Την πιο γλυκια μου καλησπερα σε ολες τις ....
πριγκιπεσσες μας!!!
Να ειστε ολες παντα καλα!! :)
Printable View
πριγκιπεσσες μας!!!
Καλησπέρα και από μένα. Σήμερα μια πολύ δύσκολη μέρα, αφού άλλαξα οικιακή βοηθό και έπρεπε να τα δείξω για άλλη μια φορά όλα και να εξηγίσω πώς θέλω το κάθε τί. Τουλάχιστον αυτή θα έρχετε κάθε Σάββατο και όχι κάθε ένα κι ένα όπως την προηγούμενη.
Επίσης είμαι χάλια.... Δεν μπορώ να αναπνεύσω, και νομίζω πως το κεφάλι μου θα εκραγεί. Δεν έχω φάει απολύτως τίποτα σήμερα και δεν ξέρω πως θα βγάλω το βράδυ..... πήγα το πρωι στον γιατρό και της ανέφερα πως πήγα στην συνάδελφο της την προηγούμενη βδομάδα, και πως ενώ είχα πει πως μπαίνω χειρουργίο, μου είχε δώσει μόνο cold and flu και φώναζε ότι δεν έχουμε καιρό, ότι έπρεπε είδη να είχα πάρει αντιβίωση, ότι είμαι χάλια, και μου έδωσε κάτι πολύ δυνατό, και είπε να πάω ξανά το άλλο Σάββατο να με δει που θα είναι αυτή μέσα. (πάω σε ένα συντεχνιακό ιατρείο, στο οποίο είναι μέλος ο σύζηγος και έτσι δεν πληρώνω και παίρνω όλα τα φάρμακα σε μισή τιμή, και κάθε μέρα έχει άλλο γιατρό μέσα.) Ελπίζω να μου περάσει γιατί μου το τόνισε πως αν δεν γίνω καλά ΔΕΝ μπαίνω χειρουργίο..... :sniffle::sniffle::sniffle::sniffle:
Και ΟΧΙ 6!Για τις νεότερες,να σας συστήσω το καπάκι μου!Τη σύζυγο μου,την Πέννες αλ γκρινια,το αχάριστο Πεννόπλασμα κλπ. κλπ.Quote:
Originally posted by pennyV
.. και για τις ξεχασιάρες...5 more to go για τα γενέθλια του τεντζερούλη μου!!
Και τώρα πάω να βρω πυροτεχνήματα να ρίξω για τη μεγάλη επιστροφή!Να δείτε κάτι Ευγενίες,κάτι Νεκταρίνια,ίσως και Ζεναρνιά
(ελπίζω)πώς θα γυροφέρνουν πιο συχνά στα μέρη μας στο εξής!Γιατί όχι και τα υπόλοιπα κυστοκόριτσα(Τετάκι,Σόφη κλπ)
Έλα να μαζευόμαστεεεε!
http://img98.imageshack.us/img98/8130/fireworkss.gif
Και πάνω που άρχισες να κάνεις παραθέσεις μόνο στο μέρος,που θέλεις να σχολιάσεις κι είμαι έτοιμη να σε επιβραβεύσω...τσουπ!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Ελπίζω να μου περάσει γιατί μου το τόνισε πως αν δεν γίνω καλά ΔΕΝ μπαίνω χειρουργίο..... :sniffle::sniffle::sniffle::sniffle:
Να πάλι που θα σε μαλώσω!Εννοείται θα σου περάσει!Έχουμε τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες μέχρι τότε και θα είσαι περδίκι!
Σε παρακαλώ,σταμάτα να στέλνεις αρνητικές σκέψεις στο Σύμπαν για τη γκαντεμιά σου(το έχω κάνει αρκετά κι εγώ και ξέρω πώς είναι).
Γίνε η Πωλίνα υπερπαραγωγή,που όλοι ξέρουμε και ανέβα και πάλι!Για να βλέπω απαστράπτουσες φατσούλες να χαμογελάνε!Έλαααα!!!!
