ʼντε με το καλό Λιλάκι!!!!!!!!!!!!!!!
Καλό βόλι!!!!!!!
Printable View
ʼντε με το καλό Λιλάκι!!!!!!!!!!!!!!!
Καλό βόλι!!!!!!!
Ελλάκι το ηθικό είναι στα πατώματα αλλά δε βαριέσαι,είπαμε,υπομονή!!!!!! !!
Όσο για το διάβασμα είστε πια ένα κομμάτι της ζωής μου,δε μπορώ να μην ξέρω αν όλα είναι καλά στη ζωή σας!!!!!!!!!!
Την καημένη την μπίρι μπίρι τι έχει να τραβήξει από δω και πέρα.... :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Τρέλεια!!Quote:
Originally posted by lila198621
αααα ναι θα υστεριασω με την καλη εννοια.με πηρε τηλεφωνο!!!!!οχι ποια παγωμαρα.θα ερθει σπιτι αυριο το απογευμα να χαζεψουμε κανενα dvd λεει μιας και εχει ελευθερο το απογευμα.θα στειλω τη μανα μου για βρουβες.
δεν θα τη στελω στη σιβηρια.μεχρι απεναντι στη νονα μου θα τη στειλω.οχι τιποτα αλλο αλλα αν την αφησω να μεινει θα χτυπαει συνεχεια την πορτα και θα τον ρωταει αν θελει τιποτα.οπως οταν ημασταν 15 και ερχοταν καθε 5' λεπτα στο δωματιο μην μου βαλει χερι.
:lol: :lol: :lol: :lol: Εγώ θυμόμουνα που είπε η Αγγελική ότι είχε nutella στη μέση και πήγα να την βρω συστημένη! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Ήταν τόσο φρέσκο που διαλυόταν στο χέρι μου και εκεί που το δάγκωνα ανακάλυψα την πραλίνα στο κέντρο και αλιθόρισα.
Εγώ Τζίνα μου δεν το είχα πιάσει το υπονοούμενο και μου ήρθε σαν Kinder ΕΚΠΛΗΞΗ! :lol:
:) :) :)Quote:
Originally posted by Eli
Εγώ Τζίνα μου δεν το είχα πιάσει το υπονοούμενο και μου ήρθε σαν Kinder ΕΚΠΛΗΞΗ! :lol:
Γλαύκη καλωσόρισες στο σπιτάκι σου αν κι απ'ότι κατάλαβα μία που πήγες και μία που έφυγες!! Κρίμα που δεν πότισε κανείς τα λουλούδια σου, ελπίζω να προλάβεις να τα σώσεις.
Γιωτάκι μου μελετηρό χαίρομαι που μεγαλώνει η σοδειά σας, εύχομαι να ανταμειφθείτε σύντομα για τον κόπο σας.
Ευτυχώς που έχω και τη sales manager Μακ που με κρατάει σε εγρήγορση και δεν με αφήνει να βαλτώσω! Προσπαθώ να βγάλω σχέδια για παραγγελίες που μου έκανε, ζορίζομαι αλλά αποκλείεται η Τζι La Lo να μην τα καταφέρει!
Στο Mega έχει το έργο δωμάτιο πανικού με την Τζόντι Φόστερ, μου αρέσει πολύ, το έχω δει 3 φορές. (Εκεί πρωτοείδα το ρολόι που μετράει το ζάχαρο και επικοινώνησα με Αγγλία αλλά δυστυχώς δεν το στέλνουνε Ελλάδα και είναι πολύ ακριβά τα αναλώσιμα). Έχει ωραία υπόθεση και σε κρατάει στην τσίτα!
ΤΖινάκι καλή δουλίτσα!!!!!!!!Κούκλες μου σας καληνυχτώ γιατί πλέον κοιμάμαι με τις κότες και ξυπνάω με τα κοκόρια!!!!!!!!
Σας εύχομαι να περάσετε ένα υπέροχο βράδυ και ελπίζω να τα λέμε πιο συχνά!!!!!!!!! Τζινάκια πολλά πολλά πολλά!!!!!!
Πωλινάκι να σου ζήσει η μικρουλα και να την παρης σύντομα μαζί σας και στην αγκαλίτσα σου!!!
Ελάκι αργεις αλλά αξίζει τον κόπο! το πρωί με πηραν τα κορίτσια που έχουν το μαγαζί που τα πήρα και με ρωτούσαν πως σας φανηκαν! οι γλυκιές μου!!!
Ναταλάκι επεστρεψες και μας κρατάς μουτρα??? που είσαι καλέ??????
Τζινάκι ο ψιτ το κάνει???
Κατερινάκι με γεια τα ψώνια!!!
Γλαύκη μου γλυκια δεν μπαστακώνεσαι με τιποτα όμως!!!!! χαρά στο κουράγιο σου!!!! Εγω ακόμα να συνέλθω από το ξενυχτι του Σαββατου (αν και ο συζυγος βοηθάει πολύ στο να μην συνέλθω.... ροχαλίζει το βραδυ και αντε να κοιμηθω.....)
Γιωτάκι σε χάσαμε από την παρεα!!!!
Λιλάκι μου σε πελάγη ευτυχίας πλες και χαίρομαι πολύ γι' αυτό!!!!
Καληνύχτα αριστούχο Γιωτάκι και καλή ξεκούραση. Εύχομαι αύριο να σας κάνει καλό καιρό.
Τζίνα μου πολύ χαίρομαι που οι Μακπωλήσεις πάνε τόσο καλά! Ξέρω ότι δεν σου είναι το πιο ευχάριστο πράγμα να κάνεις σε αυτή τη φάση κοσμήματα αλλά έχε χάρη που έχει παραδάκι το πράμα :lol: