εμ ασε τις χαζοδιαιτες επιτελους λοιπον η πηγαινε σενα διατροφολογο για απλη διατροφη,
να συνελθει ο οργανισμος!
Printable View
εμ ασε τις χαζοδιαιτες επιτελους λοιπον η πηγαινε σενα διατροφολογο για απλη διατροφη,
να συνελθει ο οργανισμος!
Στο μεταξύ, να σας πω και το φόβο μου σε σχέση με το φόρουμ;
Φοβάμαι να σας λέω και ανοιχτά τα σκαμπαναβεσματά μου καθώς μια άλλη κοπελιά, κοντά στα Χριστούγεννα, που ισχυριζόταν ότι δεν έχανε και προσπαθούσε και λοιπά,έγινε ένας χοντρός χαμός και την απέκλεισαν από το φόρουμ..
ε, μην ξεσπιτωθώ κιόλας στην ηλικία μου και στα κιλά μου!
Aχ χαζοδιαιτες εκανα κι εγω πριν δεκα χρονια που αρχισα να παλευω με τα περιτα και εφτασα να θελω να χασω 30 κιλα στο τελος.Αστα να πανε.Τωρα πια ξερουμε τι πρεπει να κανουμε, αλλα ηδη καποια πραγματα δεν αλλαζουν.
Αυτο που λες δεν ηξερα, αλλα για ονομα.Δε νομιζω.Εδω αλλα κι αλλα γινονται εδω μεσα, μας κραζουν ανευ λογου (πχ changes) και δε γινεται ban.
Βρε Κοραλομπαντάκι, ομολογώ ότι αυτόν τον καιρό δε διαθέτω για τέτοιες πολυτέλειες...αλλά επειδή ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο, στο υπόσχομαι ότι από το φθινόπωρο θα πάω...θα με βόηθήσεις και στην εύρεση, ε;;;;Αχ, πόσα λεφτά πια!
Quote:
Originally posted by katerina76
ναι φεύγω πολύ νωρίς το πρωί...και συνήθως πάω τουαλέτα ή στη δουλεία ή αργότερα το απόγευμα...απλά μου κάνει εντύπωση η διαφορά...έχει φτάσει και τα 800γρ!!! τι να πω....
α ρε συ τοχα πάθει κεγώ αυτό και έδειξε τόσο 800 γρ.κάτω. μετά ακριβώς πουχα πάει τουαλέτα.να πω οτι είχα μιαμιση μέρα να πάω κ μετά έφαγα παντζάρια κ μετά....τι να πω όση λένε οτι η μεγαλύτερη απόλαυση είναι το σεξ δεν έχουν ρίξει καλό χε..μο
Αν ψάξεις, θα το εντοπίσεις..απλώς είχε ευγενικά ζητηθεί απότο διαχειριστή να μην αναφερόμαστε σ'αυτότο μέλος, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα να απαντήσει πλέον, γι'αυτό δεν σου θυμίζω το όνομα. ΌΠως και να έχει, πιστέψτε με, δεν τρώω κρυφά σας...χιχιχιχιQuote:
Originally posted by Constance
Aχ χαζοδιαιτες εκανα κι εγω πριν δεκα χρονια που αρχισα να παλευω με τα περιτα και εφτασα να θελω να χασω 30 κιλα στο τελος.Αστα να πανε.Τωρα πια ξερουμε τι πρεπει να κανουμε, αλλα ηδη καποια πραγματα δεν αλλαζουν.
Αυτο που λες δεν ηξερα, αλλα για ονομα.Δε νομιζω.Εδω αλλα κι αλλα γινονται εδω μεσα, μας κραζουν ανευ λογου (πχ changes) και δε γινεται ban.
δεν κατάλαβα τι έγινε?την διώξαν επειδή δεν έχανε κιλά?σε αυτό το φορουμ?
μια επισκεψη βρε καλο μου, μονο μια, να σου βρει τις θερμιδες που πρεπει να τρως για συντηρηση,Quote:
Originally posted by tidekpe
Βρε Κοραλομπαντάκι, ομολογώ ότι αυτόν τον καιρό δε διαθέτω για τέτοιες πολυτέλειες...αλλά επειδή ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο, στο υπόσχομαι ότι από το φθινόπωρο θα πάω...θα με βόηθήσεις και στην εύρεση, ε;;;;Αχ, πόσα λεφτά πια!
να κανεις μια λιπομετρηση,
να σου δωσει ενα μπουσουλα...
σταματα καθε διαιτα, δεν ηξερα (ή μαλλον δε θυμομουν)
οτι εκανες χαζοδιαιτες.
