χαχαχα!!!! :D κοίτα τα δοντάκια
Printable View
Τον φάγαμε τον αφέντη μάστορα!!! Δεν ξέρω ποιόν όχι κάποιον τρελό απο εδώ μέσα αλλά τον φάγαμα αμα αγα γαγα :D
Γιατί δε μου μιλάτε; πάλι νιώθω να υποφέρω, τι μου έχουν κάνει, δε μπορεί κάτι θα παίζει...
You are never alone my friend. they are watching you indeed and they would be equally crazy in your position.
Είμαι καμένο χαρτί αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία να εισπράτω τέτοια αδιαφορία από όλους μα όλους.
Καμιά φορά σκέφτομαι και λέω ας κάνω τα πάντα καλά..Ας μην κοιτάω τι κάνουν οι άλλοι..Δεν πειράζει που σε μένα είναι πιο δύσκολα. Θα τα καταφέρω..Και τώρα όμως που καταστράφηκαν όλα..Σε ΤΙ μπορώ να ελπίζω?
σε ενα αλλο αυτι?????? :)
http://news.bbc.co.uk/olmedia/194500...use_ear300.jpg
Σκέφτομαι ότι κάποιες αναμνήσεις είναι καλύτερα να μένουν κρυμμένες κι ότι αυτό θα κάνω... :) Πιστεύω κι ελπίζω ότι θα μου κάνει καλό να μην βλέπω κάποια πράγματα...
σκεφτομαι ποσο μισω τις ψευτικες υποσχεσεις. απ'τη μια 22 απ'την αλλη 24, ελεος πια με την ηλιθιοτητα, την παγωμαρα και την ασυνενοησια της εποχης! θα μπορουσα να ειχα ξεκουμπιστει ηδη αν ηταν ολα ξεκαθαρα και να ημουν ευτυχισμενος μαζι με μια απ'τις 2. δε καταλαβαινω γιατι πρεπει να τα κανουμε ολα περιπλοκα και πιο δυσκολα απ'οτι ειναι! θελεις-θελω-παμε!
oτι ψιλοβαριέμαι αλλά οκ θα πιω ένα βαρύ ελληνικό και θα ξεκινήσω διαβασμα. γιαβάς γιαβάς που λένε και οι γείτονες!
Άντε αύριο θα δούμε..Κατά τα άλλα προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά.
σκέφτομαι my best moments in e-psychology...here i go...''το σωστό είναι..Όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε!!!!''....''θεοφανία, δεν θέλω να σου την σπάσω, αλλά ο φίλος είναι νέος (ίσως και ωραίος λολ)...εξάλλου οι περισσότεροι ψυχικά ασθενείς είναι/είμαστε λίγο περίεργοι...''............''Driver, αστους να λένε...τι λές πάμε να μπούμε καμιά ιατρική? για να μην μας λένε αδίκως και ντεμέκ γιατρούς''...''..εκτός άμα ήσουν καρπαζοεισπράκτορας....αλλά καρπουζοεισπράκτοράς ναί ήμουν...''......''άμα εμένα μου ζητούσε ο Πατέρας τα πλευρά μου για να φτιάξει την Έυα...θα του λέγα ''πάρ τα αρχ...δια μου''...υγ: πόσο έγραψες στην έκθεση?''.....''είμαι σίγουρη ότι σε έσκισα στην έκθεση...σε κάνω ιγκνόρ...''....''i ve heard it and i ve tasted it...σόρι φιλαράκι αλλά στα θέλε το κωλ..άκι''.......''μπάάάιιιιιι... ..φιλάάκια''...''σκατάάκια''....' 'εγώ μικρός επήγαινα, και ύστερα εγύριζα....εε? για πές πως σου φάνηκες αυτό??..''...''κι αυτό απ τα καλύτερα φίλε..συνέχισε...''.....''πές μου γλυκιά μου λά...υ, τι πρέπει να σου κάνω, για να σου αποσπάσω, ακόμα κι ένα δάκρυ...όποιος πειράξει την Idella, θα βγώ εγώ μπροστά και θα του πώ ''για έλα''....εκτός κι αν είναι άντρας, και βγώ εγώ μαλάκας...''........''γιατί καλέ Idella, δεν φάνηκε το μήνυμα που έστειλα, σε εκείνη την κοπέλα?...''........''so BOOOORING....ΜΠΟΥΟΥΟΥ ΜΠΕΕΕ ΜΟΥΟΥΟΥ...''.....''ρισπεκτ...πλί� �
