-
καλημέρες!!!!
wow μου καλο ζυγισμα και αναμενουμε με αγωνια να μας το ανακοινωσεις αλλα και να βαλεις τικερ αν το θες φυσικα.
Λιλουκο σε πηρε τηλεφωνο ο Γ.???? καλα αυτος δεν μπορει να αντεξει οχι μεχρι το επόμενο ΣΚ ουτε μεχρι αυριο!!! Θελει να σε κουτουπωσει οσονουπω!!! Μπιρι μπιρι οξω απο το σπιτι και πεδιο ελευθερο!! σιγα μην δειτε ταινια:lol::lol:
:love::love:
Τζινα μου γυρισες απο Ιπο?? πως τα πηγες ? ποτε τα αποτελέσματα?
Γλαυκη μου τι κριμα για τα λουλουδια σου...:no::no: εμεις οι καργιες τα ματιαξαμε.
Αγγελικη το καπ κεικ δεν το εχω φαει ακομη. Το εχω και το καμαρωνω, αλλα οχι για πολυ ακομη. Η κορη μου ξετρελαθηκε με το μπισκοτο της!!!!
-
καλημερα αφες!!!τι μου κανετε???
-
Γεια σου Λιλούκο!
Τι ταινία θα δείτε με το αγόρι σήμερα;
Πράγματι είναι κρίμα για τα λουλούδια της Γλαύκης μας... ελπίζω να καταφέρει να τα συνεφέρει γιατί ήταν τόσο όμορφα!
-
δεν ξερω τι ταινια να βαλω.καμια προταση???
-
Λιλα ασε τον να διαλεξει. Απο την ταινια που θα επιλεξει θα δουμε και τι διαθεσεις εχει.:wink2:
-
Καλημέρα στην όμορφη παρέα .
-
σωθηκα κατερινα αν τον αφησω να διαλεξει.θα ερθει και κατευθειαν απο το μαθημα οποτε καλυτερα να τον διευκολυνω
-
Καλημέρα Ιθακοκόριτσο που λέει και η Ναταλία μας :)
Λίλα μου δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό... αν φάω καμιά καλή φλασιά θα σου πω.
-
καλημερα Ντορα . !!!:bouncing:
-
Horror movie να δειτε! :P
Ε κοιτα γενικα τα αγορια για αισθηματικες κωμωδιες δεν ειναι (ακομα και ο 11χρονος αδερφος μου μου το λεει!)
Της Disney ειναι ωραια να βλεπεις σε ραντεβοοου!!!!!Την τελευταια φορα ομως που ειδα με αγορια ηταν με 2 γκει φιλους μου αλλα ο ενας ειναι μπαι μετραει?? χοχοχοχοχοχοχο
Ευχαριστω Katie μου και εννοειτε οτι θελω να βαλω τικερακι, απο περσυ ηθελα αλλα ελεγα τι δηλαδη να καθομε να το βλεπω να μην κουνιετε? Αστο καλυτερα!! Τωρα ομως θα βαλω!!!!
Α! Εκανα κρυο τσαι λεει με φραουλα και εβαλα μεσα 2 κουταλιες Splenda στα 2 λιτρα αλλα δεν μου αρεσε... Μαλλον να τα ξεχασω καλυτερα!
-
καλημερα ντορα!!!!εμενα μου αρεσει το τσαι μπαχαρικων του starbucks και το πασιον τσαι απο το ιδιο μαγαζι.ααααχ τι μου εκανες τωρα wow που να τρεχω μεχρι την πατρα να ξεδιψασω???
-
Εψαχνα να δω αν εχει στα starbucks αλλα εδω τουλαχιστον βρηκα μονο ζεστα! Και δεν ξερω αν βαζουν μεσα ζαχαρη η τιποτα αλλο και λεω αστο καλυτερα! Στο εμπορικο οταν θα παω οι αλλοι θα παρουν starbucks, εγω ενα φυσικο χυμο απο ενα σταντ που τα φτιαχνει εκεινη την στιγμη!! Εκτος και αν δω και παρω ζεστο τσαι? Αλλα εχει τοοοοοση ζεστη ρε γαμωτο! Εχω σκασει!
Α! Ειπα εχτες στη μαμα μου τα δυσαρεστα για την Ρενα (1α ελεγα να μην της το πω αλλα λεω οκ..) και στεναχωριθηκε παρα πολυ... Μετα με επαιρνε καθε 2 λεπτα τηλ και μου ελεγε μην ανησυχεις και αυτα συμβαινουν αλλα πρεπει να προσεχετε ολοες σας την υγεια σας..
Επισης τοοοοοσα καλα που εχω πει στη μαμα μου για εσας ειναι λες και σας ξερει!!! :bigsmile:
-
καλημερα κι απο μενα!! πωλινακι γερς και τυχερες να ειστε κι εσυ και η κορη σου! να σου ζησει!
ναταλια νουμερο 1!!!! τι ζηλειες ειναι αυτες???
εξισου θελω κι εσενα να σε γνωρισω! αλλα αυτος ο καημος βγηκε περισσοτερο προς την ελλη γιατι στην πραγματικοτητα εσενα εχω καποιες παραπανω πιθανοτητες να σε γνωρισω.αφου παντα εχρομαι και φευγω απο θεσσαλονικη. ενω αντιθετα την ελλη που θα την πετυχω??????
εγω βεβαια ονειρευομαι λιτοχωρο και γριτσα για του χρονου το καλοκαιρι. αντε θεσσαλονικη. γιατι αθηνα πραγματικα δεν πηγαινω ποτε.οχι οτι εχω κατι, ωραια η πρωτευουσα αλλα ποτε δεν με βολευει.
ελλη μου!!! ευτυχως παει λιγο καλυτερα το θεμα με την σκυλιτσα μας.
πηρε η πεθερα μου ενα σπρει που μειωνει τη μυρωδια της και ψιλοπερασαν και οι κακες μερες και ειναι πιο υποφερτη η κατασταση απο οτι μας λεει.
δεν της εκανε στειρωση γιατι ο κτηνιατρος ειπε οτι στις μερες του οιστρου εχει μεγαλη αιμορραγια και μπορει και να καταληξει.
εγω την αγαπησα ακομη περισσοτερο μετα απο αυτα και θελω πιο πολυ να τη φερω!
η φωτο που εβαλε η μακ δειχνουν το κοκερ και τη γατα της τζινας η ειναι τυχαια ζωακια???
κατερινα! τι καλο φορεσες στη βαφτιση??φανταζομαι θα ησουν κουκλα!!!!
ναταλακι νουμερο 2 περιμενουμε τον μαξικο αριθμο!!!!!!
λιλα!!!! περιμενουμε τις καλυτερες εξελιξεις!!!!!!!!!!!
-
wow στα starbucks το ζεστο τσαι μπαχαρικων μπορουν να στο κανουν παγωμενο αν το ζητησεις.απλα πες τους οτι θελεις να σου κανουν παγωμενο αυτο που ειναι σε φακελακι και οχι το ετοιμο μειγμα που κανουν το tazo chai latte.επισης το πασιον ειναι χωρις ζαχαρη.ειναι λιγο ξυνουτσικο βεβαια.
-
κοριτσακι φορεσα ενα κοκκινο φορεμα μπαλουν μινι , με τον ενα ωμο εξω και πεδιλα χρυσα με σβαροφσκι. το μαλλι κοτσος με πινελια 70' , πηρα πολυ κολακευτικα σχολια ομολογουμενως.