Εχεις δίκαιο!!!! Πρέπει να σκέφτομαι θετικά για να πάνε όλα θετικά!!!!!
Χαμογελάω λοιπόν!!!! Αυριο μια νέα μέρα, θα έχω και ξένους, πολλές ετοιμασίες και η αγαπημένη απασχόλιση!!! Μαγείρεμα!!!!!!!! Φιλάκια!!!
Και ναι!Η γη συνεχίζει κανονικά πλέον να γυρίζει!Όλα βαίνουν φυσιολογικά!
http://img155.imageshack.us/img155/1...s8bg6nkesk.gif
Σοφάκι μου,καμάρι μου!Πόσο χαίρομαι,που σε βλέπω!Quote:
Originally posted by sofia68
πριγκιπεσσες μας!!!
Ελπίζω η ζωή σου να εκτυλίσσεται όσο εντυπωσιακά θετικά δείχνει το τικεράκι σου!
Καλή δύναμη για τη συνέχεια!Να σε προσέχεις!Φιλάκια πολλά πολλά!
Καλημέρα!!!! Σήμερα είναι μια υπέροχη ηλιόλουστη Κυριακή στην Κύπρο. Ο σύζηγος πήγε επείγον δουλιά μέχρι το μεσημέρι, οι ετημασίες για το μεσημεριανό τραπέζι τελείωσαν, ο μικρός κάτω στην μαμά μου, και εγώ μόλις έφτιαξα μια ζεστή κούπα με καφέ και το απολαμβάνω .... Φιλάκια !
Καλημέρα..... Τί μου κάνετε? Εγώ νιώθω ένα πτώμα. Δεν κοιμήθηκα καθόλου χτες και σήμερα έχω την στρίγκλα να ουρλιάζει και να κάνει παρατηρίσεις..... αχχχ.... 22 και απόψε και θα υσιχάσω έστω για λίγο καιρό.... Φιλάκια κούκλες
καλημέρα και καλή εβδομάδα, σε όλα τα κορίτσια. Μια θριαμβευτική επάνοδο για τη Σοφούλα και το Πεννάκι, τα περαστικά μου στην Πωλίνα και, ναι!!!Ζήλευε, Νατάλι...για το ένα σκέλος, αυτότου θεάτρου: είδαμε το αμάρτημα της μητρός μου μαζί με κάτι μαθητές μου και, εννοείται, ότι όλοι μου πρόσφεραν τα χαρτομάντηλά τους...ΓΙα το άλλο όμως αυτό του κινηματογράφου δε θα με ζήλευα καθόλουΗ ιστορία της Ραπουνζέλ ως παρωδία περισσότερο και επειδή η μικρή καθόταν ακίνητη και μαγεμένη εγώ ετρωγα τα ποπ-κορν της...δηλαδή έσπασα και τη διατροφή μου! Ε, δεν είναι για ζήλεια αυτό, νατάλι μου!
Σας φιλώ με ευχές για μια όμορφη εβδομάδα!:bouncy:
καλημέρα και Καλή Εβδομάδα σε όλους!!!!
Η εβδομάδα άρχισε καλά και έχω ραντεβού με διαιτολόγο όπως και κάθε Δευτέρα.
φιλάκια σε όλους
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.....
Πεννάκι καλωσήρθες, σε θέλουμε να μας δώσεις τα φώτα σου γενικώς........
Zωούουουουουλα! Πώς πάει με τον επιστήμονα;;
Δώσε απώλεια να ξερουμε....
τώρα είμαι περίπου 69,8 κοίτα δεν την κάνω κατά γράμμα
69,8 ΜΑΓΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!!!!!! από πόσο πήγες εκεί herts??
μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα κτλ...έχω φτάσει και 80+
μεγάλη ιστορία alalumaki μου...:love:
Γεια σας....εχω να γραψω σχεδον ενα χρονο,και ειναι λιγο αδυνατο να παρακολουθησω τις εξελιξεις..!!Ευχομαι οτι ολες ειστε καλα,γερες και δυνατες.Για την ιστορια,απλα θα πω οτι αφου καταφερα καποια στιγμη περυσι να φτασω τα 58 μετα απο νοσηλεια σε ψυχιατρικη κλινικη ξαναεφτασα αισιως τα 80.Τωρα βρισκομαι στα 67 αλλα ολο αυτο το πραγμα ειναι τρομακτικη φθορα.Καποια στιγμη η ζωη μου φανηκε να παιρνει κατι ομορφες αποχρωσεις αλλα ηταν στιγμιαιο,και νομιζω οτι αυτη η αποπειρα να ξαναεμπιστευτω καποιον με αφησε ακομα πιο κλεισμενη στον εαυτο μου.Δεν μου βγαινει τπτ αλλο να πω..Ειναι ωραια εδω μεσα..δεν ποναει τοσο...
Γλυκό μου Χανελάκι, τι κάνεις... γιατί τόσο πύκρα ??? Μην κολάς σε νούμερα ζυγαριάς και ανθρώπους... είσαι ευαίσθητο κορίτσι, αλλά νομίζω ότι μπορείς παράλληλα να είσαι και δυνατό. Δες τα λίγο μισογεμάτα, δες λίγο ότι είσαι μία κούκλα... Δες τα θετικά και άφησε πίσω τα αρνητικά.... μας έλειψες !!! Φιλάκια πολλά.....
Nathalie... που είσαι ?? μη μου ξαναπεις γιατί δεν μπαίνω να γράφω, γιατί με το που μπαίνω εγώ, εξαφανίζεσαι εσύ... μήπως θέλεις να μου πεις κάτι ???????????
Καλημέρες κορίτσια του γειτονικού τόπικ! Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα... νιώθω ήδη σαν να μην έφυγα ποτέ!! Ελπίζω να είστε όλες καλά.. alalumaki μου πάντα στη διάθεσή σου αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι.
Hanelle δε νομίζω να έχουμε μιλήσει ποτέ... αλλά πραγματικά ελπίζω η θλίψη που αναδίδει το πρώτο σου μετά από τόσο καιρό ποστ να είναι γρήγορα μια κακιά ανάμνηση! Δεν ξέρω τί άλλο να σου ευχηθώ, παρά μόνο καλή δύναμη!!
Μπααα... αυτή αν έχει να πει κάτι το λέει, δεν το μυρικάζει γύρω γύρω σαν τις αγελάδες! :)Quote:
Originally posted by alalumaki
Nathalie... που είσαι ?? μη μου ξαναπεις γιατί δεν μπαίνω να γράφω, γιατί με το που μπαίνω εγώ, εξαφανίζεσαι εσύ... μήπως θέλεις να μου πεις κάτι ???????????
Θα εμφανιστεί πού θα πάει...
Φιλιά
Μια βιαστική καλημέρα και από μένα από την ηλιόλουστη Κύπρο. Δεν είναι άδικο έξω ο καιρός να είναι τέλιος και εγώ να είμαι μέσα σε ένα γραφίο και να δουλεύω? Αχ.... Αδικίες.....
Φιλούθκια σε γνωστές και μή υπάρξεις!!!!
Καλησπέρα πλέον,Βιταμπέλες μου!
Τι ευχάριστη έκπληξη είναι αυτή;Γύρισε και το Χανελέλι μου;Η όμορφη μπαλαρίνα μας;
Ό,τι κι αν μεσολάβησε ανήκει στο παρελθόν.Ας κρατήσουμε ό,τι είχε να μας διδάξει κι ας εστιάσουμε
στο σήμερα.Ξέρω πως τελευταία δεν ήμουν ιδιαίτερα δίπλα σου,όπως παλιά...Όχι πως δε σε σκέφτομαι
και δεν είσαι στην καρδιά μου,αλλά έχει γεμίσει η ζωή μου με ακόμα περισσότερες υπέροχες παρουσίες και δε σας προλαβαίνω!
