Ευχαριστω πολυ Nekky και εσυ να χαιρεσαι την κορουλα σου, να 'ναι παντα γερη και καλοτυχη!
Printable View
Ευχαριστω πολυ Nekky και εσυ να χαιρεσαι την κορουλα σου, να 'ναι παντα γερη και καλοτυχη!
Eεεεε...το χάσαμε το πάρτυ!Αμάν αυτή η 27η Οκτωβρίου!Όλο μπροστά μου τη βρίσκω!
Χρόνια πολλά Λουλού μου,πολλά κι ευλογημένα,όπως ακριβώς τα λαχταρούν τα βαθύτερα θέλω σου!
Δε σε είχα για βοριοελλαδίτισα...Εννοείτα� � θα είσαι στην επόμενη συνάντηση και γιατί όχι στις επόμενες...
Κι εσύ Νεκταρία μαζί μας,που δηλώνεις και συντοπίτισα!Από νωρίς στα βαθιά!Χρόνια πολλά για την κορούλα σου!
Να την καμαρώνεις να μεγαλώνει με υγεία και χαμόγελο,ελεύθερη,δυνατή,ι� �ορροπημένη,γεμάτη όνειρα και δράση!
Χρόνια πολλά όμως και για την ονομαστική σου εορτή,που μόλις ξημερώνει.Ό,τι ενδόμυχα ποθείς,ευχή μας!
Kαλημέρα,όμορφες!
Όπου να'ναι θα εμφανιστούν τα σαλιγκαράκια μου,αλλά εγώ θα επιστρέψω το βραδάκι να μάθω τα νέα σας...
Ένα βιαστικό φιλί για μια υπέροχη μέρα σ'όλες σας και αν μου επιτρέπετε ένα φιλάκι ακόμα στη Λινταλένια μου,
που τη βλέπω μέσα αυτή τη στιγμή και που ελπίζω να έχει ξεχάσει το θυμό της Παρασκευής και να μου χαμογελά και πάλι!
Να σας προσέχετε!Φιλάκια πολλά πολλά!
http://spiti.pblogs.gr/files/18259-morning3%5B1%5D.jpg
Quote:
Originally posted by NADINE
Kαλημέρα,όμορφες!
Όπου να'ναι θα εμφανιστούν τα σαλιγκαράκια μου,αλλά εγώ θα επιστρέψω το βραδάκι να μάθω τα νέα σας...
Ένα βιαστικό φιλί για μια υπέροχη μέρα σ'όλες σας και αν μου επιτρέπετε ένα φιλάκι ακόμα στη Λινταλένια μου,
που τη βλέπω μέσα αυτή τη στιγμή και που ελπίζω να έχει ξεχάσει το θυμό της Παρασκευής και να μου χαμογελά και πάλι!
Να σας προσέχετε!Φιλάκια πολλά πολλά!
http://spiti.pblogs.gr/files/18259-morning3%5B1%5D.jpg
Ναι. Πρώτα ενημερώθηκα για όλες σου τις κινήσεις (σχεδόν όλες) από αυτά που έγραψαν τα κορίτσια για την συνάντησή σας. Έσκασα από το κακό μου λίγο που έχασα όχι το φαγητό τόσο, αλλά την ψυχοθεραπεία (αυτή η γυναικοπαρέα είναι που μου λείπει τρομερά) αλλά ηρέμησα γιατί μάλλον ήσουν ήσυχο κορίτσι εκεί και δεν έκανες ατασθαλείες....
Τι να σου κάνω? Είσαι και μακριά και έχεις πεδίο να δράσεις ανενόχλητη...
Αλλά δεν μπορώ να σου κρατήσω κακία γιατί σ' αγαπώ και παραβλέπω τα ελαττώματά σου (σουρτούκεμα), γιατί έχω δει και μαντέψει τόσα καλά σε σένα που δεν ρισκάρω να σε χάσω.
Είσαι δική μου.-
Κοριτσάκια μου αγαπημένα και γλυκά καλημέρα και καλή εβδομάδα
ευχαριστώ για τις ευχούλες σας και ανταποδίδω
διάβασα ότι η παρέας της Θεσσαλονίκης πέρασε υπέροχο το σάββατο, κρίμα που είμαστε τόσο μακριά
κατά τ άλλα πως περάσατε???
εγώ κορίτσια είχα πάρα πολύ κόσμο στο σπίτι, μαγείρευα όλο το βράδυ της παρασκευής και το πρωινό του
σαββάτου, ευτυχώς όλα μου έγιναν καλά.