πλίζ....φιλιά....δεν γίνεται...δεν πειράζει...να σαι καλά...''.....''Idella, μήπως να το αλλάξουμε αποκλειστικά για σένα, και απο moderator να το κάνουμε terminator?..''....''Idella, ΔΩΣΤΟΥ!!! DELETE, DELETE, DELETE...ΠΑΤΑ ΤΟ, ΔΩΣΤΟΥ....(χιχι...όπως θές....κλίκ...χιχιχι)....''...Idella σ αγαπάω!!!...''....''μπορώ να γίνω πολύ bitch...έλα ρε...σοβαρά? ποιός/ποιά σου μεταβίβασε αυτές τις deadly moves?...''....έλα ρε γαμία...''...''δεν το πα σε σένα ρε μαλάκα...γαμώ την τρέλα σου...σου πα...πάρε αλοπεριντίν..''... ''whats to cure?''....''the langoliers..''.....''freedom..''...''i ll kill enyone who touches you''...''helloo, is anybody there?...well...i ve got some baad news''...''asta la vista baby''...''no matter what happens, never give up...and always fight untill you see the radikia anapoda''.....''come on''.....''where are we?...are we dead or alive?...does it really matter?...i m here for you James...see i m real..''...''helgasts attack...grenaadeesss....the strength in my arms, the power of my dreams.....''....''god of flame war....the epic looney man...''....''i just want to have a normal life....and with me, all the people around the world....mhdenos exairoumenou''...........
φίλοι μου καλοί, καλοί μου ''φίλοι''....i m -almost- in paradise!!! :) :) :)......σήμερα πήγα πάλυ (ναί γλυκιά μου, πάλυ, δεν διαβάζεις λάθος...) στο μαγαζί του αγοραίου έρωτα (ή πιο σωστά, σχεδόν έρωτα)...εγώ πάντως λίγα λεπτά ακόμα μαζί της να μουνα, θα την ερωτευόμουνα την (αν σας πώ, πως απο την ζαλάδα της γκ..λας, δεν θυμάμαι το ονοματάκι της...θα με πιστέψετε?) ελίνα(?), αντζελίνα(?), αγγελουδάκι(?) (send by god in order to feed me, and give me back my super powers...these powers that are called....happiness, emotions and love (even in a fake place, where you will pay every last minute of physical and mental pleasure...)......χάλασα ένα 30εύρω, αλλά τα καραάξιζε....πάω και χαμαλίκια οικοδομή μερόκαμα, για να την έχω για ένα 20 λέπτο.........
hope, i ll never go back where i came from....my hell and my home...................nobody wants to be in pain..............
Την αναβλητικότητα μου για τις υποχρεώσεις που θέλω να αποφύγω.
Δεν σκέφτομαι γιατί δεν ξέρω τι να σκεφτώ...ή μάλλον σκέφτομαι ότι σήμερα δεν πήγα κάπου που σκόπευα να πάω γιατί δεν ήμουν έτοιμη κι είναι κρίμα...ελπίζω την επόμενη φορά να μην συμβεί τίποτα που θα με εμποδίσει...και να βρω τους ρυθμούς μου σιγά σιγά...
I'm bored
I'm the chairman of the bored,
I'm a lengthy monologue
I'm livin' like a dog
I'm bored
:-Ι
σκεφτομαι οτι το συσσιτιο σημερα ειχε μεξικανα. ηταν κι ενα μαυρο πραμα περιεργο σαν καφες. οχι δεν ηταν χαβιαρι φιλε μου αυτο, αλλα καυσαεριο απ'την εξατμιση του αυτοκινητου. φαγαμε και ζεστα σκατα σκυλου απ'το πεζοδρομιο οπως η ντιβαην στο πινκ φλαμινγκος. αυριο δε ξερω τι εχει το προγραμμα. θα επρεπε να ειμαι χαρουμενος που υπαρχει ενα δωματιο να κοιμαμαι ακομα και να μην ειμαι εξω στο κρυο, αλλα πραγματικα δε νιωθω. δε νιωθω ρε γμτ πως το λενε, σαν να ειμαι περαστικος απο εδω πανω. δε μ'αγγιζει τπτ. ηρθα ειδα κι εφυγα. ετσι ειμαστε ολοι, απλα μαλλον ξεχνιομαστε στη πορεια, και δε καταλαβαινουμε που θα καταληξουμε. ημουν τοσο περαστικος, που θα επρεπε και να μη φαινομαι. διαφανης, αορατος, δεν υπηρξα ποτε!