Πάρε με να τα πούμε όποτε έχεις διάθεση με την άνεση μας αλλά και από εδώ φυσικά,που "πονά λιγότερο"...
Αχ!Πολύ χαίρομαι,που ξαναβρισκόμαστε!Μου φαίνεται θα ρίξω μερικά τηλεφωνήματα...Μου λείψατε πολύ!
Αλαλουμένια,τρώω νομίζεις το τυράκι σου;Που μας έγινες τελευταία θαμώνας επειδή ήρθε ο γλυκαιμικός σου συμβουλάτορας
και μας ρίχνεις κανά ψαροκόκκαλο σημασίας για στάχτη στα μάτια;Και περνάς και στην επίθεση,που ως γνωστόν είναι η καλύτερη άμυνα!
Κι εμείς εδώ στη Σαλόνικα έχουμε υπέροχο ήλιο και μάλλον ζεστό για την εποχή καιρό,αλλά Πωλινάκι ούτε εμείς τον βολτάρουμε!
Ελπίζω να επιφυλάσσει κάτι όμορφο η σημερινή ημέρα για τον καθένα μας!Καλώς βρισκόμαστε και πάλι!Να μου σας προσέχετε!
Ένα γλύκισμα για όλες τις σοφές μου κουκουβάγιες,όπως καθόμαστε παρεούλα έτσι ωραία...Φιλάκιαααααααααααα� �
Ευχαριστω για το καλωσορισμα,και το Αλαλουμακι και την Πεννυ!!Ναταλακι μου,κι αν δεν ειμαστε τοσο κοντα δεν εχει σημασια,ξερω πως συνεχιζουμε απο κει που μειναμε,σαν να μην περασε μια μερα που λεει και το τραγουδι.Η αληθεια ειναι πως γενικοτερα δεν εχω καθολου διαθεση...αλλα μου δινω μερικα περιθωρια ακομα.Εχω κι εγω τις δικαιολογιες μου αλλωστε.Προσπαθω τωρα να γραψω κατι χαρουμενο,αλλα δεν μου βγαινει,οποτε θα συνεχισω να διαβαζω τα δικα σας ποστ...Φιλακια σε ολες!!
Καλημέρα από την υπέροχη Κύπρο και από το ακόμα πιο υπέροχο Πωλινάκι!!!!!!! έχουν μείνει ακριβώς 3 βδομάδες, δηλαδή 21 μέρες (με την σημερινή), δηλαδή 504 ώρες μόνο, δηλαδή 30,240 λεπτά!!!!! (τα δευτερόλεπτα ας τα αφήσουμε καλύτερα)!!! Τόσος λίγος χρόνος για μια αλλαγή ζωής!!!!! Τα συνεσθήματά μου ανάμηκτα. Χαρά, στεναχώρια, άνχος, όλα μαζι!!!!!!!!
Σήμερα λοιπόν μια υπέροχη μέρα, ξύπνησα μεστο κέφι, η αφεντικίνα προσπάθησε να μου το χαλάσει, αλλά δεν τοχω και σε πολύ πλέων να σικωθώ και να φύγω και να τους αφίσω στο έλεος του θεού αν συνεχίσουν έτσι!!!! Την υποστήριξη του άντρα μου πάνω σαυτό την έχω, άρα είμαι οκ!
Εσείς πως είστε? Ναταλύ είσαι καλύτερα? Κορίτσια? όλα καλά?
Hanelle αν και δεν σε γνωρίζω, σε καλοσωρίζω και πάλι στην παλιά σου παρέα, και εύχομαι αυτό που σε απασχολεί σύντομα να φίγει από το μυαλουδάκι σου και όμορφες ηλιακτίδες φωτός να πάρουν την θέση την στεναχώριας στην καρδιά σου...
