84.5 μυικο καθαρο ελλπιζω! εχω χασει κ αλλους ποντους αλλα ανεβηκε η ζυγαρια!
Printable View
84.5 μυικο καθαρο ελλπιζω! εχω χασει κ αλλους ποντους αλλα ανεβηκε η ζυγαρια!
σημερινη μετρηση ... 78κιλά (συνολικη απωλεια απο τη περασμένη πεμπτη -3κιλα !!!)
keep walking !!!
ΘΕΕ ΜΟΥ! ΤΕΛΕΙΑ....!3 ΚΙΛΑ;;;; ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡʼΒΟ ΚΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ ΑΙΑΙQuote:
Originally posted by ria
σημερινη μετρηση ... 78κιλά (συνολικη απωλεια απο τη περασμένη πεμπτη -3κιλα !!!)
keep walking !!!
ΜΠΡΑΒΟ.
tidekpe... σε ευχαριστω πολυ πολυ πολυυυυυυυ :) δυστυχως εχω πολυυυυυυυ δρομο ακομη !!!
Καλησπέρα και απο μένα...
75 (-3,4 απο 12/2)
ρια μου ακολουθεις καποια συγκεκριμενη διαιτα?Quote:
Originally posted by ria
keep walking !!!
Έκανα για 6 μέρες μια "χημική δίαιτα" και μετά άρχισα διατροφή.
lia_lia bravo!!!!!
irenep ναι , ετσι ξεκινησα με διατροφη... αλλα ουσιαστικα απλως μαζευτηκα .... γιατι το περασμενο 3ημερο ηταν φωτια ...μονο τη διατροφη δεν εκανα!! Τωρα προσπαθω παλι να ακολουθησω προγραμμα...
-300gr... καθε φορα ολο και λιγοτερο...
Έφαγα εχτές όντας απογοητευμένη που δεν χάνω και ζυγίστηκα 700 γρ συν!Κάτι δεν πάει καλά με το σώμα μου.......................................Δε� � αντέχω άλλο..
δεν γινεται να πηρες 700 γρ λιπους μέσα σε μια μερα
χαλάρωσε και βαζε μεσοπροθεσμους στοχους, η απωλεια κιλών φαινεται καθε μηνα και οχι καθε μερα.
Δεν ξέρω αν ήταν λίπους, πάντως τόσα πήρα. Τώρα εξηγείται γιατί δεν έχανα. Απλώς δεν έπαιρνα. Και να πεις ότι έφαγα πάνω από 2500 θερμίδες! Ούτε τόσες δεν έφαγα. Κάνω ένα μήνα τώρα δίαιτα, και έχω χάσει συνολικά κάτω από 2 κιλά μαζί με τα 700 γρ που πήρα σήμερα.
κουιζ:
2 κιλά το μήνα, πόσα ειναι το χρονο?
Δεν θέλω να χάνω με τόσο αργό ρυθμό,προτιμώ να μην κάνω καθόλου δίαιτα.
αν με καθολου διαιτα μπορεις να εισαι το καλοκαιρι στα 75 κιλά τοτε σου συνιστω ανεπιφυλακτα να σταματησεις τη διαιτα.