αυτο φταιει!
tidekpe μου κοριτσι μου σε πιστευω.Και αλοιμονο κιολας υπαρχουν πολλες περιπτωσεις τετοιες.Μα ακομα κι εγω που ειμαι 28 και δεν εχω κανει ουδεμια παρασπονδια απο το Πασχα και μετα, υπαρχουν εβδομαδες που κανω διατροφη και δε χανω ουτε γραμμαριο.Παιζουν ρολο πολλα.Και οι ορμονες, και ο μεταβολισμος.Επισης καποιο τροφιμο μπορει να σου κανει κατακρατησεις και να μη το ξερεις (λεω εγω τωρα).Παντως το σημαντικο ειναι που εισαι εδω και δε τα παρατας.
χαχαχαχαχαχαχαχαχQuote:
Originally posted by bouliana
ναι τωρα θα διωξουν κ μενα :(
ειμαι λεει πανω απο 4 μηνες στασιμη κ επειδη δεν συμμορφωνομαι ναδυνατισω θα με σουταρουν ουαααααααααααααααααα
:D:D:D::D
ΑΧ ΒΡΕ Μπουλιάνα, γέλαγα μόνη μου...αν την έδιωχναν γι'αυτό το λόγο εδώ θα ήμουν εγώ; που μπήκα 69 το Νοέμβριο και είμαι 71 τον Ιούνιο;Quote:
Όχι, από κουβέντα σε κουβέντα υπήρξε ανάρμοστη συμπεριφορά..βρε τεμπέλες, γιατί δε ψάχνετε και με κάνετε να κουτσομπολεύω διαδικτυακά;;; ΠʼΝΤΩς ΌΧΙ, τέτοια τιμωρία δεν υπήρξε..Τώρα, που το σκέφτομαι...μήπως να εφαρμοστεί για να ταρακουνηθούν κάτι αργοκίνητες σαν κι εμένα;;;;
παιδια που ειναι ο Νικος Δ.? ειναι ο αντμιν νομιζω?Quote:
Originally posted by tidekpe
ΑΧ ΒΡΕ Μπουλιάνα, γέλαγα μόνη μου...αν την έδιωχναν γι'αυτό το λόγο εδώ θα ήμουν εγώ; που μπήκα 69 το Νοέμβριο και είμαι 71 τον Ιούνιο;Quote:
Όχι, από κουβέντα σε κουβέντα υπήρξε ανάρμοστη συμπεριφορά..βρε τεμπέλες, γιατί δε ψάχνετε και με κάνετε να κουτσομπολεύω διαδικτυακά;;; ΠʼΝΤΩς ΌΧΙ, τέτοια τιμωρία δεν υπήρξε..Τώρα, που το σκέφτομαι...μήπως να εφαρμοστεί για να ταρακουνηθούν κάτι αργοκίνητες σαν κι εμένα;;;;
θεικη ιδεα, να του ζητησουμε να μας διωχνει αμα μενουμε στασιμες :P
κ αν δεν υποσχομαστε οτι θα κινητοποιηθουμε να μη μας ξαναβαζει :D
παντως μια που λεγαμε γιαυτο, κριμα το κοριτσι, τοσο καιρο μπαν...
Ε, αν ισχύσει κάτι τέτοιο να σας φιλήσω σταυρωτά μία-μία...είμαι η πρώτη για αποχώρηση, η πρώτη που μπήκα στο φόρουμ και ΠΑΧΥΝΑ! Μάλλον δυσφημιση είμαι τώρα που το βλέπω..
Ε καλα τωρα δεν ειναι δυσκολο να κανεις αλλο account μετα ετσι κι αλλιως.
Και προσωπικα δεν περιμενω απο ενα φορουμ και μονο να με πεισμωσει.Βοηθαει το φορουμ αλλα πιο πολυ βοηθαει να εχεις θεσει στοχο και να εχεις πραγματικη θεληση.Τι να σου κανει ο βουρδουλας.Με το ζορι παντρεια που λεμε.
χε χε χε!!!! καλόοοοο!!! αχ νά'σαι καλά bouliana...γέλασα με την καρδιά μου!!!!Quote:
Quote:
Originally posted by katerina76
ναι φεύγω πολύ νωρίς το πρωί...και συνήθως πάω τουαλέτα ή στη δουλεία ή αργότερα το απόγευμα...απλά μου κάνει εντύπωση η διαφορά...έχει φτάσει και τα 800γρ!!! τι να πω....
α ρε συ τοχα πάθει κεγώ αυτό και έδειξε τόσο 800 γρ.κάτω. μετά ακριβώς πουχα πάει τουαλέτα.να πω οτι είχα μιαμιση μέρα να πάω κ μετά έφαγα παντζάρια κ μετά....τι να πω όση λένε οτι η μεγαλύτερη απόλαυση είναι το σεξ δεν έχουν ρίξει καλό χε..μο
ίσως φταίει αυτό...ότι πάω προς το μεσημεράκι τουαλέτα....καθαρίζει ο οργανισμός...