τώρα τι έφαγα τα γνωστά, ένα τεράστιο πιάτο σαλάτα με λίγο κρέας ανακατεμένα όλα μαζί για να μην φαίνετε και το περιεχόμενο, λευκό κρασί με άπειρη σόδα, 1-2 κουταλιές κορμός σοκολάτα και του χρόνου να είμαστε καλά.
λίντα διάβαζα ότι δεν μπορείς να κάνεις δίαιτα και σκέφτεσαι σοβαρά να πας σε ψυχολόγο για βοήθεια,
εγώ πιστεύω ότι πρέπει να βρεις κάποιον ψυχολόγο - διαιτολόγο που να μπορείς να του λές τα πάντα για να σε βοηθήσει,εγώ π.χ πάω σε μία διαιτολόγο -(ψυχολόγος δεν είναι η κοπέλα έχει κάνει βέβαια κάποια μεταπτυχιακά σε σχέση με διατροφή και κατάθλυψη) αλλά εγώ της μιλάω, της μιλάω της λέω τον πόνο μου κι εκεινη με βοηθάει απίστευτα μου δίνει δύναμη να συνεχίσω , τελικά διαιτολόγος δεν είναι δίνω ένα πρόγραμμα και πάπαλα πρέπει να σκύψουν και να σε ακούσουν,
δίατες ξέρουμε να κάνουμε όλοι ψυχολογική υποστήριξη χρειαζόμαστε......
ΜΠΑΡΜΠΥ να χαίρεσαι τον άντρα σου και ότι επιθυμείς κι εγώ παρθένος είμαι στο ζώδιο με ωροσκόπο τοξότη,
αν και δεν πολυπιστεύω τα αστρολογικά γενικώς έχω την τελειομανία της παρθένου και την τρέλλα του τοξότη
κατά τ' άλλα διαβάζω το πρόγραμμα της ημέρας σου και έχω πάθει σόκ, μπράβο κοπέλα μου και για την ενέργεια σου και για την απώλεια των κιλών σου συνέχισε έτσι γερά.....
ΝΑΝΤΙΝΑΚΙ οι φωτογραφίες σου και τα σχόλια σου είναι άπαικτα.. σε αγαπώ πολύ για όλα τα υπέροχα λόγια που γράφεις σε όλες μας αν και δεν σε ξέρω θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να τα πούμε από κοντά
είσαι πολύ ξεχωριστός άνθρωπος
σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια τις καλύτερες ευχές μου την αγάπη μου για μια υπέροχη εβδομάδα
πολλά πολλά πολλά φιλάκια
τι κανουν τα κοριτσια? βλεπω καποιες δεν ειχαν με τι να ασχοληθουν και βαλθηκαν να με παινεψουν....
ευχαριστω κοριτσια για τα καλα σας λογια. δεν ηταν τιποτε οτι εκανα. οπως προσεξατε, την μακαροναδα την εκανα εκεινη την ωρα και τα γλυκα τα ειχα ετοιμα ουτως ή αλλως για την γιορτη. σαββατο πρωι μαλιστα δεν ειχα κανει τιποτε που να τρωγεται. ειχα και την γυναικα που καθαρισε ολο το σπιτι... ουτε καν ενα σιδερο δεν εβαλα, ετσι για να εχω κατι να λεω. οχι οτι καθομουν εγω. αλλά αληθεια δεν θυμαμαι καν τι εκανα. ουτε το σαββατο το μεσημερι δεν θυμομουν αν και ειναι ξυπνησει απο τις πεντεμισι. ομολογω οτι περασα παρα πολυ ωραια. το σπιτι μου γεμισε απο ευσωμες και μη ευσωμες κυριες, απο μια τσαχπινα βασιοτζουτζουκα, ενα τρυφερο λουλουδακι που θα το ποτιζω εβδομαδιαια και ενα καρο παιδοδωρα που θα τα μαζευω κι αυτα μαζι με ολα τα αλλα που μαζευω καθημερινα.... ο γιος μου εκτος απο το κατορθωμα με το μηλο, ερωτευτηκε το βασουλινι και ηθελε να το κρατησουμε μερικες μερες μαζι μας....η κορη παλι ευχαριστηθηκε παρα πολυ την επισκεψη γιατι βρηκε την ευκαιρια να φαει και να ξαναφαει. την ειχαμε μπαστακα ολη σχεδον την ωρα -κλασικο της: μεγαλη χαρα να ακουει συζητησεις μεγαλων αν και δεν τα καταλαβαινει και ολα- εντοπισε και το επαγγελμα της μακαροναδας, επαιξε και με την κυρια ναταλια, νταντεψε και το μωρο βασουλινι
