Μπράβο πουλάκι μου, χρειάζεται που και που και λίγη μαλαγανιά με τους άντρες.
Printable View
Μπράβο πουλάκι μου, χρειάζεται που και που και λίγη μαλαγανιά με τους άντρες.
παω να φαω γιατι ειμαι νηστικη απο το μεσημερι.οχι οτι εφαγα και το μεσημερι αλλα λεμε τωρα.
Ο.κ. καλή όρεξη.
Αχ πειτε μου πως τα περασατε???
Λίλα τρως κι εσύ κάτι φλασιές!! :lol:
Καλέ δεν είπαμε; Πολύ ωραία, με πολύ γέλιο και πολύ φαί βεβαίως βεβαίως.
Λίλα στο τόπικ με τις φωτογραφίες έβγαλες την φωτογραφία σου αλλά δεν έβαλες άλλη κι έχει μείνει το "σήμερα" να δείχνει τίποτα!
Θα βαλω τζινακο απλα με το τρεξιμο ξεχαστηκα.
Ένα θα σας πω, αυτή τη στιγμή τρώω λαλάγγι!! Όχι πονηρά μυαλά, δεν εννοώ αυτό το λαλάγγι που σκεφτήκατε, αλλά πραγματικό καλαματιανό λαλάγγι που μας ντιλιβέρισε προσωπικώς η Γλαύκη σήμερα! :lol:
ʼρχισε να βρέχει πολύ, ρίχνει καρέκλες και μπουμπουνίζει κιόλας!!
Εδω καλο καιρο εχει.η κακοκαιρια τραβηξε ανατολικα.τι γλυκο φτιαχνεις για να καλοπιασεις γκομενο αραγε?
Λίλα με το ταλέντο που έχεις εσύ στη μαγειρική ότι και να του φτιάξεις αποκλείεται να μην του αρέσει!
Κατι με λεξοτανιλ λεω να κανω να του περασουν και τα νευρα.
λιλάκο, ξέρω έναν άλλο καλό τρόπο να φευγουν τα νευρα στους άντρες, δοκιμασμένη συνταγή σε λέω!
Ετοιμάζομαι για έξοδο, αλλά μπήκα μόνο και μόνο για να σας κάνω να χαμογελάσετε!
Α, πριν το ξεχάσω, στα είπα Λίλα ή όχι; Όλα πήγαν μια χαρά και ο Γ. μου φαίνεται μια χαρά παιδί. Σκέψου, αποφάσισε και πράξε αναλόγως. Νομίζω πως η εξέλιξη εξαρτάται από σένα, τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνω και ας μην ξέρω την ιστορία από την αρχή. Δεν πειράζε,ι θα μάθω το happy end!
Λοιπόν, στο διά ταύτα, έδειξα τις φωτό της Τζίνας στο παρεάκι. Του λέω έλα να δεις τη φίλη μου τη Τζίνα. Ενθουσιάστηκε, είπε μπράβο τουλάχιστον πέντε φορές, χειροκρότησε και τι δεν έκανε.. Είπε ότι ξαναγεννήθηκε. Μετά του λέω, κοίτα και τη Λίλα μας. Αυτό που βλέπεις είναι το πριν, τώρα έχει πλέον μεταμορφωθεί, να φανταστείς ότι σήμερα βγήκε με γκόμενο. Έπαθε την πλάκα του! Λέει, κοίτα τι κάνουν τα κιλά.. Είδες, του λέω; Σημειωτέον, ο ίδιος έχει χάσει στο παρελθόν σαράντα κιλά και τα διατηρεί, αθλούμενος και με διατροφή.
Έτσι, κόρες, ενθουσιάσατε το παρεάκι και υποκλίνεται μπροστά σας!