:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Mak
λιλάκο, ξέρω έναν άλλο καλό τρόπο να φευγουν τα νευρα στους άντρες, δοκιμασμένη συνταγή σε λέω!
Printable View
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Mak
λιλάκο, ξέρω έναν άλλο καλό τρόπο να φευγουν τα νευρα στους άντρες, δοκιμασμένη συνταγή σε λέω!
Γεια σου αβακι γουρλιδικο και εσυ και ολες οι τσουπρες μου στειλατε τοση θετικη ενεργεια σημερα.το ευχαριστουμε το παρεακι για τα καλα του λογια.αυριο υποσχομαι να ποσταρω καινουργια φωτο.Μακ σημερα μονο για την συγκεκριμενη συνταγη δεν ημουν.για φαπες και για κλαματα ναι για κατι αλλο οχι.
Αβα δεν το ήξερα ότι έχει χάσει και το παρεάκι τόσα πολλά κιλά. ʼρα ξέρει τι εστί βερύκοκο! Κι η προσπάθεια να διατηρήσεις τα κιλά σου χωρίς χειρουργείο είναι πιο δύσκολη. Τα σέβη μου!
Λίλα σήμερα όταν πήγε 2 η ώρα μας το είπε η Μακ και αρχίσαμε όλες να σε σκεφτόμαστε θετικά.
Αγαπες μου!!!!αν και να σας πω την αληθεια πηγαμε και οι 2 νωριτερα απο τις δυο.
Αυτό είναι καλύτερο γιατί όταν σας σκεφτόμασταν είσασταν ήδη μαζί. Δεν κρατιόσασταν κι οι δύο έτσι; χιχιχιχι
Κοπαναω το χερι μου να μην παρω τηλεφωνο να κανω λιγο και εγω το κομματι μου.τζινα αν γινοταν θα ειχα παει στο ραντεβου απο χτες.
Κοπάνα το, κοπάνα το. Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο Γ αύριο!
Το κουκλEli ακομα βολταρει???
Αν βρέχει εκεί που είναι η Eli, μάλλον σαλπάρει! :lol:
Χιχιχι.εισαστε ολες κουκλες στη φωτο.η μακ με τα κοκκινα της η τζινα η πιο αδυνατη πρεπει να πω η αγγελικουλα μια κουκλιτσα η καλλιοπιτσα γλυκητατη καλα με τη φτουτατη επαθα σοκ νεοτατη και κουκλοτατη.καλα για την κατερινα δεν θα μιλησω καν γιατι θα ειναι ιεροσυλια και τα σκουρα μαλλια της πανε πολυ.ομως θα πρεπει να με αφησετε να εχω την αγαπημενη μου.σας τρωει ολες στη στροφη το χΕλι.με τετοιο χαμογελο παει η φωτογραφια ολη δικη της.αληθεια ποιος σας εβγαλε φωτο?
Ο άντρας της Έλλης μας έβγαλε φωτογραφία, μάλιστα έτρωγε εκείνη την ώρα ο άνθρωπος και σηκώθηκε με την μπουκιά στο στόμα! Τον ζαλίσαμε όλο το πρωί οι γαλιάντρες, αλλά είναι ευγενέστατος οπότε κι αν είπε κάτι το είπε από μέσα του. :lol: Στη φωτό επίσης δεν φαίνονται τα μάτια της Φτουτάτης, είναι όλα τα λεφτά. Συμφωνώ μαζί σου Λίλα για το χEli, νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να την γνωρίσει κάποιος και να μην την συμπαθήσει.
Να προσθέσω ότι στη φωτό δεν φαίνεται αλλά το μπλουζάκι της Μακ είναι φούξια και της πήγαινε πολύ, όλα τα ζωντανά χρώματα της πάνε και τώρα που ανανεώνει την γκαρνταρόμπα της νομίζω ότι πρέπει να παίρνει όλο τέτοια χρώματα.
Ασχετο χτες ειχα αυπνια απο την αγωνια μου και ειδα 2 επεισοδια απο το nurse jackie που ειχα κατεβασει.δεν ειναι κακο.
Οντως δεν φαινεται τζινακο οτι ειναι φουξια.ετσι να βλεπω τα χρωματα να κανουν παρελαση στην ντουλαπα της Μακ!!!