Καλή σας μέρα
Καλημέρα κούκλες!
Απολογούμαι για την απουσία μου αλλά αυτές τις μέρες τρέχω και δε φτάνω!
Τις προηγούμενες μέρες είχα και την φαμίλια (και τους 3) αρρώστους με πυρετό. Και καταλαβαίνετε τρέξιμο! Ήταν και οι τρεις με μια κουβέρτα στο σαλόνι και εγώ? Βέγγος! ʼντε να πω Παναγιωταρα για να μην διαμαρτυρηθεί ο Σποτακος ότι τους κλέβουμε τον Βέγγο πάλι!
Αυτήν την εβδομάδα πολύ δουλειά στο γραφείο με πολλά πολλά ραντεβού.
Είμαι καλά όμως και σε καλή διάθεση ασχέτως των γεγονότων που προσπαθούν να με ρίξουν!
Χαίρομαι να σας διαβάζω καλέ! Είστε υπέροχη παρέα!!!
Αυτά για τώρα!
Φιλάκια σε όλες τις ομορφούλες με την ευχή να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την Τετάρτη μας γιατί (όπως λέει και η Ναταλία) δεν θα ξαναρθεί!
:kiss:
καλημέρα κούκλες!:love:
Καλημέρα,υπέροχες Βιταμπέλες μου!
Ελπίζω η μέρα να εξελιχθεί θετικότερα απ'όπως ξεκίνησε και μέρα τη μέρα να λούζει όλο και περισσότερο φως την ελπίδα!
Χανελέλι μου,δεν έχεις δικαιολογίες,καρδιά μου.Έχεις ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΕΣ!Προσωπικά σε θαυμάζω για τη μεγάλη δύναμη,
που τόσα χρόνια επιδεικνύεις με όσα καλείσαι να διαχειριστείς.Τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά,πολύ καλύτερα
από τον καθένα από εμάς,που πανικοβάλεται,γκρινιάζει ή παραιτείται για πολύ ασήμαντα θέματα.Όλα θα ξαναμπούν
στην καλή τους σειρά.Ήδη είσαι εδώ μαζί μας,είσαι ενργή,επαναφέρεις το σώμα σου εκεί που θέλεις,χορεύεις ελπίζω...
Δε χρειάζεται να λες κάτι ευχάριστο.Να βγάζεις ό,τι έχεις ανάγκη εσύ.Εμείς εδώ είμαστε μια αγκαλιά.Όχι κοινό προς διασκέδαση.
Πωλινάκι μου,μετράς αντίστροφη μέτρηση και τα λεπτά βρε θηρίο;Μπήκαμε στην τελική ευθεία,όντως...
Αναμενόμενα τα συγκρουόμενα συναισθήματα χαράς κι ανησυχίας,αλλά όσο μπορείς εστίασε στις θετικές σκέψεις.
Σύντομα θα έχεις απελευθερωθεί από όσα δυσάρεστα ο δακτύλιος σου προκαλεί και με άλλο αέρα θα ατενίζεις το μέλλον σου!
Νεκταρινόσογο περαστικά!Αμάν πια με τις αρρώστιες!Τουλάχιστον πέρασαν;Είναι και οι τρεις στο πόδι;
Σε φαντάζομαι Νεκταρινέλι,αδελφή νοσοκόμα τη μέρα να τρέχεις να τους φροντίσεις τον καθένα στο κρεβάτι του
να τα σιρόπια,να οι χυμοί,να τα χάπια,να οι σουπίτσες στο στόμα και το βράδυ,που κοιμούνται τα κορίτσια,
ν' ανοίγεις κανά κουμπί στη λευκή σου στολή,να λύνεις τα πιασμένα σου μαλλιά και να μεταμορφώνεσαι σε αδελφή του ελέους
για τον άρρωστο Σποτάκο σου,να του γιάνεις κάθε αναστεναγμό πόνου,πόθου και δε συμμαζεύεται...
