κοριτσακι εχεις φβ? εχει φωτο εκει
Printable View
κοριτσακι εχεις φβ? εχει φωτο εκει
κοριτσακι η κατερινα ειναι μια κουκλα στις φωτο που εβαλε η μακ μας στο φβ!!!και θα το ξαναπω οτι μου αρεσει με τα σκουρα μαλλια παρα πολυ.
καλημερα και απο μενα!
μολισ διαβασα τι εχετε γραψει!
πωλινακι να σου ζησει η κορακλα και να την εχεις γρηγορα γερη και δυνατη κοντα σου!
τζινα αντε και με αριστα στις εξετασεις
wow περιμενουμε νουμερο!
γιοτακι καλο κουραγιο και υπομονη οι κοποισας θα αποδοσουν!
γλαυκη αλλη φορα να τους βαζεις μπουκαλακια με νερο αφου δε στα ποτιζει κανεις!
μακ καλη ξεκουραση!
εγω φτιαχνω φαι τωρα και μιας και η μεγαλη γραφει και ο μικρος ειναι σχολειο μπηκα να πω ενα γεια γιατι αυριο και μεθαυριο δεν εχουν σχολειο οποτε δυσκολα θα βρω pc αδειο σιγουρα παντως θα σας διαβαζω!!!
τζινακια σε ολες!
Τζίνα εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα στις εξετάσεις σου .
Katie μεγεια το καινούργιο σου μαγιουδάκι . Υπέροχη αίσθηση να παίρνεις για σένα πράγματα που σου αρέσουν , έ ?
Λίλα μια χαρά πάει το love story . Έκανες την καλύτερη κίνηση να του μιλήσεις στα 'ισια . Νόμίζω περίμενε σαν ώριμο φρούτο και οι αντιστάσεις του είναι για την τιμή των όπλων .
Πού είναι η Ναταλία ???
αααααααααχχχχχχ κοριτσια μεγαλο θεμα μου ανοιγετε!!!
εχω φβ ομως εχω και ενα αγορι που εχει σπουδασει και δουλευει στην πληροφορικη.
ο οποιος χαιρεται που σας εχω παρε απο δω αλλα φοβαται πολυ να περασουν αυτες οι γνωριμιες στονπραγματικο κοσμο. γι αυτο και δεν με αφηνει να βαλω φωτο, οχι βεβαια οτι εχω και τπτ να αξιολογο να δειξω.
ειναι υπερβολικος και προσπαθω να του δωσω να το καταλαβει αλλα ως τυωρα δεν το εχω καταφερει.
αφου για να καταλαβετε ειπαμε με την wow να βρεθουμε γιατι ψαχνει και σπιτι η κοπελα να της δειξω και τη γειτονια μου. του το λεω, ηταν σκεφτικος. μετα του λεω ψαχνει σπιτι!!! αν μπορω να βοηθησω γιατι να μην το κανω??? και μου λεει καλα, αλλα δεν θα πας μονη σου. να ξερεις ναταλια μου τωρα που θα βρεθουμε θα ερθει κι ενας φιλος μας απο κοντα και καλα να με προσεχει. βεβαια μπορει να ειναι και καλο αυτο γιατι ειναι ψηλος με πρασινα ματια:saint2:
και του λεω,καλα βρε πουλακι μου 20 χρονων ειναι η κοπελα, ειναι και εγχειρισμενη τι θα μου κανει???
αλλα τι να πω...
κι ετσι που λετε ενω θα ηθελα να σας εχω ολες στο φβ, δεν μπορω να σας κανω add γιατι ο κυριος φοβαται μηπως καποια μεσα της κρυβει το δολοφονο!!!
και ηθελα να σας κανω και για εναν ακομη λογο. γιατι εχω φωτο πριν και μετα. βεβαια το πριν ειναι το αδυνατο και το μετα το χοντρο αλλα πιστευω θα τα βλεπατε και θα με παρακινουσατε πιο πολυ στη διαιτα μου!
και να σας πω τα χθεσινα μου νεα!
πηγα στη νομαρχια και κατεθεσα τα χαρτια μου!!! σε λιγες μερες(κανα μηνα) θα ειμαι επισημα δημοσιος υπαλληλος αγγλιας!!!!!
κι οσο σκεφτομαι οτι δινεται χωρις να εχω φιλησει καμια κατ@τημενη ποδια χαιρομαι που το καλοκαιρι με βρισκει μακρια απο ελλαδα!
Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά κοριτσάκι μου! Μπράβο σου, με το καλό να ξεκινήσεις την δουλειά σου και να πας άριστα!
Κρίμα που ο φίλος σου είναι τόσο επιφυλακτικός, όχι ότι τον αδικώ γιατί το ιντερνετ μπορεί να αποδειχθεί ακόμη και επικίνδυνο αν δεν κάνουμε σωστή χρήση. Από την άλλη πιστεύω ότι κανένας εκτός του φόρουμ δεν μπορεί να αντιληφθεί το δέσιμο που έχουμε εμείς οι φορουμίτσες μεταξύ μας :). Πολλοί το βρίσκουν ακόμη και παράξενο ή το κοροϊδεύουν ή είναι επιφυλακτικοί. Ακόμη και ο άντρας μου για καιρό ήταν επιφυλακτικός και δεν μπορούσε να αντιληφθεί την σχέση που είχα αρχίσει να αναπτύσσω μαζί σας. Τώρα που έχει αρχίσει να γνωρίζει αρκετές από εσάς και από κοντά αρχίζει να καταλαβαίνει. Πάντως η σχέση μου με το φόρουμ και με εσάς είναι κάτι που δεν μπορώ να μοιράζομαι ή να εξηγώ και στον καθέναν.
Καλα και τωρα σου εστειλα μηνυμα να με κανεις αντ στο φειςμπουκ!!! αχαχαχαχαχ!!
Μην ανησυχεις και εμενα θα ερθουν η αδερφη μου και 2 φιλες μου μαζι, οχι γιατι φοβουνται μηπως εισαι δολοφονος χαχαχαχαχ απλα για βολτα! Ειμαστε τοοοοοσοοοο καιρο μακρια απο Λονδινο και το πεθυμησα!!!! Θελω να μου πεις και πως βρηκες την δουλεια και γενικοτερα πως σου φαινεται εδω... Πρασινα ματια... Μην ανησυχεις δεν ματιαζω! λολ! Σαββατογενημενη ομως ειμαι και αν θες καμια ευχη εδω ειμαι εγω!!! :P
Καλη η δεα σου Λιλα μου με το τσαι.... Θα τους πω σημερα να δω πως θα ειναι! Ευχαριστω!
χμ! σαββατογεννημενη ειμαι και γω!!!
τα πρασινα ματια δεν τα ειπα γιατι ανησυχω!!! τα ειπα για να χαρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ελλη ετσι ακριβως που το λες ειναι! δεν μπορει καποιος που δεν συμμετεχει εδω να καταλαβει το δεσιμο που αναπτυσεται. καταλαβαινω ως ενα σημειο τους φοβους του αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση νομιζω κανει λαθος. γιατι εδω ειμαστε ατομα που μας συνδεουν 2 πολυ βασικα πραγματα. στο τοπικ αυτο συγκεκριμενα ειμαστε ολες γυναικες και λογο των κιλων μας εχουμε πολλες φορες παρομοια ψυχολογια.
εγω απο οταν βρηκα το φορουμ νιωθω πως δεν ειμαι μονη πια...νιωθω πιο δυνατη και καποια στιγμη πιστευω θα τα καταφερω.
επισης νομιζω τωρα που θα γνωρισω τη ναταλια νουμερο 2 θα ειναι το πρωτο βημα και για κεινον! και σιγα σιγα θα χαλαρωσει με το θεμα!!!
Κοιτα αν και εμενα μου ελεγε η αδερφη μου για παραδειγμα οτι θα συναντησει καποιους ξενους που τους γνωρισε στο ιντερνετ θα ανησυχουσα! Αλλα πραγματικα οταν πηγαμε για καφε με την Τζινα, την Μαρια, την Κατερινα (αυτη η κοπελα που εξαφανηστικε??) και την Αντα, ειχα το αισθημα λες και τις ξερω απο παντα! Και φαινοταν και απο την οικιοτητα που ειχαμε πιστευω μεταξυ μας!
Πριν απο 2 χρονια οταν ειδα 1η φορα γιατρο για το θεμα της επεμβασης αφου γνωριστηκα με πολλα ατομα στο ιατρειο του, μετα φυγαμε και πηγαμε οικογενειακα για φαγητο.. Εκει ηταν και μια παρεα απο τον γιατρο που ειχαν γινει φιλαρακια μετα τις επεμβασεις τους! Και γυρναει και μου λεει η μαμα μου αχ ωραια δεν θα ειναι να την κανεις και εσυ την επεμβαση και μετα να βγαινετε ετσι ολοι μαζι να λετε για τις απωλειες σας η οτιδηποτε αλλο θελετα? Και της λεω οχι! Αλλη δουλεια δεν ειχα να βγαινω με αγνωστους μονο και μονο επειδη εχουμε κατι κοινο...
Εδω ομως πραγματικα επειδη μιλαμε για διαφορα πραγματα και αναλυουμε την καθημερινοτητα μας, εχουμε δει προσωπα, ζωακαι και σπιτια (της Ναταλιας ας πουμε η το μπαλκονι της Γλαυκης!) νιοθω λες και σας ξερω καιρο, εχω ερθει σπιτι σας και ειμαστε κατι σας οικογενεια!! Αδερφες η κατι τετοιο!!!!
