Originally Posted by
ioannis2
Ελπίζω να προχωρησει σε σχέση η γνωριμία μετα το χθεσινο ραντεβου. Κι αυτη τη φορά ήταν δεν έκανα απότομες κινήσεις, πιστευω ότι εμμεσως πλην σαφως της ήμουν σαφης ως προς τις προθέσεις μου. Πέρασαν και 10 μέρες από τοτε που ξαναβρεθηκαμε, ίσως δεν ήθελε, ίσως αγχωνόταν γι αυτο τοση καθυστερηση παρα το ότι οι ευσταθουν τα όσα μου λεει γι ατο πιεσμενο της προγραμμα. Αυριο πλεον θα την ξαναπάρω τηλ. Λέω, μπορει να κάνω και λάθος, με το μαλακό μέχρι να φτασω τον στόχο, αφού και λόγω χαρακτηρα δεν δινει τετοια ευχερεια για φιλια, χαδια και τετοια και μην γίνω πρίχτης. Όμως είναι και κλειστός χαρακτηρας και ίσως το κλειδι είναι να την κανω να μου ξανοιχτει.
Δεν ξερω αν θα πρεπει να κρατησω επικοινωνια με δυο άλλες κοπέλες που έδειξαν ενδιαφερον, μ αυτες η δυνατοτητα επικοινωνιας είναι καλύτερη, όμως αυτην σίγουρα την προτιμώ και σκεφτομαι να κρατησω μια υποτυπώδη επικοινωνία μαζι τους.
Η ιδια χθες δεν μου ανοιξε κουβεντα για σχέσεις απλά ακουε όταν εγω της μιλουσα υπό τυπον γενικά για σχεσεις, δεν μου εκανε νυξη ουτε θετική ουτε αρνητικη, το θετικό ότι ήταν ενταξει στο να τα ξαναπούμε.