και τωρα τα νεα της εορταστικης ημερας. ποια καντεμο με σκεφτοταν κυριακη πρωι? φανταζομαι οτι θα λεγατε πωπω, 7:40 η ωρα. αραγε ποσα φαγητα ετοιμασε μεχρι τωρα εκεινη η παλαβη? ε, λοιπον, αν ξανασηκωθω απο το κρεβατι αλλη φορα 7:40 να με φτυσετε. διοτι, δεν ειχα τι να κανω και ειπα να μην σηκωθω νωρις. ειχα δει και απο βραδις την εκπομπη του παπαδοπουλου οποτε ψιλονυσταζα και ετσι σηκωθηκα στις 7:40. οντας ακομη στην τουαλετα και δευτερολεπτα πριν ανεβω στη ζυγαρια, ξαφνικα σκοτειναισε. οχι, δεν ειχα παθει κατι το ματι μου, ουτε περασε ενα συνεφο γιατι χοντροβρεχε του καλου καιρου ουτως ή αλλως. απλα κοπηκε το ρευμα...προγραματισμενη διακοπη μεχρι τις 3...μονο που εγω ειχα ξεχασει να ενημερωθω....για 10 λεπτα δεν ηξερα τι να κανω. σοκ. αρχισα να σκεφτομαι τα οομ. οχι, δεν σκεφτηκα τιποτε θετικο. αναθεματισα τα οομ που δεν υπηρχε περιπτωση να βοηθησουν. διοτι ενταξυ, θα εψηνε ο εορταζον στο bbq αλλά λιγες πατατες φουρνου, ενα κοτοπουλακι γαστρας, μια μακαροναδα σαν του σαββατου, ενα μπουγιουρντι, τιποτε αλλο παραξενο να μην εφταιχνα? και το κεμπαπ που ψηνοταν στο bbq? μη που πειτε οτι καποιος θα βρεθει αν το γυριζει 3 ωρες αφου δεν ειχαμε ρευμα....
και τι κανουμε τωρα? ευτυχως ειχα και γκαζακι. οχι, δεν τα μαγειρεψα ολα στο γκαζακι. εκανα εναν καφε να πιω με τον εορταζον, μαζεψα τα τσιμπραγκαλα μου και βουρ για την μαμα που δεν ειχα διακοπη. ριχνω στη γαστρα το κεμπαπ, στο ταψι τις πατατες, στην κατσαρολα την μακαροναδα, στα πηλινα τα 3 μπουγιουρντι με ντοματα, φετα και τριμενο τυρι, κοβω και ετοιμαζω και τα 2 κοτοπουλα για τι σχαρα (ποσο χωρο πια θα ειχε αυτον ο φουρνος? δεν προλαβαινε να ψησει κι αλλη γαστρα), βγαινουν οι πατατες, μπαινουν τα μακαρονια (α, το σαββατο ειχα ξεχασει να βαλω μανιταρια κοριτσια, σορι), ετοιμαζω και το μικρο πυρεξ με τα μακαρονια νουμερο 2 (κοφτα μακαρονια με κιμα που ειχαν μεινει απο παρασκευη ανακατευονται με τυρια και κρεμα γαλακτος), το φουρνιζω κι αυτο οπου βρηκα χωρο. εντομεταξυ το κεμπαπ εγινε λουκουμι. ολα ετοιμα στις 12. φευγω για το σπιτι αφηνοντας τη μαμα τιμωρια-να περιμενει ποτε θα στρωθει το τραπεζι για να τα ζεστανει και να τα παμε ζεστα σπιτι μου. ( οταν δεν εχεις ρευμα, που θα ζεστανεις το φαι?)....τελικα, στις 1:30 ηρθε το ρευμα, περασαμε πολυ καλα, φαγαμε ηπιαμε, 15 ατομα ημασταν...εγω φυσικα καθισα οταν ολοι ειχαν φαει αλλά αυτη ειναι η χαρα της νοικοκυρας.....(οχι, δεν το κανω συχνα γι'αυτο το βλεπω ετσι)... ηρθαν και 2 τουρτες με 3 κουτια γλυκα εκτος απο την καρυδοπιτα και τα κυδωνια μου, οποτε στο τελος φαγαμε και το "γλυκακι" μας και μετα εφυγαν οι καλεσμενοι και βοηθεια μου. εκει χρειαζομουν λιγο την κυρια μακαροναδα που το σαββατο ειχε βαλει "λιγο" το χερακι της στο σηκωμα του τραπεζιου και των πιατων, αλλά δεν πειραζει. μεχρι τις 7 ολα ηταν τακτοποιημενα. ετοιμο και το ρολο κοτοπουλο, το αλμυρο κεικ, τα τυποπιτοειδη, .....στις 9 δευτερος γυρος....αχ, δεν αντεχω να περιγραψω και παλι. τα αφηνω στη φαντασια σας κι εκεινα. παντως κατι τις 2 ροχαλιζα.....τωρα πινω καφεδακι εχοντας ξυπνησει στις 6 χωρις ομως διαδρομο. δεν εντεχα αν και τον ανοιξα χθες το βραδυ για να ειναι ετοιμος για σημερα.
