηλεφωνο μεχρι να ξεθυμανει γιατι παλι θα κλαιω και θα φαω κι αλλο χ#σιμο.και πιστευω οτι μου τα εχωσε ακομα πιο πολυ γιατι εκλαιγα.
καλο ταξιδι ελενακι.
Μια καλησπέρα στα γρήγορα!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην σημερινή οικοδέσποινα που μας περιποιήθηκε και ένα τεράστιο ευχαριστω για το υπέροχο πρωινό και στις 6 σας!!
Λιλάκι καλά τα νέα! και καλή συνέχεια! μακάρι να σου βγει όπως το θες εσυ!!!
Σοκολατίτσα καλό ταξίδι και καλή αρχη!!!
Είμαι γραφείο (τι πρωτότυπο!) και θα είμαι εδω μέχρι τις 2.00- κατά τις 20.30 θα αρχισει το τρελό τρέξιμο!
αν τα καταφέρω θα τα πουμε αργότερα!!!
σας φιλώ πολύ όλες σας!!!!!
καλα λιλα τα νεα ειναι απιστευτα καλα!!! εχω χαρει παρα πολυ!!!
1) ειναι ελευθερος
2) σε θελει ακομα και μαλιστα σου ειπε οτι ηθελε εσενα μονο ολα αυτα τα χρονια
3) σου εκανε στην ουσια προταση για νεαα προσπαθεια!
4) ακομα καλυτερα! εχει προοπτικη σχεσης!!
3) διακρυνω πιο πολυ την ωριμοτητα παρα τη σκληροτητα στα λογια του! δεν ειστε πια μαθητουδια! απ οτι φαινεται ολα αυτα τα χρονια η ζωη σας διδαξε και τους 2 πολλα πραγματα!
ηταν ξεκαθαρος και ειλικρινης μαζι σου! τι καλυτερο!!!!!
νομιζω εισαι σε πολυ καλο δρομο!!!
εγω ειμαι γενικα υπερενθουσιωδης!!! για να καταλαβεις τωρα σκεφτομαι την κοινη σας ζωη σε λιγους μηνες στην πατρα!!!
ερωτευμενοι και αγαπημενοι και με μια σχεση με γερα θεμελια!!!
θα μενετε μαζι!!! και θα εχετε και δουλειες!!!
Ελενα ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΠΕΛΙΑ!!!!! και καλή αρχή φυσικά! Περιμένουμε νεα σου
Λιλα πλλλακα με κανεις??? ο ανθρωπος σου μιλησε ντομπρα και αντρικια . Μου αρεσει πολυ ο Γ. !! Λιλα επρεπε να τον πιασεις και να του βουλωσεις το στομα με φιλι. Αφου τον θες , σε θελει ,γκομενοι δεν υπαρχουν στην μεση, τι το συζηταμε!???? ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Μην καθεσαι και σοκαρεσε , ο πληγωμενος εγωισμος σου ειναι , αγνοησε τον, αυτος εβαλε τοσα στην ακρη για σενα, μεχρι και ερωτικη εξομολογηση σου εκανε, ενω εσυ επρεπε να το κανεις αυτο , σε εβγαλε για ακομη μια φορα απο την δυσκολη θεση. Παιδακι μου τι περιμενεις??? Βουρ , αντε να τον γνωρισεις , να βγειτε , να περασετε καλα, να κανετε και πολυ σεξ :lol::lol::lol:
Τα πραγματα ειναι απλα , και καλυτερη εκβαση δεν θα μπορουσες να εχεις.
α!!! και μην σε χασουμε τωρα που θα γκομενιαζεις ετσι?? να μας θυμασαι και εμας.:smirk:
Παιδια τα υπεροχα ματια της Καλλιοπης και της Γλαυκης δεν φαινονται στην φωτο γμτ! Πρασινα,γαλαζια αιχμαλωσια μιλαμεεεεε
θα μπορουσε να μην με εχει ξεχ#σει.ελατε δεν παραπονιεμαι απλα συνηθως εγω ξεχ#ζω τους αλλους οχι οι αλλοι εμενα.κατερινα εριχνα τετοιο κλαμα που τι φιλια μου λες??
κοριτσακι μην πετας κουφετα παρεα με το ρυζι θα βρει τα παρανυφακια και θα τρεχουμε στα επειγοντα.τι λες κοπελια οεοοοο.ραντεβου θελει να με βγαλει οχι να με παντρευτει
Ax Λίλα έχω χαρεί πάρα πολύ! Εμένα μου φάνηκε μικρό το ποστ σου, ήθελα κι άλλο!! Μαρή δεν έκλαιγες μόνο εσύ, με πήραν και μένα τα ζουμιά και δεν μπορούσα να διαβάσω και τι γράφεις!! Δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Συμφωνώ απολύτως με όσα σου λέει η Μακ. Είναι μόνος του και δεν χρεώνεσαι το χωρισμό του όπως φοβόσουνα και ξεκινάτε κάτι αργά και σταθερά έτσι ώστε να πάρεις κι εσύ το χρόνο σου και να δεις τι πραγματικά σημαίνει ο Γ. για σένα. Όσο για τον απότομο τρόπο του δεν με πείραξε καθόλου, μη σου πω ότι ήταν και αναμενόμενο! Έλα μόνο για μία στιγμή στη θέση του και σκέψου τι πίκρα θα έπαιρνες εσύ αν σου είχε φερθεί έτσι. Το ρεζουμέ είναι ότι παρόλο που έχουν περάσει αρκετά χρόνια συνεχίζει να σε θέλει που το θεωρώ πολύ σημαντικό και με αυτά που σου είπε δείχνει να πατάει στα πόδια του και να έχει τα μυαλά στο κεφάλι του. Είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένη με την εξήγηση που σου έκανε. Εύχομαι κοπέλα μου η σημερινή ημέρα να είναι η αρχή μίας μεγάλης αγάπης, που θα σε απογειώσει και θα γεμίσει τη ζωή σου με χαρά και ανυπομονώ να την ζήσουμε όλες μαζί!