Μια καλημέρα και στο λαλίστατο όπως πάντα ξετσίπωτο πιστοκόριτσο μας αλλά και σ'όλα τα ομορφοκόριτσα μας,
όπου κι αν επιλέγουν να μοιράζουν τα χαμόγελα τους!Μόλις σκέφτηκα το Αννεζινέλι μας!Κι αυτό έχει καιρό να μας φανεί...
Ξαναμαζευόμαστε λέμεεεεεε!Φιλάκιαααααα
Ναταλύ μου, άκουσα τυχαία αυτό το τραγούδι στην τηλεώραση, και δεν ξερω γιατί, αλλά μου ήρθες εσύ στο μυαλό. Ετσι είπα να στο αφιερώσω...
http://www.youtube.com/watch?v=4iGzAdvaqCM
Ελπίζω να σου αρέσει. Φιλάκια
Έχω ρίξει μαύρο δάκρυ στο παρελθόν με αυτό το τραγούδι,Πωλινάκι μου
και φαίνεται ακόμα με θυμάται...Έχω εικόνα το χωριό,το καφενείο,τις ετοιμασίες της νύφης
τον καημένο παραμερισμένο,που μέσα του έκλαιγε ένα μπλουζ κι εκείνη να βάφεται στα ρουζ...
Αχ...Οι σωστές και οι λανθασμένες αποφάσεις μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του καθενός μας!
Ας είμαστε φωτισμένοι εγκαίρως για τις σωστές ή έστω να έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία
επανόρθωσης των λανθασμένων...Σ'ευχαριστώ για την αφιέρωση,"καλή μου"!
Γιαυτό μόλις το ακουσα σε σκεφτηκα φένετε.... είδες πως συνομοτεί το σύμπαν και πως τα φέρνει άμμα θέλει?
Αν δεν κάναμε τις λάθος επιλογές καλή μου πώς μετά θα απολαμβάναμε κάτι το σωστό που θα κάναμε? πιστεύω δεν θα είχε νόημα η ζωή χωρίς τα λάθη της.
Τώρα για την δεύτερη ευκαιρία στις λάθος επιλογές, πολλές φορές μας δύνετε, αλλά και να επανορθώσουμε τα λάθη τίποτα δεν είναι όπως πριν. Πάντα υπάρχει μια πληγωμένη καρδιά που μένει πληγωμένη, πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού αυτό το λόθος που κάναμε.....
Το συμαντικό σαυτή την ζωή, πιστεύω είναι να μην μετανιώνουμε για τα λάθη μας.... Θα πέσουμε, θα συκωθούμε, και θα συνεχισουμε πιο δυνατοί....
Αν κάνω μια αναδρομή στην ζωή μου, ήταν γεμάτη από πολύ μεγάλα λάθη... Μπορώ να πω πως πιο πολλά λάθη ΄παρά σωστά έκανα.... Κιώμος αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, πάλι ακριβώς τα ίδια θα έκανα..... Αυτά είναι που με έκαναν να είμαι ο άνθρωπος που είμαι....
Αχ... Μεγάλο θέμα άνοιξα τέτοια ώρα......
http://www.youtube.com/watch?v=sigRCuxVPo4
Κι επειτα
μέτρησα πάλι για να δω
αν ειν τα λάθη μου εδώ,
και δεν έλειπε κανένα.....
καλησπέρα βιαστικο και σύντομο αλλά όχι πρόχειρο!
Χαίρομαι για την καλή διάθεση των κοριτσιών(συμβάλλουν και οι Αλκυονίδες σ'αυτό,ε;)
Πωλινάκι μας, μαζί να μετράμε όλοι γερά....