το κακο ειναι οτι με ολα αυτα, αντι να χασω κανενα κιλο, μαλλον εβαλα. πρεπει να εφαγα πολυ. δοκιμασα μαλιστα και ολα τα γλυκα.....
παω να δικαιολογησω μεροκαματο και τα λεμε
Μπαρμπούνα καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Χρόνια σας πολλά και να είσαι πάντα δυνατή και χαρούμενη για να ομορφαίνεις την ζωή των δικών σου και την δική μας!
Πως ήταν η δικιά μου το Σάββατο?
Ήσυχη? μου την πρόσεξες?
Αχ τυχερή....
μεσημεριασε ε? χρονια πολλα στη νεκκυ που ειναι νεκταρια απο οτι καταλαβαινω. σημερα γιορταζει. εχω μια ξαδερφη και θυμαμαι οτι ειναι η γιορτη της την επομενη του συζυγου μου αρα σημερα.
αννεζινα μου, κι εσυ παρθενος?
βαλε μας λιγο λεπτομερεια να μας πεις τι εκανες να παιρνουμε ιδεες.
οσο για τη συναντηση, ναι, περασαμε πολυ καλα. οποια κυκλοφορει κατα θεσσαλονικη και θελει, ας μας πει να την εχουμε υποψη μας την επομενη φορα. σιγουρα πριν τα χριστουγεννα ετσι?
μαιρη λου ειδες τι χανεις αν δεν μιλας? και ευχες εχασες και συναντηση. μα καλα, εισαι απο θεσσαλονικη και δεν λες τιποτε? χιλιες φορες αναφεραμε την συναντηση. δεν ειμαστε κλειστη παρεα. αν ειμασταν αθηνα, θα συνανατιομασταν καμια εικοσαρια ατομα. ολοι οι καλοι χωρανε.
ΜΠΑΡΜΠΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΑΖΩ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΥ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΨΗΤΑ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ,ΚΑΜΜΙΑ ΦΑΚΙΤΣΑ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΠΟΛΟΝΕΖ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ (ΑΠΑΙΚΤΟ)
ΡΟΛΟ ΜΕ ΚΙΜΑ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΑΡΝΙΣΙΟ ΜΕ ΣΩΣ
ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ Ο ΓΚΡΑΤΕΝ
ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΥΡΙΑ , ΦΥΛΛΟ ΚΑΤΑΙΦΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΓΑ
ΚΡΕΤΟΠΙΤΤΑ ΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΦΥΛΛΟ ΑΡΝΙ ΨΗΜΕΝΟ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΥΡΙΑ
ΑΡΝΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ , ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ (ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ)
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΙΛΑΦΙ
ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΑΓΓΟΥΡΟΝΤΟΜΑΤΑ - ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΡΟΤΟΣΑΛΑΤΑ - ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗΚΡΗΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΜΑΡΟΥΛΙ ΡΟΚΑ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ
ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΤΡΙΧΡΩΜΗ ΔΗΛ. ΜΑΡΟΥΛΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΛΑΧΑΝΟ
ΑΠΟ ΓΛΥΚΑ ΤΩΡΑ
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ - ΚΟΡΜΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ - ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΣΙΖ ΚΕΙΚ
ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΜΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ 1-2 ΠΕΙΡΟΥΝΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ
ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΜΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ( Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ) ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ.....
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ
Καλη εβδομαδα σ'ολους. Ευχαριστω Ναταλια μου για τις ευχες σου! Οτι επιθυμεις γλυκια μου.
Στην επομενη συναντηση θελωωωω και εγωω!
