:D
http://www.youtube.com/watch?v=0JaY1...eature=related
Printable View
''be my baby''? υπονοεις κατι? ελα πες το ξεκαθαρα μην το κρατας αλλο μεσα σου! χαχαχαχαχα
πλακα πλακα σκευτομαι να παω για ΥΠΝΟ ειμαι κομματιας ντοτ κομ
φιλια σε ολες υπομονη και επιμονη σε οτι και αν κανετε :thumbup:
αχαχαχαχαχααχαχαQuote:
Originally posted by mitsokolo
''be my baby''? υπονοεις κατι? ελα πες το ξεκαθαρα μην το κρατας αλλο μεσα σου! χαχαχαχαχα
το λεω ευθεως!!!!!:smilegrin:
γκουντναητ!
Ευχαριστώ πολύ click μου! Το περιμένω πως και πως!!!!!!!:smilegrin::smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by click
εισαι πααααρα πολυ κοντα!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Destiny
Σήμερα πήγα στην διαιτολόγο μου και επιτέλους πλησιαζω στο διψήφιο!!:smilegrin::smilegrin::smilegrin:: starhit:
μπραβο! τελεια!!!
αυτή τη στιγμή σκέφτομαι να πιω ζεστό νες η φραπέ? Μιλάμε για τεράστιο προσωπικό δίλημμα. ΧΑΧΑΧΑ
κουραγιο Μαρακι, βαστα γερα! :lol: :lol: :lol:
Αν σου πω οτι κ εγω το ιδιο σκεφτομαι,τι θα μου πεις?????Quote:
Originally posted by mariafc
αυτή τη στιγμή σκέφτομαι να πιω ζεστό νες η φραπέ? Μιλάμε για τεράστιο προσωπικό δίλημμα. ΧΑΧΑΧΑ
σκέφτομαι έχω στείλει 3 φορες μήνυμα στον φίλο μου απο χθες. 2 χθες και 1 σήμερα.
Πολύ ευγενική και ήρεμη εν τω μεταξύ...
Δε ξερω τι σύμβαίνει. αλλά τον ρωτησα αν είναι όλα καλα.. και παλι δεν απανταει..!
Δε μενει να τον ρωτήσω τίποτα άλλο..
Δε μπορω να καταλαβω τι εχει και δεν απαντάει.
Θετικό παντως δεν είναι!
Ευτυχώς που έρχεται και το πάσχα και μου είχε πει οτι θα έχει άδεια, ποιες μερες δε ξερω ακριβως, αλλά όπου να'ναι θα μαθω τι συμβαίνει..
Αλλά τα νεύρα μου κρόσια. Χθές είχα φάει ότι υπάρχει σε ψωμί-παξιμαδακια-φρυγανια-....και γενικά τα έφαγα όλα.
Σήμερα κρατήθηκα μια χαρα, αλλά θελω να τον σκοτωσω που δεν απανταει!
προσπαθησε να κρατηθεις κ να μην τον παιρνεις ολη την ωρα....
κ μολις σε παρει αυτος.....να μην το σηκωνεις εσυ.
Εκει,να λυσσαξει..... :D
τι σκεφτομα τωρα!!! ωραια ερωτηση...απλη απαντηση...ποσο θελω να αδυνατισω! σημερα εφαγα πληγουρι με σαλατα, τοστ,φρουτα και ακομα πειναω :(
κρατήθηκα ευτυχώς περίπου 1200 έφαγα maximum. (ευτυχως) και ευτυχως που δε θελω άλλο να φαω!Quote:
Originally posted by christina gavraki
προσπαθησε να κρατηθεις κ να μην τον παιρνεις ολη την ωρα....
κ μολις σε παρει αυτος.....να μην το σηκωνεις εσυ.
Εκει,να λυσσαξει..... :D
του στέλνω μηνυμα και δεν απαντούσε..
μετά το τελευταίο του το έστειλα σήμερα, αν είναι καλά, και του είπα και συγνώμη που έστειλα πάλι..
περιμενω ποτε θα απαντήσει, αν και ξερω οτι δε θα ειναι συντομα.
Δε μιλάμε τηλεφωνικά μονο με μηνύματα.. οπότε..
Τι να πω... :thumbdown:
παλι καλα που έχω πολυ διαβασμα τωρα στις γιορτες και θα πρέπει να είμαι συγκεντρωμένη οπότε αναγκαστικά θα τον διωχνω απο τις σκεψεις μου.
τι να σου πω.....ετσι οπως το κοβω,η κατι σοβαρο επαθε,η.... :thumbdown:
απ'οτι φαίνεται το ή :thumbdown:
(αν και δεν υπάρχει λόγος και αφορμή με καμια παναγία).
αν είχε παθει κατι σοβαρο θα μου το έλεγε...
ή θα με ειδοποιούσε οποιος θα είχε το κινητό του.
ετσι μου έρχεται να ξαναστείλω. αλλά ξερω οτι αν στελνω συνεχεια μετα θα το κλείσει.
αυτο σου λεω.... κανε οτιδηποτε αλλο εκτος απ'αυτο.... κλεισε και το δικο σου,ασ'το καμποσα μετρα μακρια απο την τηλεοραση και κατσε να δεις αγωνα,greek idol,καμια ταινια,οοοτι να ναι! να ξεχαστεις.....