Περαστικά στη Νεκταρινοοικογένεια και, κράτα γερά κορίτσι, με ζαρτιέρα ή χωρίς...
Νατάλι μας, ΄δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που κάθε μέρα γράφεις και που γράφεις έτσι..
μεγάλη μέρα για μας σήμερα...μετά από 16 χρόνια το μεγάλο μ βλαστάρι άκουσε από τα χείλη μου αυτό που χρόνια προσπαθούσε:την επιβεβαίωση! Πήρε βαθμούς (19/9..)και κατά γενική ομολογία δεν μπορούσα να μην την επιβραβεύσω! Πάντα έπαιρνε τέτοιυς βαθμούς αλλά φέτος χάρηκα γιατί είναι η πρώτη φορά στην κατεύθυνση και,κυρίως, γιατί ενώ είχε δύσκολα προσωπικά(ναι, υπάρχουν δυσκολίες και σε αυτη την ηλικία...)ξεχώρισε τα πράγματα στη ζωή της.Γι'αυτό την επιβράβευσα...που ωρίμασε, επιτέλους κατά ένα βηματάκι και διέκρινε το φίλο της από τη δουλειά της! Ελπίζω του χρόνου να έχουμε στο σπίτι άλλον ένα μελλοντικό συνάδερφο!
Αύριο διαιτολόγο! Θα ενημερώσω!
Ζωούλα, είδαμε το 6αράκι;;;;;;;Αντε και στο 5!
Σας φιλώ ...πρέπει να διαβάσω παραμύθι στο μικρό!
Ναταλένια μου χρόνια σου πολλά, σου εύχομαι να συνεχίσεις να φωτίζεις ό,τι αγγίζεις και να είσαι πάντα ο εαυτός σου! Φιλάκια πολλά
Ναταλία μου Χρόνια Πολλά ότι επιθυμείς...Να συνεχίσεις να είσαι η ηλιαχτίδα της ζωής σου(και της δικιάς μας) και μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι μάτια μου,να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που να καταλάβουν πόσο ξεχωριστή και μοναδικήείσαι...
Φιλάκια πολλά..και εύχομαι κάποια στιγμή να σε γνωρίσω και από κοντά...:love:
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!
Μια γλυκιά καλημέρα και στο Ναταλάκι μας που σήμερα έχει τα γενέθλιά του!!!! Χρόνια πολλά ψυχή μου, να ζήσεις, να σε χαιρόμαστε (και από εδώ αλλά ελπίζω κάπια στιγμή και από κοντά).
Σου εύχομαι σήμερα να έχεις τα ωραιότερα γενέθλια που είχες μέχρι τώρα!!!
Φιλάκια πολλά!!!
Γιορτάζει το Νατάλι μας;;;;;Κανονικά έπρεπε να γιορτάζεις σε 4 μερούλες που είναι και η γιορτή της αγάπης αλλά, δεν πειράζει, τη συγχωρούμε τη μανούλα που βιάστηκε κατά 4 μέρες...σάμπως και να γεννιόταν ανήμερα στις 14 θα μπορούσε άραγε να αγαπήσει περισσότερο;;;Αμφιβάλλω!!!
Χρόνια καλά και πολλά, λοιπόν, να έχεις δύναμη για να συνεχίσεις να δίνεις δύναμη και αγάπη στους τυχερούς που είναι γύρω σου!
Υγ. δεν ξέρω ούτε εικόνες να βάζω ούτε φωτο...αλλά ελπίζω η δύναμη του λόγου να είναι αρκετή..
Σας φιλώ
'Εχει γενέθλια το Ναταλάκι????
Τι να ευχηθω? Τι να ευχηθω?
Μια όμορφη καρτουλα λοιπόν με γλυκές ευχές! ...
39 ε? Δηλαδή 39 ευχες?