Σκεφτομαι εαν εχασα την εμπιστοσυνη στον εαυτο μου η στους ανθρωπους γενικα .
καλησπερα στην παρεα σας, ειναι το πρωτο μου μην στο φορουμ γιατι σημερα το ανακαλυψα,καλιο αργα παρα ποτε.
μια διασκευή σε στύλ παρωδίας γι αυτό το τραγούδι, που ταιριάζει στην περιπτωσή μου
http://www.youtube.com/watch?v=KsJ5o...layer_embedded
She said ''you better buy Me a drink, cause you are ready to cam inside your pants...and i said..You better dance well with me, cause You started driving me crazy...so i went to the back of the store, cause i was getting really heated up...and then i was ready to fall down when She show me Her ash...and then i couldn t think because my reward system was overclocked....and next She kissed me in My lips...She kissed Me 10 times in the mouth, 12 in the cheek, and then She bited My ear.....and then I said...I m gonna kiss you everywhere....and I kissed Her little heart so pretty, I used My language so beautiful...I kissed her in the mouth with the mahamed ali right left language...and then I shooked Her on Me...and then She kissed Me again..and I finished in My pants in 22 and a half seconds.....
Σκέφτομαι τι καλά παιδάκια που είστε όλοι.
Μύγα με τσίμπησε και ξύπνησα από τις τέσσερις φαίνεται :o. Περιμένω τους τοίχους να μιλήσουν τώρα και φόβος με κυριεύει, όποιος παίζει με τον φόβο άραγε πνίγεται;
σκέφτομαι
I WANT TO SPEAK TO LACRY
|||||
_ _
/
U
<3 <3 <3 <3 <3
αγχώνομαι λιγάκι γιατί πρέπει να μιλήσω για ένα σημαντικό θέμα κ πρέπει να φανώ στεναχωρημένη πολύ αν θέλω να αντιμετωπιστώ θετικά..
σκεφτομαι ποσο γκαντεμης ειμαι. πρεπει να εχω τον μαλακομαγνητη δεν εξηγηται αλλιως. ολα τα σκουπιδια και τα αχρηστα πανω μου μαζευονται. σαν τον στεφανουκο. θα πρεπε να ανοιξω θεμα να το συζητησουμε αλλα δεν εχω κυριολεκτικα τι να γραψω. η γκαντεμια δεν γιατρευεται. μακρια μου λοιπον ολοι, λειπω για διακοπες!
Σκέφτομαι πάνω στον χρόνο ο οποίος τώρα κυλάει βασανιστικά αργά. Καθυστερημένες κουκίδες άμμου μες την κλεψύδρα. Ψιχαλίζει και σχηματίζεται μια παχύρευστη, βραδικίνιτη, ηλίθια λάσπη που με κρατά ακινητοποιημενη μέσα της. Ολα αυτα μεχρι της 5 που θα σχολάσω.
Θα ήθελα πολύ να ξεκολήσω το τοπίο απο πανω μου. Να φύγω απο εδω. Θα ήθελα λοιπόν να γίνω μαγισσα.
το νεο γκομενετο του KENO:
http://nd03.jxs.cz/916/561/983446a8f8_66117608_o2.jpg
ματαρες √
βυζαρες √
γαλακτενια επιδερμιδα √
φυσικη καστανιουλα √
αμα ρωτησει κανεις ηλικια πειτε του 25 γιατι ενηλικιωθηκα. την κανω τωρα να ξυρισω το μαλλι επειδη εχω ραντεβου!
... σκέφτομαι πότε θα σταματήσεις τη μύρλα αδερφάκι μου και θα γράφεις πιο συχνά κάτι τέτοια σαν αυτό...
"σαν φυλακισμενος με στολη, χωρις καμια ελπιδα αποδρασης! ενω αλλου μοιραζουν τα LSD σαν καραμελες. bad tripping σε παιδικη χαρα, bad tripping και μεστο club με πρασινοροζ φωτα. ομως εγινε το κακο και πεσαν φιλια σε λαθος μουρες, με αποτελεσμα να μεινει το γκομενακι μονο και να παθει καταθλιψη, με αυτοκτονιακη διαθεση ετοιμο να πηδηξει απ'το μπαλκονι. ενα τεραστιο pink στις ιαπωνιδες μαθητριουλες της ΣΙΝΤΖΟΥΚΟΥ λοιπον, ειδικα οταν δε φορανε κυλοτακι, ακομα κι αν ειναι αβυζες, παρολο που ειμαι εθισμενος στο ακριβως αντιθετο. αυτο ομως δεν εχει και τοση σημασια γιατι ειμαστε χαμενοι στην ερημο της ΓΚΟΥΑΝΤΑΛΑΧΑΡΑ κι ο κοσμος μας ειναι αχρηστος. οι γυναικες θα επρεπε να κυκλοφορουν χωρις σουτιεν και με ξωβυζα παντου. με φορμες, με πουκαμισα ασπρα, με τα παντα ολα. κι οσες δεν ειναι διαθεσιμες, απλα να μην κυκλοφορουν. γριες καταντησαν παιχνιδακια στην οθονη μου."...
... είσαι ο νέος Μπουκόφσκυ ρε, τέλος!... άντε να σου κάτσει και ο ραντεβούς, μπας και στανιάρεις λίγο, γιατί όταν δε γράφεις όπως παραπάνω, μου θυμίζεις τη θειά μου τη Γιαννούλα που πήγαινε επισκέψεις στα σπίτια κι έκλαιγε τον μακαρίτη που απόθανε πριν 37 χρόνια, λολ!... πλάκα σου κάνω, μην αρπαχτείς πάλι έ;...:)...
Άντε, κι ένα κομμάτι για όσους αγαπάμε τη τζαζ και τις τρομπέτες!...
http://www.youtube.com/watch?v=nQmn876Vygs
Σκεπτομαι πως καποτε ημουν ερωτευμενη με τη θαλασσα.
RockElCasbah σε ευχαριστω, οχι δεν αρπαζομαι και θελω να σου αποκαλυψω το μυστικο μου γι'αυτο το συγγραφικο αριστουργημα, ειναι ο ΣΑΤΑΝΑΣ! οταν μου μιλαει, το μυαλο αρχιζει να παιρνει υπερβολικες γρηγορες στροφες, γινομαι κοκκινος και βγαζω καπνους απ'τ'αυτια, βλεπω κατι παραπανω απο αστερακια, ενω καθοδηγει το χερι μου με αποτελεσμα να γραφονται ολα αυτα (και ταυτοχρονα παιζω και το πουλι μου μανιασμενα). αυτα ομως ειναι απλα ενα μικρο αποσπασμα απο την ολη παρανοια. η οποια ολη παρανοια ειναι αδυνατο να γραφτει γιατι ξεπερνα τα ορια του κλανητη γη (και τα copyrights δε θα μου ανηκουνε). ο κλανητης γη λοιπον ηταν ενας μικρος πλανητης μεσα στο αχανες συμπαν, το οποιο συμπαν ηταν δημιουργημα καποιου θεου. ηταν αραγες ο βουδας ή μηπως ο αλαχ? ητανε ο τζιζους? ηταν θεος ο ΜΠΑΧ! παρολες τις παρενεργειες ομως αυτων των ισχυρων ναρκωντικων αντλω εμπνευση κι απ'την τεχνη, την οποια οι ριμαδοπιθηκανθρωποι εκει στο αμερικισταν που θελουν να μας εξωντοσουν βαλθηκαν να απαγορεψουν. αφου ειδαν κι αποειδαν οτι δε μπορουν να την εκμεταλευτουν στο επακρων για προπαγκαντα κατα της ΟΥΓΓΑΝΤΑ και των υπολοιπων