κοιμηθείτε με χαμόγελο!
Printable View
κοιμηθείτε με χαμόγελο!
:lol::lol::lol::lol::lol:
Πάω να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Tzinakia Tzinako!
Wow κάνε πάνω στη φωτογραφία δεξί κλικ και επέλεξε την επεξεργασία, στο παράθυρο που θα σου ανοίξει πήγαινε δεξιά στο αλλαγή μεγέθους κι εκεί που λέει πλάτος x ύψος βάλε το πολύ 400-450 pixels, μετά κάνε αποθήκευση και θα σου έχει μικρύνει τη φωτογραφία για να μπορέσεις να την ανεβάσεις.Quote:
Originally posted by -wow-
Καταλαβαινω!!! Ειναι μια αισθηση που απο την μια ανυπομωνεις και απο την αλλη λες και τωρα τι θα κανω??
Καλε μην λες χαζα!!! Παρε εσωρουχα σε φαση δεκαετιας του 50 pin up φαση που ειναι τρελα σεξυ, αν σου αρεσουν τετοιου ειδους... Και πανω απο ολα!!!! ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!
btw η φωτο που εβαλα γιατι δεν μπαινει???
Α!! λεει οτι ειναι πολυ μεγαλη η φωτογραφια!! Πως μπορω να την μικρυνω ξερετε?
Μακ, τι έκπληξη είναι αυτή; Τι κάνεις τέτοια ώρα ξύπνια; Σε έστησε ο Μορφέας; :lol:
Καληνύχτα τσούπρες μου!
kαληνυχτα κ ονειρα γλυκα!Το Τζινακι να ονειρευτει νεα σχεδια κ η Μακ καινουριους τροπους πωλησεων!
Γιωτακι ΠΟΠ να σας πανε ολα καλα κ εχουμε καιρο να τα λεμε!
Αγγελικουλα οντως θανατος το κεικ!Αλλα μου επεσε λιγο γιατι το μοιραστηκα με την κοπελλα στο μαγαζι!θελω κ αλλο!Κι αλλα μαλλον!
Λιλα πολυ χαιρομαι που πανε ολα τοσο καλα!
Ειδα μια χαζοταινιουλα με το Τζονυ Ντεπ βαμπιρ.αλλα μ'αρεσει ο κινηματογραφος.
Τζινακια γλυκα σε ολα τα αγαπημενα μαγουλακια....
Katie μου σε ευχαριστω πολυ!! Αυτες τις μερες οντως τις βλεπω και τις ΝΙΟΘΩ τις αλλεγες!!!
Πωλινααακι μοου!!!! Χαιρομαι που εισαι σπιτακι σου και η κορουκλα σου ειναι καλα!! Ευχομαι πο μερες μεχρι μα την παρεις στο σπιτακι σας να περασουν σαν νερακι και να ειστε απο εκει και περα ολοι καλα χωρις σκαμπανεβασματα πλεον!
Γλαυκη μου!!! Που ησουν; Ελεγα και εγω που ειναι η καλλιτεχνιδα μου τοσο καιρο; Θελω να σε γνβρισω και εσενα και την Ναυαλια και τις αδερφες και ολες απο εδω μεσα που δεν ξερω ακομα απο κοντα!!!
Τζινααααα! Ο γιατρος εξετεσε της γατουλας τα νεφρα; Ποσο καιρο δεν ειναι καλα; Η Pixie μου περσυ τα Χριστουγεννα ξαφνηκα δεν ετρωγε δεν επινε νερακι και τελικα τις καναμε ορο γιατι ειχε αφυδατωθει.. Και της εδινα και χαπακια αλλα δυστηχως το μωρο μου δεν το προλαβα.. Σε παρακαλω πες του να εξετασει νεφρα και αν εχει βγει καθολου απο το σπιτι να την δει για παρασητα γιατι συχνα αν κολησουν τιποτα τους εξασθενουν.. Ευχομαι μεσα απο τα βαθυ της ψυχης μου να γινει καλα η γατουλα!!
Ελλη.. Εγω λεω να κανεις ενα φαγητο που να αρεσει σε εσενα πρωτα πρωτα! Που οταν θα τρωτε μην σκεφτεσαι αχ πως θα το δαγκωσω τωρα αυτο η θα τρεχουν οι σαλτσες και τετοια!!
Τα μαγιο βλεπω πανε και ερχονται εδω μεσααα!!! Με γεια σας!!!
