Μπα δεν λυγιζει με τιποτα το γαιδουρι.
Printable View
Μπα δεν λυγιζει με τιποτα το γαιδουρι.
Τι εννοείς δε λυγίζει, ήταν ψυχρός;
Ναι το καθαρμα παιζει με τα νευρα μου.
Λίλα μου λογικά κρατάει προς το παρόν τις αποστάσεις του για να μην φάει καμιά χλαπάτσα. Να δεις που όταν θα σιγουρευτεί ότι είστε στο ίδιο μήκος κύματος και νιώσει ασφαλής θα ανακαλύψεις έναν Γ. που θα τρίβεις τα μάτια σου! Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε ;)
Τζίνα πολύ γέλασα με τους κεφτέδες αλλά λέω να στους ταΐζω στο στόμα και όχι να σε βάλω να τους κυνηγάς γιατί εδώ λέμε να κρατήσεις καμιά θερμίδα και όχι να χάσεις κι άλλο από το τρέξιμο! :lol:
Λίλα δεν πειράζει, είναι βαράτε με κι ας κλαίω. Κάνε κι εσύ τη χαζή, θα το παίξει κι αυτός για λίγο άντρας και θα του περάσει. Αυτό που λέμε τον δουλεύεις για να δουλεύει! Δεδομένου ότι θα μπορούσε να σε απορρίψει και τώρα να είχες άλλα, είναι το λιγότερο που καλείσαι να αντιμετωπίσεις.
Ειπαμε κανω τουμπεκι και σκαω.πρεπει να αγορασω καινουργια εσωρουχα τωρα που παιζει σεξ
Εννοείται!
Είδα αυτή τη φωτογραφία και γέλασα πολύ!
Την αφιερώνω στον αρρωστουλη μας τον Ψιτάκο που ελπίζω σήμερα να νιώθει καλύτερα!
Βέβαια η φωτογραφία είναι πειραγμένη και τα γατιά είναι κλωνοποιημένα αλλά αυτό είναι και το μεγαλύτερο γέλιο στην φωτό μαζί με το γατί που χώνει την μουσούδα του στην κάτω δεξιά γωνία :lol:
Και καλα το βυζι το μαζευεις με το σουτιεν.τα μπρατσα και την κοιλια πως τα μαζευεις οεο με στολη δυτη θα παω να το κανω?
ʼει μαρή!! :lol:
Μια χαρά θα πας να το κάνεις και δεν θέλω ντροπές! Να πάρεις ωραία εσώρουχα που σε φτιάχνουν και κυρίως θα φτιάξουν τον Γ. και δεν θα κολλήσετε τώρα σε χαλάρωση και κοιλιές. Θα προτιμούσες να είσαι στα 157;
Βρε κοριτσια αυτο που με στελνει ειναι οτι δεν ηξερε τιποτα για την εγχειρηση και οτι ερχοταν ολα αυτα να τα πει στην προηγουμενη λιλα.δεν ειναι επιφανειακος ουτε ποτε ηταν για να σταθει στη χαλαρωση ομως λεω και εγω τις μακακιες μου.
Μιλάω με το λαλάγγι που με πήρε τηλ. πριν λίγο γι'αυτό χάθηκα. Επανέρχομαι.
Κοριτσάκια μου αν και δεν θέλω λέω να πάω για ύπνο γιατί αύριο το πρωί δεν θα ξυπνάω! Πρέπει κατά τις 9 και κάτι να είμαι ήδη έτοιμη και δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω. Έχω ξεσυνηθίσει στα πρωινά ξυπνήματα και δεν την παλεύω. Σήμερα ήταν μια πολύ γεμάτη μέρα και είμαι ένα πτωματάκι αλλά έχω ακόμη υπερένταση...
Σας καληνυχτίζω λοιπόν και ανυπομονώ να μάθω την συνέχεια του Λιλορομάντζου! :P
Αγγελικούλα μπάστα γερά! Καλή συνέχεια και καλή ξεκούραση όταν με το καλό πας σπιτάκι σου.
Πολλά Τζινάκια στα μαγουλάκια!