φτωχων λαουτζικων, μας γαμησαν τα ιντερνετικα μας δικαιωματα και τωρα πρεπει να πλερωνουμε για να την αντλησουμε. ΠΟΤΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ χωρις λεφτα ομως αφου μας τα φαγανε οι μ********* οι κεραταδες οι GOLDEN SUCKS ? μαζι και ολα τα υπολοιπα φυσικα που πρεπει να εχεις για να λες οτι αποκτησες ζωουλα. καταλαβες τωρα γιατι κλαιω κι οδυρομαι ω σαν τη θεια σου τη γιαννουλα (που χασε το μακαριτη) ? εχουμε καταντησει ζητουλες τα ερμα τα φτωχουδακια, να μη μπορουμε να καμνουμι τιποτις. ακομα και τα παιδακια που γουστερνουν μπουρδελακια ειναι αναγκαζμενα να τσιμπουν φτηνα τη μαυρουλα στη φυλης που ρχεται με μπονους αφρικανικο AIDS, ενω εγω προτεινω και τη πιατσα στη συγγρου που ειχε τραβελακια ωραια και γουσταραν και ουρολαγνεια δοκιμασμενα! αμ το πατρινο καρναβαλι αυριο? ή στου ρεντη? τιποτα δεν ειναι τζαμπα δυστυχως, γι'αυτο προς ολοταχως! να τα πεταξουμε ολα εξω, και ξωβυζα και ξωψωλα! εχω και μια προταση να κανω αντι του Pride, η παρελαση να ειναι γυμνη και να γαμιομαστε ολοι ομαδικως ενω ο κοσμος μας θαυμαζει (κι οποιος θελει συμμετεχει κι ολας). δυστυχως αυτη η προταση ηταν υπερβολικα μπροστα για την εποχη μας, οπου το γαμησακι θεωρειται ταμπου ακομα, κι ετσι ακυρωθηκε απ'την επιτροπη του παπαρη μπουταρη μα και του καμμενου καμινη (παρολο που βαρουσε καμινετο κι οχι γκομενετο). αυτα και αλλα πολλα στις ειδησεις του ΑΝΤ1 λοιπον. γιατι οταν η φωτεινη πιπιλη η ολγα τρεμη!
... άχχχ... αυτό τον μαλάκα τον Καμίνη τον έχω κι εγώ στη μπούκα για... φιλοζωϊκούς λόγους... λοιπόν φίλε, δε ξέρω πόσους κουβάδες "παράνοιας" έχεις στο τσερβέλο σου, ξέρω σίγουρα όμως πως έχεις το χάρισμα της αθυροστομίας. Μια χαρά τα λες, έτσι όπως δεν είθισται δηλαδής... αν είχα διάθεση και κουράγιο, θα σε σιγοντάριζα στα κειμενάκια σου, αλλά δε τραβάει η ομάδα... ποιά τραβάει αυτή την περίοδο άλλωστε θα μου πεις... και για να βγω λίγο "οφ τόπικ", Καρίσα τις πληροφορίες που λέγαμε, μάλλον από βδομάδα. Να κάνω ένα κιτ - κατ μόλις φύγουν οι φιλοξενούμενοι και προτού έρθουν οι επόμενοι, να σου γράψω...
Κενούκο, πάρε κι έναν Γουέϊτς νά 'χεις να πορεύεσαι και μη σκας... άλλωστε ακόμη δεν είδαμε τίποτα και λίγη παράνοια μας χρειάζεται μη σου πω κιόλα...:)... καλό ξημέρωμα!...
http://www.youtube.com/watch?v=UySEmdJKO4c&feature=related
σκεφτομαι...το ουισκυ έχει πολύ δυνατή γεύση...τώρα αυτό πίνω...οπότε my fatalities are coming you piece of shits!....
here i go...MOTHERFUCKERS
http://www.youtube.com/watch?v=A3LK1CChb08
Αναρωτιέμαι πόσο να είναι η ταρίφα της Τζούλιας, αν δηλαδή η κοπέλα κάνει ακόμα αυτό το επάγγελμα. Γνωρίζει ουδείς;