Αρχίζω:
1. χρόνια πολλά
2. χρόνια όμορφα
3. χρόνια χαρούμενα
4. χρόνια ευτυχισμένα
5. χρόνια ευλογημένα
6. με υγεία
7. με χαρά
8. με ισορροπία
9. με καλούς φίλους
10. με ελευθερία
11. με ευρυχωρία
12. με άνεση
13. με αυτοπεποίθηση
14. με αυτοεκτίμηση
15. με αγάπη για τον (υπεροχο) εαυτό σου
16. με χαμόγελο
17. με θετική σκέψη
18. με θετικη ενέργεια
20. με πίστη
21. με αισιοδοξία
22. με καλή παρέα
23. με ελαφρύτερο σώμα και ψυχή
24. με πολλη πολλη αγάπη!
25. με νέες εμπειρίες
26. με ταξίδια στο Παρίσι
27. με πτυχίο
28. με όρεξη για ζωή
29. με γνώσεις μαγειρικής (χαχα)
30. με χιούμορ
31. με ενα μωρό! (ή και δύο!)
32. με υγεία στους αγαπημένους σου γύρω σου
33. με εκπληρωμένα όνειρα
34. με χρώμα
35. με τραγούδι
36. με τρέλα και κορδέλα
37. με τόλμη χωρίς φόβο!
38. με όλους εμάς που σ' αγαπάμε και...
39. με αυτόν που σε λατρεύει και λιώνει για σένα!
Είσαι υπέροχη και μοναδική!!! Πολύτιμη και αγαπησιάρα!!!
Καρδιοκλεφτρα μας!
Την αγάπη μου ομορφούλα!
ααααα ξεχασα..... κατι ακόμη!!!!
για σήμερα... για να μην εισαι μόνη.....
σου στελνω και ενα μπαλονι... με εναν ασχημο! χαχα
μην τον διώξεις καλε και αρπάξει κανενα κρυολόγημα! Βάλτον μεσα τον ανθρωπο!!! :)
Αντε βρε Ναταλάκι, σπάσε το μπαλόνι να δούμε τι έχει από πίσω !!!!!!!
Χρόνια πολλά, πολλά με υγεία, αγάπη και καλή διάθεση... Εύχομαι να γίνουν όλες οι ευχούλες σου πραγματικότητα.... ΄
(για την καθυστέρηση έχω ήδη δικαιολογηθεί, γιατί το νοιώθω ότι ετοιμάζεστε να μου τα σούρετε ... )
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας,τις τόσο ζεστές και ξεχωριστές!
Σύζυγε,πιστοκόριτσο,Πωλινά κι,παλίρροια,Νεκταρίνι,Αλα� �ουμένια...δεν έχω λόγια...
Το ελάχιστο να πραγματοποιηθεί από όσα μου εύχεστε,είμαι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη γη!
Για πρώτη φορά στα τόσα μου γενέθλια δεν είχα τούρτα ούτε έσβησα κεράκια...
39 χρόνια πριν οι γονείς μου ήταν στην κλινική για μένα,χθες ήμασταν η μαμά κι εγώ
στο νοσοκομείο για τον μπαμπά...Ας είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων ευοίωνα κι άλλη ευχή ας μη βγει.
Τα τηλέφωνα και η αγάπη σας έκαναν τη μέρα μου ξεχωριστή.Κι ο ήλιος μου έκανε τη χάρη να λάμπει...
Παράπονο δεν έχω κανένα!Μια μεγάλη αγκαλιά να σας σφίξω όλους μέσα και δυό ρουφηχτά φιλιά!
Να είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας,αγαπημένοι κι ενωμένοι τόσο στα ευχάριστα όσο και στα δύσκολα
κι ό,τι είναι το καλύτερο για τον καθένα να έχουμε τη φώτιση να το διακρίνουμε,την πίστη να το επιδιώκουμε
και τη δύναμη να πληρώνουμε το όποιο του τυχόν τίμημα.Να μου σας προσέχετε,πολύτιμές μου!Φιλάκια πολλά!