Lilako, λάϊκ , λάϊκ ,λάϊκ !
Printable View
Lilako, λάϊκ , λάϊκ ,λάϊκ !
αχ θα με σκασει ο ατιμος αλλα τι να κανω που πρεπει να εξιλεωθω.και τον αγαπαω κιολας τον ακαρδο.
Λίλα μου βλέπω ότι όλα βαίνουν καλώς στην ιστορία σας.
Αντιλαμβάνομαι από αυτά που μας λες ότι ο Γ. σε θέλει πολύ και είμαι σίγουρη ότι κρατιέται με νύχια και με δόντια για να μην σου ορμίσει :lol:. Αν μάλιστα δεν είχε φάει και τις φόλες του παρελθόντος δεν ξέρω αν θα είχε καταφέρει να πάει στο μάθημα του.... ;) Να ξέρεις ότι αυτό που θα εκτιμήσει ιδιαίτερα από εσένα και θα σας φέρει πιο γρήγορα, πιο κοντά θα είναι η ειλικρίνεια σου και η ευθύτητα. Αν είσαι ξεκάθαρη μαζί του για τις προθέσεις σου και αν του αποδείξεις ότι μπορεί να σε εμπιστεύεται και να είναι ασφαλής συναισθηματικά μαζί σου θα ανοιχτεί στο πι και φι. Το θέμα λοιπόν είναι καθαρά το τι θέλεις εσύ από τον Γ. και αν έχεις αποφασίσει αν θέλεις μία σοβαρή σχέση μαζί του. Γιατί δεν σου κρύβω ότι αυτή η σχέση μόνο για σοβαρή μπορεί να πάει. Πριν ανοίξεις ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή σου αναρωτήσου αν είναι αυτό που πραγματικά θέλεις από την ζωή σου και το μέλλον σου. Θα χρειαστεί να είσαι πολύ ειλικρινής προς τον εαυτό σου και τα συναισθήματα σου, αν το κάνεις αυτό και είσαι σίγουρη για το τι θέλεις όλα θα πάνε χάρμα, θα το δεις! Και θα έχεις μία υπέροχη σχέση και θα είσαι πολύ ευτυχισμένη και εσύ και ο Γ.
Μην παρεξήγεις αυτά που σου λέω, τα λέω με αγάπη και ενδιαφέρον και επειδή θέλω να είσαι καλά και ευτυχισμένη :)
Εννοείται πως δεν χρειάζεται να δώσεις εξηγήσεις σε εμένα ούτε σε κανέναν, απλά να είσαι αληθινή με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και πρώτα από όλα με τον εαυτό σου και με τα θέλω σου. Προβλέπεται πάντως να έχετε ένα πολύ όμορφο ΣΚ :D
δεν υπαρχει περιπτωση να παρεξηγησω οτι μου λετε κοριτσουδια μου.το εχω σκεφτει πολυ τα τελευταια χρονια και ξερω οτι τον αγαπαω και οτι δεν μπορω να τον βγαλω με τιποτα απο το μυαλο και την καρδια μου κυριως.θα κανω τα παντα για αυτον ΤΕΛΟΣ.πιστευω να περασω καλα το σ/κ
πως περασατε χτες???
Τα περάσαμε όμορφα Λίλα μου, πήγαμε στο Γκάζι για ένα ποτό αλλά ήμασταν όλες σε πλήρη αποσύνθεση :lol:
Ωστόσο χαρήκαμε την παρέα μας και το γεγονός ότι είχαμε την Φτουτάτη μας για συντροφιά, ήπιαμε το ποτάκι μας, μοιραστήκαμε εμπειρίες και όταν αρχίσαμε να παραπαίουμε από την κούραση πήραμε τον δρόμο του γυρισμού.
Αγκαλιάσαμε την Γλαύκη μας την φιλήσαμε, την χαιρετήσαμε και δώσαμε υποσχέσεις για να συναντηθούμε σύντομα ξανά. Ήταν συγκινητικό το ΣΚ μας με τόσες όμορφες συναντήσεις!
Ήρθε η αφή για έναν σύντομο καφέ! Σας αφήνω για να πάω να δω την νέα της αγορά...
ολόσωμο μαγιό ουάουυυ!
Λιλάκι πολύ χαίρομαι για τη σημερινή εξέλιξη του ραντεβού σας και φαντάζομαι τι χαρά θα πάρεις κι εσύ το σ/κ! :lol: Ξεκίνα να ψάχνεις για όμορφα εσώρουχα για να εντυπωσιάσεις τον Mr. Big. Γιατί δεν ονομάζουμε αυτήν την εβδομάδα Lila and the city;;
κουκλες και η νονα κατερινα και η μικρη αφη και η Μακ!!!ελακιον σου παει πολυ το μπλε!!!
πηρα υποκαταστατο καφε σημερα.αποφασισα τωρα που ειναι καλοκαιρι να κοψω τον καφε γιατι προκαλει αυξημενη διουρηση και δεν ειμαι για αφυδατωση οεο.θα ψαξω την τεταρτη για νεα εσωρουχα τζινακιον που θα κατεβω στα μαγαζια με τη μανα μου γιατι σημερα ειχα κατεβει με το λεωφορειο.
Ωραιότατα. Καλά ψώνια κι ελπίζω να βρεις ακριβώς όπως τα θέλεις. Εν τω μεταξύ πες στην μπίρι μπίρι να σε βγάλει φωτό γιατί ο λαός σου σε ζητάει!
εχεις δικιο οταν ξυπνησει απο τη μεσημεριανη της σιεστα θα της το πω.
Oulala lila!!!Τον εκανες τουρμπο τον Γ και τωρα και νεα εσωρουχααααα??? ;)
Απο την 2η μερα "γνωριμιας"??? αχαχαχαχ
παραπονιαρα ναταλια Νο2 τι εγινε?πως τα περνας στα ξενα???
Αχαχαχαχ καλα ειμαι Λιλα μου!! Δεν κοιμηθηκα ολη νυχτα και τωρα με εχει πιασει μια υπερδιεγερση!!! Λεω να βγω η να μην βγω? Εσενα δεν σε ρωταω φανταζομαι σουπερ εισαι!!! ;)
Σας παραθετω και την θεα μου απο το προσορινο διαμερισμα μου! Απο σεπτεμβρη παμε αλλου!!! Πιο ωραια!!!! :D