κοριτσια μου ηταν ενας κουκλοςςςςςςςςςς!!!!!!!καλη ημουν και εγω δεν μπορω να πω.αυτος ομως ηταν θεος.γ@μω το κλαμα μου γ@μω.
Printable View
κοριτσια μου ηταν ενας κουκλοςςςςςςςςςς!!!!!!!καλη ημουν και εγω δεν μπορω να πω.αυτος ομως ηταν θεος.γ@μω το κλαμα μου γ@μω.
τζινα δεν μπορω να χαρω με την ησυχια μου σκεφτομαι οσα μου ειπε και νιωθω τοσες τυψεις για αυτο που του εκανα τοτε.μηπως φτηνα τη γλυτωσα και επρεπε να εχω φαει και ενα χερι ξυλο?
επιστρεφω αμεσως τσουπρες
Καλά το κατάλαβες Λίλα! Αφού λοιπόν γλύτωσες τις σφαλιαρούλες προχώρα το με ψυχραιμία. Οτι έγινε έγινε και δεν υπάρχει λόγος να γυρνάτε στα παλιά. Οι συζητήσεις σας από εδώ και πέρα πρέπει να είναι για οτιδήποτε άλλο εκτός από τα παλιά!
I'm back.τηλεφωνο δεν παιρνω ας παρει αυτος
Αγγελικούλα ελπίζω να πρόλαβες να κοιμηθείς λιγάκι, καλή δουλίτσα. Τώρα μασουλάω και την τάρτα σου.
Μακ ευχαριστώ για τις φωτογραφίες.
φωτογραφιες ακουω.τζινακιο φαε μανουλα μου λιγακι εχεις μεινει πετσι και κοκαλο.
Λίλα πραγματικά εγώ δεν το βλέπω αυτό το πετσί και κόκκαλο που λες. Ούτε αδύνατη με βλέπω, πιο πολύ κανονική θα έλεγα με πιασίματα στα οπίσθια χιχιχι.
πετσι και κοκαλο ΟΕΟ δεν θελω αντιρρησεις.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
να τον παρω σημερα ή να περιμενω λιγο να του περασουν τα νευρα???
Προσπαθώ να φτιάξω τις φωτογραφίες για να βάλω στο πριν και μετά. Δεν το έχω με τις φωτό αλλά αφού με έβγαλε σήμερα η Μακ ευκαιρία να βάλω τώρα που έφτασα στο στόχο μου. Βέβαια η φωτό πριν θα είναι η ίδια που είχα ξαναβάλει γιατί δεν έχω φωτογραφίες από όταν ήμουνα παχιά κι αυτή την έχω αναγκαστικά γιατί ήταν από τη βάφτιση της βαφτισιμιάς μου που ήμουνα νονά!
αντε τζινακι περιμενουμε
Λίλα εγώ λέω να μην τον πάρεις τηλ. σήμερα, όχι για να του περάσουν τα νεύρα, αυτά είμαι σίγουρη ότι του έχουν περάσει κιόλας κι έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται την επόμενη κίνησή του. Αλλά μη δείξεις ότι βιάζεσαι, άστον να του λείψεις και λίγο, κάλεσέ τον αύριο.
ναι δεν τον παιρνω.αυριο θα τον παρω να τον καλοπιασω λιγακι.