Καληνύχτα Γιώτα καλη ξεκουραση κοριτσι μου!!!
Printable View
Καληνύχτα Γιώτα καλη ξεκουραση κοριτσι μου!!!
Αγγελικούλα μου συμπάσχω για το βραδινό σου ροχαλιτήρι :lol:
Και εμένα ο δικός μου άντρας φημίζεται για το ροχαλητό του που είναι διαρκές και ηχηρό! Ελπίζω απόψε να καταφέρεις να κοιμηθείς σαν άνθρωπος και να συνέλθεις λίγο.
Ελακι μου στην χειρότερη να ναι καλά ο καναπες..... my alter ego!!!!
Καληνύχτα Γιωτάκι και καλή ξεκούραση. Αγγελική ο ψιτ αυτή τη στιγμή κοιμάται στο κρεβάτι μου τ'ανάσκελο. Έχει φάει πολύ λίγο σήμερα, αλλά δεν έχει κάνει άλλο εμετό ή διάρροια.
Τζι λα λο ελα να τρεχουν οι παραγγελιες!!!!
Γιωτακι καληνυχτα και καλη ξεκουραση!!!!
Αγγελικουλα η λυση στο προβλημα σου ειναι το breathe right.το πηρε η μανα μου στο πατερα μου.να καταλαβεις περυσι το καλοκαιρι η νονα μου απο απεναντι οταν καθοταν στο μπαλκονι τον ακουγε που ροχαλιζε.
Εχει δει καμια το "οι απογονοι"???
Γιούχου!
Μακ, the sales manager's here!
Στέλνω τα φιλιά μου σε όλες τις κοπελάρες μου, ιδιαιτέρως στην Πωλίνα, καλώς μας ξαναήρθες! Μανούλα εις διπλούν πια και αδυνατισμένη!
Μόλις τώρα τελείωσα τις υποχρεώσεις μου, επαγγελματικές και οικογενειακές , από χτες φιλοξενώ μανούλα και όπως καταλαβαίνετε, τρέχω λιλουλάκι περισσότερο..
Το σ/κ που πέρασε ήταν απλά υπέροχο, όλο αυτό σκέφτομαι!
Από αύριο δεν θα πάω τρεις μέρες στις εξετάσεις, πήρα τα ρεπώ μου και εγώ! Θα τρέξω άλλες δουλειες όπως η εφορία, γιατροί κλπ. που έχουν μεινει πίσω..
Λιλάκι μου γλυκο δεν είναι μονιμη η κατασταση.... μονο όταν είναι κουρασμένος.... που τυχαίνει να είμαι και εγω κουρασμενη!!!
Ωραία τα νέα σου Μακ, να ξεκουραστείς λίγο από το πρωϊνό ξύπνημα για άρμεγμα!
Κοριτσακια μου γλυκα σας καληνυχτω.... είμαι κομματια!
θα τα πουμε αυριο!
Καληνυχτα αγγελικουλα!!!!!καλη ξεκουραση.
Αγγελικούλα μου όνειρα γλυκά και ροχαλητό free!:lol:
Μακ μου ωραία τα νέα σου. Θα κάνεις τις δουλίτσες σου με την ησυχία σου και θα ξεκουραστείς κιόλας!
Λιλα μου την ταινία οι απόγονοι την είχα δει. Καλή είναι αν και δεν τρελάθηκα. Έχει μερικές καλές στιγμές με καλό χιούμορ αλλά γενικά την βρήκα χλιαρή.
Καληνυχτουδια αγαπες μου!!!!!
Καληνύχτα Αγγελική και Λίλα και καλή ξεκούραση.
καληνυχτα Τζινόκοσμε μου!