Σε ευχαριστω πολυ πολυ Μαιρυ Λου! Και εσυ να χεις οτι ποθεις! Οτι αγαπαει η καρδια σου!Quote:
Originally posted by Mairy_Lou
Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και σε μενα και στην κορουλα μου! Τι ομορφα που γραφεις! σαν ποιημα... Δεν γραφεις αλλα ζωγραφιζεις!!! Θα ηθελα πολυ να σε γνωρισω απο κοντα! (μη φοβασαι ..δεν θα σου την πεσω! χα χα)Quote:
Originally posted dy Nadine
Κι εσύ Νεκταρία μαζί μας,που δηλώνεις και συντοπίτισα!Από νωρίς στα βαθιά!Χρόνια πολλά για την κορούλα σου!
Να την καμαρώνεις να μεγαλώνει με υγεία και χαμόγελο,ελεύθερη,δυνατή,ι� �ορροπημένη,γεμάτη όνειρα και δράση!
Χρόνια πολλά όμως και για την ονομαστική σου εορτή,που μόλις ξημερώνει.Ό,τι ενδόμυχα ποθείς,ευχή μας!
Ναι ειναι σημερα και σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου καλη νοικοκυρουλα οπως μαθαινω!!! Διαβαζω ωραια πραγματα για σενα! μπραβο σου! Και εσυ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου! Παντα γεροι ευτυχισμενοι και αγαπημενοι!Quote:
Originally posted by Barb3
χρονια πολλα στη νεκκυ που ειναι νεκταρια απο οτι καταλαβαινω. σημερα γιορταζει. εχω μια ξαδερφη και θυμαμαι οτι ειναι η γιορτη της την επομενη του συζυγου μου αρα σημερα.
Κορίτσια γλυκά, δυνατά, μελαγχολικά, χαρούμενα, αισιόδοξα, απαισιόδοξα μα πάνω από όλα μοναδικά... καλή σας μέρα!
Πρώτη μπήκα για σήμερα!
Ναταλάκι γιατί δεν μπήκες χτες το βράδυ?
Καλημέρα κι από μένα,δεύτερη,καταϊδρωμένη κι ένοχη!
Δείξτε επιείκεια,κύριε δικαστά,για την αθέτιση του λόγου μου.
Χθες με το που μπήκα σπίτι,μ'ένα διάλειμμα για μπάνιο,
τα τηλέφωνα έκλεισαν στις 2 και δεν άντεχα να μπω.
Βλέπω μου'χετε ήδη βγάλει το όνομα της σουρτούκας,
ποιά εμένα,που με την πίστη έχω τεράστιο θέμα!Ανήκουστο!
Ρωτήστε όποιον θέλετε!Με πνίγει η αδικία,κύριε δικαστά!
Καλή ξεκούραση στις άξιες συζύγους!ʼραγε οι καλοί σας
σας φροντίζουν ανάλογα,ώστε ν'αξίζουν τέτοια κορίτσια;
Μπαρμπούνι μου,ύστερα λένε εμένα Μητσοτάκη!Αυτός ο Δήμος,
ήθελα να'ξερα τίποτα δε σέβεται;Διακοπή την κρίσιμη μέρα και ώρα;
Πάνω στη ζυγαριά;Κάτι σου λέει το Σύμπαν,Μπαρμπουνέλι μου!
Κι εσύ,Αννεζίνα μου,πού να μαγείρευες κιόλας!Τι άλλο θα είχες κάνει
δηλαδή;Διάβαζα,διάβαζα,σαλ� �ότρεχα,σαλιότρεχα και δεν τελείωνε η λίστα!
Τι είστε εσείς καλέ;Με πανικοβάλατε!Μ'αρέσει που κάνω όνειρα κι εγώ
για σχέση...Πού πας ρε Καραμήτρο με τα ταπεράκια συγγενών και φίλων;
Δηλαδή,κορίτσια,πρέπει να μάθω να μαγειρεύω;Να το βάλω κι αυτό
στη λίστα με το αδυνάτισμα,τις πλαστικές κλπ κλπ;Έχει και τίποτ'άλλο
που πρέπει να λάβω υπόψιν μου;Μη μου το βγάλετε τελευταία στιγμή!
Τώρα πείτε τα μου όλα,να δω αν με παίρνει χρονικά κι αν αξίζει τον κόπο.
Μην μπω άδικα στη διαδικασία!Ουφ!Κουράστηκα που τα σκέφτηκα!
Μαίρη λουλού μου και new kid on the block ασφαλώς και θα γνωριστούμε
στα κοντά αφού μένετε στη γειτονιά.Και μέσα στο Νοέμβρη αν θέλετε.
Να δούνε κι οι εργαζόμενες μητέρες της παρέας τις υποχρεώσεις τους...
Εγώ πάντως με μια σχετικά έγκαιρη ειδοποίηση μπορώ οποτεδήποτε.
Αννεζίνα μου,εσύ,ωραία είσαι!Για τους φίλους σου ξεπαρταλιάζεσαι
στις πίτες και τα δε συμμαζεύεται και εμάς θα μας ξεπετάξεις σ'ένα καφέ!
Καλά,Αννεζίνα,Πολύ καλά!Πού να μη μας είχες κι αδυναμία δηλαδή...
Στο σημείο αυτό θέλω να εκφράσω τα στερητικά μου από την απουσία
της Αλαλουμένιας μου!Δεν είναι ζωή αυτό!Μία φορά το μήνα,δυό λέξεις...
Κι η Σαμπίνα!Ήρθε σαν το σίφουνα μας ξεσήκωσε και την έκανε μ'ελαφρά!
Κάτι πριγκίπισσες,Χανελέλια,Μαρ ικάκια μας ρίχνουν πού και πού κανά ξεροκόματο,
η αδυσώπητη σεξουάλα πού να μας δώσει λίγη σημασία...Ε!Όχι!Δεν παίζω!
Κι ύστερα μου θέλετε να μπω και σε πρόγραμμα διατροφής,διαδρόμου κλπ.
Να είμαι και χαρούμενη,να,να,να...Η λέξη συμπαράσταση σας λέει τίποτα;
Εμ χάσαμε τον εαν κι εφόσον καλό μας,να χάσω κι εσάς;Πόση απώλεια
ν'αντέξει κανείς;Λοιπόν,είστε πέντε,σας μοιράζω από 30 κιλά τύψεις
να έχετε.Να δω αν και πόσο θα φιλοτιμηθείτε!Εγώ πάντως έτσι δε δουλεύω!
Να το ξέρετε!Σας καθιστώ υπεύθυνες!Πρέπει να με στριμώξετε κι εσείς λείπετε!
Αν σας πάει καρδιά να χαραμίζω τα τελευταία νιάτα μου...τι να πω...
Μ'αυτά και μ'αυτά,πάλι πέρασε η ώρα και τρέχουμε τώρα!Eίστε πειρασμοκαταστροφή!
Να έχετε μια υπέροχη μέρα,παρά την καταρακτώδη-εδώ τουλάχιστον-βροχή...
Καλή δύναμη σ' ό,τι κάνετε!Την αγάπη μου σ'όλα τα ουρανιοτοξοκόριτσα μου!Μάκια!
--->ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ : ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
Φυλάξου,αγέρα μου
Φυλάξου,αγρύπνια μου
Φυλάξου,αγόρι μου
από τον κεραυνό...
Καταρχήν ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ!!! φλέβες
Αγαπημένο μου για μένα δεν χρειάζεται να ξέρεις τίποτα! Ούτε να μαγειρεύεις ούτε να καθαρίζεις, έλα έτσι όπως είσαι!
Τι χρειάζεται το μαγείρεμα όταν υπάρχουν εστιατόρια και ντελιβεράδικα?
Εγώ αναγκαστικά μαγειρεύω λόγω παιδιών (υγιεινά) αλλά ξέρω ότι πάντα όταν μαγειρεύεις λιχουδιές, δεν μπορεί, θα μπεις και συ στον πειρασμό... Οπότε άστο το μαγείρεμα και έλα, απλά όπως είσαι. Θα σταματήσω το χρόνο για να μπορούμε να μιλάμε 5 μέρες συνεχόμενα χωρίς σταματημό (εγώ θα καπνίζω, θα πίνω, δεν θα έχω καμία όρεξη για φαγητό) και σένα θα σου φτιάχνω ότι θες και ότι δεν σ' αρέσει το πετάμε και παραγγέλνουμε!
Πόσες προσκλήσεις πρέπει να κάνω πια ρε π.... μου?
Στρίμωγμα θέλεις? Και αυτό θα στο κάνω! Τι άλλο πια να υποσχεθώ? Μιλάτε ρε κορίτσια!Quote:
Originally posted by NADINE
Να το ξέρετε!Σας καθιστώ υπεύθυνες!Πρέπει να με στριμώξετε κι εσείς λείπετε!