βρε anticipate θα στο ξαναπω και ας γινω βαρετη γιατι οταν καεις στο χυλο φυσας και το γιαουρτι.χρειαζεσαι περισσοερη πρωτεινη.το μισο λιτρο πρασινο τσαι δεν σου προσφερει τιποτα.δεν μπορουσες να φας η να πιεις κατι πρωτεινουχο???
Printable View
βρε anticipate θα στο ξαναπω και ας γινω βαρετη γιατι οταν καεις στο χυλο φυσας και το γιαουρτι.χρειαζεσαι περισσοερη πρωτεινη.το μισο λιτρο πρασινο τσαι δεν σου προσφερει τιποτα.δεν μπορουσες να φας η να πιεις κατι πρωτεινουχο???
Δεν νιώθω καλά να πίνω γάλα όλη μέρα. Δεν ξέρω τι άλλο πρωτεϊνούχο να πιω.
Μπορεις να φας cottage η κατικι η γιαουρτι.ακομα και λιγο απο το μεσημεριανο σου.πρεπει στην αρχη να κανεις πιο συχνα γευματα μιας και ειναι τοσο μικρα.
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ μιση κουπα γαλα
μεσ ενα κολοκυθι γεμιστο με κιμα
απογ μια φετα ψωμι μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα αργοτερα μιση κουπα γαλα
βρ 3/4 κουπας τραχανα μιση κοκκινη πιπερια ψητη
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by lila198621
Μπορεις να φας cottage η κατικι η γιαουρτι.ακομα και λιγο απο το μεσημεριανο σου.πρεπει στην αρχη να κανεις πιο συχνα γευματα μιας και ειναι τοσο μικρα.
Καλημέρα παιδια και καλές διακοπές σε όσους πάνε, βλέπω τα αποτελεσματα σας χαίρομαι πολύ, πέρυσι τέτοιο καιρο και ίσως πιο νωρίς είχα ξεκινήσει να γράφω και εγώ και να που τον Σεπτέμβρη κλείνω χρόνο, είμαι πολύ καλα στα 76 κιλά, τρώω ότι θέλω αλλά απο λίγο, η αλήθεια είναι οτι προσέχω πολύ γλυκά και λιπαρα.
Αν και δεν είναι της παρούσης αλλά δεν ήξερα που να γράψω, ήθελα να μάθω τι πλάστικές καλυπτει ο εοππύ? αυτή την περιοδο παίρνω αντιβίωση και κάνω κατακράτηση αν και πίνω πολλά νερά, θα συνέλθω? Καλή επιτυχία σε νέους και παλιούς, φιλιά στα κορίτσια.
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ μιση κουπα γαλα
μεσ 90 γρ ψαρι ενα μικρο κομματι πατατα
απογ μια φετα ψωμι 30γρ φετα αργοτερα 1/4 αγγουρι μιση φετα ψωμι
βρ μισο καλαμακι κοτοπουλο μια πιπερια φλωρινης ψητη μια μικρη φετα ψωμι
π: 300ml ξινόγαλο
δ: 20γρ καρύδια και αργότερα ένα χυμό
μ: 3 κ. σ. ρύζι και 1/2 γιαούρτι παραδοσιακό
α: φέτα, ντομάτα, παξιμάδι σε πολύ μικρές ποσότητες
β: 3 ντολμαδάκια
Νερό: πάνω από 1.5 λίτρο
ΝΑ γίνω κ εγώ κουραστική? Τα 300,ml ξυνογαλο κ το μισό γιαούρτι ΔΕΝ είναι αρκετή πρωτεϊνη!!!! Κάποια στιγμή θα αρχίσεις να νιώθεις μεγάλη κόπωση λόγω μικρής ποσοτητας πρωτεΐνης για μην αναφέρω τις πιο σοβαρές συνέπειες που μπορεί να εχειςQuote:
Originally posted by Anticipate
π: 300ml ξινόγαλο
δ: 20γρ καρύδια και αργότερα ένα χυμό
μ: 3 κ. σ. ρύζι και 1/2 γιαούρτι παραδοσιακό
α: φέτα, ντομάτα, παξιμάδι σε πολύ μικρές ποσότητες
β: 3 ντολμαδάκια
Νερό: πάνω από 1.5 λίτρο
Ρε παιδιά το είπαμε δεν είναι αρκετή γι'αυτό και έχω εντάξει αυγό και ξηρούς καρπούς μαζί με το ξινόγαλο και το γιαούρτι. Οι μύκητες στην γλώσσα μου έχουν φύγει... οπότε από πρωτεϊνη καλά πάω τις τελευταίες μέρες.
π: μισό παξιμάδακι και μισό σπιρτόκουτο ανθότυρο
δ: ένα ποτήρι γάλα
μ: 2 ντολμαδάκια και 1/2 γιαούρτι
α: ένα αυγό μελάτο με φρυγανία και μετά από λίγο 1/3 ροδάκινο
β: 1/2 γιαούρτι και 20γρ καρύδια
νερό: 1 λίτρο
σημερα
πρ μισο κουλουρι θεσσαλονικης
δεκ τιποτα ημουν στους δρομους
μεσ μια φετα γαλοπουλα και ενα τραπουλοχαρτο λαζανια με τυρι
απογ μια φετα ψωμι μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα αργοτερα μιση κουπα γαλα
βρ μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα 6 τηγανιτες πατατες 3 ροδελες αγγουρι(σε μιση ωρα μεσα για να καταφερω να τα φαω ολα)
χτες
πρ μισο τοστ
δεκ μιση κουπα γαλα
μεσ 2 μικρες φτερουγες κοτοπουλο
απογ μισο τοστ αργοτερα μιση κουπα γαλα
βρ μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα 2 κομματια αγγουρι μιση βραστη πατατα
αυτο το μηνα τα κιλακια που εφυγαν δεν ηταν πολλα αλλα εδειξαν πολυ περισσοτερο απο αλλους μηνες. δε το πιστευω με τιποτα οτι μπαινω εγω σε τοσο μικρα ρουχαλακια!!! τα κοιταω κ λεω αποκλειεται να μπαινω καν κ τελικα ειναι μεγαλα μου!!! η μαμα μου ειναι 58 κιλα κ φοραω τα ρουχα της κ μερικα μου ειναι κ φαρδια! δε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει πραγματικα.η διατροφη μου συνεχιζει πανω κατω στα ιδια απλα λογω ζεστης πινω λιγο περισσοτερα καφεδακια (νεροζουμια θα τα ελεγα) κ αρκετα φρουτα.
χτες
φρεντο καπουτσινο σκετο
1 κιμαδοπιτακι
1 λυχναρακι
1 φρεντο καπουτσινο σκετο
2 κρεμμυδακια απο κουνελι στυφαδο,μια φετα ψωμι του τοστ,1 σπιρτοκουτο φετα,5 πατατες τηγανητες φουρνου
1 φρεντο καπουτσινο σκετο
3 κομματακια καρπουζι,1 σπιρτοκουτο φετα
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ μιση κουπα γαλα
μεσ 3/4 κουπας τραχανα 30γρ φετα
απογ μια φετα ψωμια μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα αργοτερα μιση κουπα γαλα
βρ 80γρ μοσχαρι με σαλτσα σογιας και 2 πηρουνιες νουντλς
τι κανουν τα μανικοπαιδα???? :bouncy: