:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Printable View
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Αγγελικούλα μου κρίμα που δεν πρόλαβες να κοιμηθείς, φαντάζομαι τι κούραση έχεις αυτή τη στιγμή... Ελπίζω να τελειώσετε νωρίς απόψε και να μην τραβήξει μέχρι το ξημέρωμα :crazy:
Λιλάκι μου είναι όμορφο που έχουμε δημιουργήσει την σχέση αυτή, όλο λέμε πόσο τυχερές είμαστε που βρήκαμε η μία την άλλη. Είστε όλες διαμάντια! Είμαστε όλες πολύ τυχερές :starhit:
Εμείς τελικά φύγαμε το απόγευμα και πήγαμε στην πεθερά μου η οποία είχε φτιάξει κεφτεδάκια και τηγανητές πιπεριές με σαλτσούλα και μας έδωσε ένα μεγάλο τάπερ για τον γιόκα της! Ήπιαμε τον καφέ μας και μετά αφού φορτωθήκαμε το ταπεράκι πήραμε το αμάξι και δεν θέλαμε να γυρίσουμε σπίτι. Έτσι καταλήξαμε στον λαιμό της Βουλιαγμένης με 2 μπύρες στο χέρι και τα κεφταδάκια πρώτη μούρη στο καβούρι! :lol:
O λαιμός της βουλιαγμένης είναι ένα κομμάτι γης που μπαίνει μέσα στην θάλασσα και καθόμασταν πάνω σε ένα ύψωμα και αγναντεύαμε την θάλασσα παρέα με τρία γατιά και κάτι ψαράδες λίγο παρακάτω. Από μακριά βλέπαμε τις βροντές και τα σύννεφα αλλά εκεί που ήμασταν δεν έβρεχε. Ήταν πολύ όμορφα, είχαμε την καλύτερη θέα, με τον καλύτερο μεζέ και με τις γάτες παρέα :lol:. Αυτό θα πει οικονομική σούπερ έξοδος!
Ελλακι καπου εκει απέναντι είναι το σπίτι μου.... και λίγο πιο κάτω η δουλεια μου!!!
Κατά τις 2.30 θα φύγω πιστευω... θα δουμε!!
Πολύ ωραία η βόλτα σας Eli, εμένα βέβαια απ'όλα αυτά αυτό που με συγκίνησε περισσότερο είναι τα κεφτεδάκια!:lol: Μόλις διάβασα για κεφτεδάκια οτιδήποτε και να διάβασα στη συνέχεια μεταφραζόταν σε κεφτεδάκια.:lol:
Αγγελική δεν έχεις παράπονο, είναι Σάββατο βράδυ κι εσύ ξενυχτάς έξω. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Πολύ ωραία η βόλτα σας Eli, εμένα βέβαια απ'όλα αυτά αυτό που με συγκίνησε περισσότερο είναι τα κεφτεδάκια!:lol: Μόλις διάβασα για κεφτεδάκια οτιδήποτε και να διάβασα στη συνέχεια μεταφραζόταν σε κεφτεδάκια.:lol:
Τζίνα μου έχω την υποψία ότι κάνω καλό στην όρεξη σου! ʼλλος έλεγε θα στην βρει και τελικά στην βρήκα εγώ! Κρυβόταν η άτιμη στο μπαλκόνι μου και δεν είχαμε ιδέα! :lol:
θες ν' αλλαξουμε?????
Τζίναααα ουουυυυυυυ! Έχω και κεφτεδάκια, πάμε μια βόλτα; :lol:
Κοριτσακι που μενεις Λονδινο; Αν επιτρεπεται ποσο δινεις στο ενοικιο; Ψαχνω για σπιτι κοντα 2-3 zone αλλα κατω απο 1200 το ατομο δεν βρισκω :(
Και αυτο απο τα οικονμικα....
Και σε σκεφτόμουν την ώρα που πέρναμε την στροφή για τον λαιμό :). Έλεγα κάπου εδώ είναι και η Αγγελικούλα μας... και έψαχνα στον δρόμο λες και θα σε έβλεπα! Μένεις σε πολύ όμορφη περιοχή Αγγελική μου :). Ο λαιμός της Βουλιαγμένης μου αρέσει πολύ, κάποτε δούλευε και ο Γιώργος εκεί, στον Όμιλο το εστιατόριο. Μου αρέσει πολύ η παραλία εκεί κάτω και η θέα είναι υπέροχη στην άκρη του λαιμού.Quote:
Originally posted by angel79
Ελλακι καπου εκει απέναντι είναι το σπίτι μου.... και λίγο πιο κάτω η δουλεια μου!!!
Κατά τις 2.30 θα φύγω πιστευω... θα δουμε!!
Η αλήθεια είναι ότι η όρεξή μου κρυβόταν στην τάρτα της Αγγελικής, περνώντας την μπεσαμέλ δεξιά μετά το λουκάνικο! :lol: Και ήρθε και το τσιζκέϊκ στο καπάκι κι εκεί είναι που αποκαλύφθηκε τελείως.
Αν μου τα δέσεις μπροστά στη μύτη μου να κρέμονται μπορεί να τρέξω και 5 χιλιόμετρα για να τα φτάσω! :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Τζίναααα ουουυυυυυυ! Έχω και κεφτεδάκια, πάμε μια βόλτα; :lol:
Λοιπον αφου πλεον ειναι αυριο εγω το πηρα το αγορι μου τηλεφωνο γιατι δεν κρατιομουν αλλο.σαν βρεγμενη γατα και κρατιομουν με νυχια και με δοντια να μην αρχισω παλι να κλαιω.του λεω ενταξει.τι ενταξει???ενταξει τα δεχομαι ολα οσα ειπες βγαζω το σκαζω το σκασμο και κανω τουμπεκι.θα με παρει αυριο να κανονισουμε να βγουμε.κατι για κεφτεδακια διαβασα αλλα θα το προσπερασω γιατι εχω βαριστομαχια.
Λύσσαξες Λιλασσασμένη να τον πάρεις τηλέφωνο!!! Πως τον άκουσες ήταν καλά;