-
Καλησπέρα! Καλέ που πήγατε όλες σήμερα? Μήπως στο ZMBATHON?
Τα χθεσινά μου
Πρωί
~ 1/2 ποτήρι φυσικό χυμό
~ 1/2 κρητικό τοστ με γραβιέρα κ μέλι
Πρόγευμα
~ 2 κρακεράκια
~ 1/2 χυμό έτοιμο
Πρόγευμα
~ 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης
~ γραβιέρα
~ 1 πορτοκάλι
Μεσημέρι
~ ομελέτα
~ 1φ.ψωμί ολικής
~ σαλάτα ρόκα
Απόγευμα
~ 1 μπανάνα
~ 1 digestive
Βράδυ
~ 2 φρυγανιές
~ ντομάτα - αγγούρι - ελίες
~ γραβιέρα
-
Γεια σας κοριτσια καλως σας βρηκα.Εφαγα διαφορα μυστηρια φαγητα ινδικα,μεξικανικα,ταυλανδε ζικα,αλλα περπαταγα πολυ κ δεν εβαλα βαρος.Δεν τηρουσα κ τα 3ωρα αφου ημουν ταξιδι αλλα ξανα παλι τωρα.Χαιρετω!
-
Καλημέρα κοριτσάρες!
Lessing μου καλωσόρισες! Πως τα περάσαμε στο London baby? :D
Εγώ πέρασα ένα πολύ όμορφο Σάββατο και μία Κυριακή κρεβατωμένη :lol:. Πήγαμε με την αδερφή μου στο Zumbathon το οποίο ότι και να πω είναι λίγο! Ήταν μία υπέροχη γιορτή, όπου μαζεύτηκαν περίπου χίλια άτομα και όλοι χορεύαμε ασταμάτητα για ώρες! Μόλις φύγαμε όμως επειδή ήμουν πολύ ιδρωμένη και δεν είχα προβλέψει να έχω κουκούλα μαζί μου την πάτησα και κρύωσα...οπότε την Κυριακή την έβγαλα με δέκατα και κρεβατωμένη. Σήμερα νιώθω καλύτερα :).
Στα διατροφή μας τώρα.
Παρασκευή
Πρωινό 12.00
1/2 μπανάνα, 1 φλιτζάνι κεφίρ, 1 κομμάτι κέικ ολικής άλεσης
Πρόγευμα 15.00
1 μπανάνα μικρή, 1κ.σ. ξηροί καρποί
Μεσημέρι 14.00
1 μερίδα γαριδομακαρονάδα με πιπεριές, ελιές, κουκουνάρι, φέτα
Απόγευμα 20.00
1/2 μπανάνα, 1 καρύδι, 2 macademia
21.00-22.00 zumba και μετά μία μπανάνα μικρή
Βράδυ 23.00
1/2 μερίδα γαριδομακαρονάδα, λίγο ντοματοσαλάτα με φέτα
Σάββατο
Πρωινό 8.30
1/2 φλιτζάνι κεφίρ, 1 παξιμαδάκι χαρουπιού, 1 μήλο
Πρόγευμα 11.00
1 μικρή μπανάνα, 2 παξιμαδάκια χαρουπιού
Μεσημέρι 14.00
1/2 μερίδα μπριζόλα ψητή, 1 ατομική χωριάτικη σαλάτα, λίγες πατάτες ψητές
zumba 17.30 - 19.30
Απόγευμα 20.00
2 χουρμάδες, 1κ.σ. ξηρούς καρπούς
22.00
1 χουρμάς, 1 κ.σ. ξηρούς καρπούς
Βράδυ 23.00 (έξω σε μεζεδοπωλείο)
Πράσινη σαλάτα, 2 κριτσίνια πολυσπορα, 1 πιατάκι με μεζέδες (κεφτεδάκια, λίγο τυρί, κοτόπουλο πανέ κτλ), 3 ποτηράκια ρακόμελο
Κυριακή
Πρωινό 12.00
1/2 μπανάνα, 1 φλιτζάνι κεφίρ, 1 κομμάτι κέικ ολικής άλεσης
Μεσημέρι 15.00
1 κρητικό ντάκο με φέτα
Απόγευμα 20.00
1/2 μπανάνα, 1/2 κομμάτι κέικ ολικής άλεσης (κοιμόμουν νωρίτερα)
Βραδινό 22.00
1 μικρό μπολ τραχανά, 3 δάχτυλα φέτα, 1 φέτα μαύρο ψωμί, λίγο αγγούρι
-
Καλησπέρα όμορφες...
Από το Σαββατο εχω μια διαθεση πολυ ανεβασμένη.. μιας και ο καιρός μας ανοιξε ειπα να φορεσω κατι πιο ανοιξιατικο, κατι πιο αερινο και ανεβηκα ψυχολογικά, σας προτεινω να κανετε το ιδιο..Ξεκαθαρισα τη ντουλάπα μου, 2 παντελόνια περσινα που ήμουν 48 ή 49 κιλά (δεν μου μπαίνουν πια) τα απέσυρα και δεν θελω να ξαναδω στα ματια μου, τελικά κορίτσια τα κιλά δεν σου λένε τίποτα, ο χαρακτηρας του ανθρωπου ειναι που μετραει, η όμορφια της ψυχής του..
Να σας γραψω λίγο τα σημερινα μου προσπαθω να κάνω μια ισορροπημένη διατροφή πλεον γιατί ειχα χασει τον ελεγχο
ΠΡΩΙ: γαλα πλήρες μια κουπα
αργότερα 1 πτι φουρ και 1 αχλάδι
μεσημερι
φασόλια 1 πιατο και 1 φετα ψωμί
απογευμα 1 γιαούρτι 150 γραμ και μπισκότα πτι μπερ 3
το βραδυ δεν ξερω ακόμα θα σας ενημερωσω
Ελλη μου..τι κανεις κούκλα μου? περαστικά!!!!
-
Κοριτσοπουλα καλησπέρα. Μαγδαλενα τι ομορφο το μηνυμα σου. Ποσο δικιο εχεις. μακαρι να ναι ολες οι μερες έτσι. Γεμάτες αισιοδοξία.
Ελα να γραψω καμια τριαδουλα και εγω
Χτες
Πρωινο: Γαλα, χυμός, 2 φρυγανιες με βιταμ και μέλι
Δεκατιανό: 1 μηλο, σταφίδες
Μεσημεριανό: Μπακαλιαρος τηγανητος, σαλατα, 1 φετα ψωμί
Απόγευμα: 1 ακτινιδιο, καφές
Βράδυ: Τορτιγια με τυρι, γαλοπουλα και ντομάτα.
-
To Λονδινο πολυ ωραιο βρηκα κ ενα πολυ ενδιαφερον βιβλιο The easy weight to loose weght του Allen Carr.Oσες ξερετε Αγγλικα παρτε το απο το Amazon ειναι πολυ καλο.
-
Καλημέρα τρελοκόριτσα μου χαμένα!
Εύχομαι το γεγονός ότι οι περισσότερες έχετε ψηλοχαθεί να κάνει με το ότι περνάτε καλά και έχετε γεμάτες μέρες :D
Μαγδαλελάκι μου καλά είμαι, ευτυχώς ήταν πολύ περαστικό το κρύωμα και με ταλαιπώρησε μόνο 1,5 μέρα. Σημερα σηκώθηκα μια χαρά και έχω ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις μου! Χαίρομαι που έχεις μία τοσό καλή διάθεση και πλέον έχεις κατασταλάξει σε έναν υγιή τρόπο σκέψης που αντανακλά και στην διατροφή σου :D.
Lessing μου για πες για το βιβλίο σε βοήθησε; Είναι ο ίδιος συγγραφέας που έχει γράψει και για την διακοπή καπνίσματος;
Να γράψω και εγώ την χθεσινή μου μέρα:
Δευτέρα
Πρωινό 9.30
1 μήλο
1 τοστ με ζαμπόν και τυρί
Πρόγευμα 13.00
1/2 μπανάνα
1κ.σ. ξηροί καρποί
Μεσημέρι 15.30
Ομελέτα με 2 αυγά, πιπεριά, 1κ.σ. βρώμη, μανιτάρια, ζαμπόν, 2κ.σ. γραβιέρα τριμμένη
1 φέτα μαύρο ψωμί
Απόγευμα 19.00
1/2 μπανάνα
20γρ μαύρη σοκολάτα με αμύγδαλα
Βράδυ 21.30
4κ.σ. δημητριακά με γάλα, 1/3 μπανάνα, 1κ.σ. σταφίδες και κράνα
άσκηση γιοκ μιας και ακόμη ήμουν αδύναμη, έκανα μόνο λίγο ποδήλατο για να κάνω κάτι δουλίτσες στην γειτονιά.
-
Ναι ο ιδιος.Εχει βοηθησει πολλα εκατομυρια ατομα αποτι διαβασα να κοψουν το τσιγαρο.Προσφατα ηρθε το συστημα του κ στην Ελλαδα αλλα μονο για το τσιγαρο οχι για τη μειωση βαρους οποτε βρηκα το βιβλιο εξω.Αν ξερεις Αγγλικα στο συνιστω ανεπιφυλακτα ειναι πολυ καλο.
-
Καλημέρα κοριτσακια μου, μετα από μια δύσκολη εβδομάδα επανήλθα
Εχασα τον παππού μου, μετα το θανατο του πατερα μου για μενα ηταν ενα πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ζωη μου..
Εσεις τι κάνετε? διατροφικά ειμαι ενταξει, παρόλο το ξενύχτι απέφυγα τους καφεδες με τσαι και γαλα
-
Τα συλληπτήρια μου Μαγδαλένα μου λυπάμαι πολύ για την απώλεια σας, εύχομαι να αναπαυτεί η ψυχούλα του.... θα να τον έχεις πάντα μέσα στην καρδιά σου για να τον νιώθεις κοντά σου. Δύσκολη βδομάδα πράγματι και αμήν τι άλλο κανένα μυαλό για διατροφή, σε τέτοιες περιπτώσεις λειτουργούμε μάλλον μηχανικά με την τροφή. Χαίρομαι που νιώθεις καλά όμως προς αυτό το κομμάτι, είναι σημαντικό.
Εγώ καλά είμαι, πέρασα μία βδομάδα με αμυγδαλίτιδα που με τσάκισε αλλά τώρα είμαι καλά. Διατροφικά τα πήγα και εγώ πολύ καλά μέσα στην εβδομάδα αν και το ΣΚ είχα και τις παρασπονδίες μου. Γενικά βλέπω ότι τις περισσότερες μέρες πλέον ακολουθώντας την διατροφή μου και πηγαίνοντας το γυμναστήριο μου μπορώ και ελέγχω κάπως καλύτερα την όρεξη μου και τρώω πιο ισορροπημένα. Έχω να γράψω και εγώ πολλές μέρες μιας και δεν ήμουν στα καλύτερα μου και συνέπεσαν και κάτι σεμινάρια το Σκ οπότε ήμουν αρκετά απασχολημένη. Η προσπάθεια μου είναι συνεχόμενη και καθημερινή, πλέον έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου, χωρίς να με πιέζει και χωρίς να νιώθω ότι στερούμαι.
-
Σε ευχαριστω πόλύ Ελλη μου.. εισαι πάντα πολύ γλυκιά και πολύ ευγενική, περαστικά σου κουκλα μου,
Πραγματικά εισαι παραδειγμα προς μίμηση, κάνεις πολύ καλή προσπάθεια που συντομα θα ανταμειφθει και με απώλεια κιλών αλλά και με μια συνήθεια υγιεινης διατροφής..
Σημερα δεν τα πήγα και τόσο καλά εξαιτίας της δουλειας
ΠΡΩΙΝΟ
1 γάλα πλήρες
ΜΕΣΗΜΕΡΙ
1 πιατο φακες και ψωμί
αργότερα 1 μηλο και 4 μπισκότα digestive
το βραδυ θα προσπαθησω να ξαναμπώ σε μια σειρα..
-
Magdalena συλληπητηρια για την απώλεια σου. Σε οσο προχωρημενη ηλικια και αν ειναι αυτος που φευγει η απώλεια ειναι πάντα απώλεια και δεν παυει να πονάει. Προσπάθησε να σταθεις στο ύψος σου. Να προσεχεις πολύ και να φροντιζεις τον ευατο σου.
-
Magdalena συλληπτήρια να είστε καλά να τον θυμάστε
-
κορίτσια μου σας ευχαριστω πολύ όλες, τωρα με την απώλεια του παππού μου ηταν σαν να εχανα τον πατερα μου για δευτερη φορα, μιας και ο παππούς μου εμενε πάντα στο σπίτι μας και τωρα τον τελευταιο χρόνο μας αρεσε με το χρηστο να τον φροντίζουμε.. οταν ο πατερας μου πεθανε μας στηριξε και τον στηριξαμε τον παππου..
Αλλα πάντα ηθελε να ειναι κοντα στο μπαμπά μου
ας ειναι καλα εκει που ειναι όλοι τους!!
-
Μαγδαλενια τα θερμα μου συλληπητηρια.Ξερω τι ειναι η απωλεια.Σου ευχομαι να ζεις να τον θυμασαι.