Τι αλλα;;; Εγω ξυπνησα στις 3 το πρωι... Εχω βγαλει σπιρακια σε κουτελο, αγκωνες και γονατα... ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΤΣΙΜΠΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΑΛΛΕΡΓΕΙΕΣ, ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΩ!!! Θα παω GP αυτες τις μερες να δω τι γινεται..
Αυτα αγαπες! Τωρα βλεπω Desperate Housewives και μετα οταν ξυπνησουν οι κοκονες μου θα παμε σε κανενα παρκο να αραξουκε μιας και εχει απιστευτη ζεστη και σκαμε! Μετα εμπορικο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα ζυγιστω!!! Fingers crossed babies!!
Καλημέρα. Ετοιμάζομαι να πάω στην εξεταστική να μου ρουφήξουν το αίμα!! Υποτίθεται ότι πρέπει να είμαι νηστική αλλά εγώ πίνω κλεφτές τζούρες καφέ για να ξυπνήσω γιατί έχω κι ολόκληρο ταξίδι μπροστά μου αφού το νοσοκομείο είναι μακριά. Έφαγα και λίγη ζάχαρη γιατί σηκώθηκα με ζάχαρο 59. Λέτε να μου βρούνε ζάχαρο; :lol:
Wow ο γατούλης μου έχει εδώ και 1,5 χρόνο ένα θέμα με τα νεφρά αλλά μάλλον τώρα δεν φταίει αυτό, για κάποιο λόγο έχει αναπτύξει δυσανεξία στην ξηρά τροφή κι όταν τρώει μόνο κονσέρβα είναι καλά. Του έκανε και ένεση για τα παράσιτα. Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου και τις πληροφορίες κι εγώ ελπίζω να συνέλθει γρήγορα. Κατάφερες να μικρύνεις τη φωτογραφία;
Α! Αχου το μωρε!! Στο θεμα ειδικα ζωων δεν μπορω!! Και πραγματικα δυστηχως δεν εχω βρει ακομα εναν κτηνιατρο που να ενδιαφερεται για τα ζωα οπως οι γιατροι για εμας (οποιοι ενδιαφερονται τελος παντων!) ουτε νοσοκομειο για ζωα δεν εχουμε.. Τουλαχιστον στην κρητη.. Ειμαι απο το κινητο, μολις μπω στο λαπτοπ θα προσπαθησω να την μικρυνω..
Αντε καλες εξετασεις σου ευχομαι και μετα χυμουλι πορτοκαλι για να μην ζαλιστεις!!
καλημέρα τζινοκόρες!
Καλές εξετάσεις Τζινάκο, να περάσεις με άριστα!
wow, εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς από αλλεργία ειδικά αφού θα βγεις και εξω, μεγάλη μέρα σήμερα! το πρώτο ζύγισμα αν δεν κάνω λάθος, περιμένουμε να μας πεις!
Δευτερο ζυγισμα!!! 1ος μηνας ηταν μειον 15 κιλα (βασικα 1ες 20 μερες!) απο εκει κει περα δεν εχω ξαναζυγιστει!!
Καλημερουδια!!!!!τζινακο καλα αποτελεσματα κουκλα!!!wow καλο ζυγισμα!!!καινα κοιμασαι και λιγο πουλακι μου που μου κανεις βολτες σαν το φαντασμα στις 3 το πρωι.Μακ ευχομαι να μην κουραστεις πολυ στις εξωτερικες σου δουλιτσες.εδω το παει για βροχη και μου χαλαει τη διαθεση.ποτε θα κανει καλοκαιρι???φιλακια στα μαγουλακια σε ολες τις τσουπρες μου!!!!
Καλημερούδια Τζινοκόριτσα μου!
Τζινάκι μου καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου, εύχομαι να αριστεύσεις όπως είπε και η Αγγελική! :lol:
Βρε Wow αϋπνίες είχες; Καλή επιτυχία στο δεύτερο ζύγισμα σου, περιμένουμε τα νέα σου! Ελπίζω και εγώ να μην έχεις αλλεργία γιατί ως ομοιοπαθούσα έχω τραβήξει πολλά από ρινίτιδες και δερματικές αλλεργίες και σε νιώθω. Αν και αυτό που έπαθες μου κάνει για αλλεργία και όχι για κάτι που σε περπάτησε.