Και καλα δεν μιλαω καν για την ΠΟΣΗ τεραστια βοηθεια εχω παρει απο ολες σας!!!
Συγνωμη για το μεγαλο (και παλι!!! :P ) ποστ αλλα τωρα μου ηρθε και τα ειπα!!! :cul:
sorry αλλα μαγειρευα.ολοι ανταμα ανταμα θα φανε γεμιστα και εγω η ψοριαρα θα φαω ψαρι αφου το ρυζι ακομα μου πεφτει σαν τσιμεντο.κοριτσακι συγχαρητηρια!!!και εμενα το χρυσο μου που ειναι του ιδιου κλαδου κοριτσακι εχει ενα θεμα με το ιντερνετ.ουτε φωτο ουτε τιποτα δεν θελει να κυκλοφορουν.μας παραβιαζουν τα προσωπικα μας δεδομενα λεει και τα φεησμπουκια ειναι για τις μαζες και τους αργοσχολους(για εμενα δηλαδη).
Καλησπέρα. Επέστρεψα σπίτι. Από το νοσοκομείο ξεμπέρδεψα γρήγορα αλλά πήγα και στον ΟΑΕΔ μετά γιατί μου είπαν ότι ίσως μπορέσω να πάρω βεβαίωση για να ασφαλιστώ, αλλά τελικά δεν μπορώ, πρέπει όντως να κλείσω χρόνο πρώτα. Ευτυχώς περίμενα μόνο 1 ώρα γιατί συνήθως εκεί γίνεται της μουρλής και φεύγεις μεσημέρι.
Όλα καλά με τον γιατρό, ο οποίος έχει και ένα επίθετο που είναι σαν ελαφριά βρισιά και μου έρχονταν γέλια να τον αποκαλώ έτσι και του έλεγα συνέχεια γιατρέ και γιατρέ. Μου πήρε ο ίδιος αίμα και παραδόξως δεν με πόνεσε και του έκανα και κοπλιμάν μάλιστα ότι έχει ελαφρύ χέρι και το παραδέχτηκε κι αυτός. Ήταν γοητευτικός παρακαλώ και γελαστός, όχι πάνω από 45-47 χρονών. Υπέρηχο δεν έκανα, του το είπα αλλά αφού δεν μου το πρότεινε μετά την αιμοληψία δεν ήθελα να επιμένω. Εξάλλου έκανα υπέρηχο πριν 5 μήνες κι αφού δεν έχω και συμπτώματα θα το ξανακάνω όταν μπορέσω. Για τις απαντήσεις των εξετάσεων μου λέει ο γιατρός θα αργήσουν λίγο, συνηθισμένη εγώ από το ΙΚΑ λέω καλά σε 15 μέρες θα τις πάρω και μου λέει θα βγουν αργά το μεσημέρι!! Τον έπρηξα δε με την Β12 και το φυλλικό οξύ! Θα τον πάρω αύριο τηλέφωνο τον γλυκούλη τον γιατρούλη :lol: και αν είναι όντως έτοιμες θα πάω να τις πάρω. Με πήρε και η Φτουτάτη να βεβαιωθεί ότι όντως πήγα! Να σας πω την αλήθεια ψιλοβαριόμουνα να τρέχω κι αν δεν ήταν και η Φτουτάτη να με πιέζει μπορεί να πήγαινα και σε κανέναν μήνα! Αλλά έτσι και δεν πήγαινα μαύρο φίδι που με έφαγε, ποιός την άκουγε μετά! :lol: Σε λίγο θα πάω στην αδερφή μου γιατί μου ζήτησε να της κάνω ανταύγιες σήμερα στα μαλλιά. Έχω ξυπνήσει από τις 6.30 και ψιλοσέρνομαι αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μου ζητήσει κάτι η τζιναδερφή και να μην της το κάνω.
Koritsaki τα ζωάκια στη φωτό της Μακ δεν είναι τα δικά μου, έχω ποστάρει φωτό τους αλλά είναι στη σελίδα 427 και είναι δύσκολο να γυρίσεις τόσες σελίδες πίσω γιατί πας ανά 2 σελίδες τη φορά! Θα βάλω όμως φωτό τους στο fb και θα σου πω να γίνουμε φίλες και να τις δεις.
Λίλα προτείνω να δείτε θρίλλερ ώστε να τρομάζεις δήθεν και να πέφτεις συνέχεια στην αγκαλιά του! Με τίποτα πάντως μη δείτε το "η νύφη τό'σκασε"! :lol:
τζινακιο ομορφος ο γιατρουλης ακουω οεο!!!!χουφτωστον χουφτωστον!!!!και εγω θα παω νωριτερα για τις εξετασεις του χρονου γιατι στο νοσοκομειο κανουν 15 μερες να βγουν και τις χρειαζομαι για οταν ανεβω για το γιατρο.
Κοριτσακι καλη αρχη με την νεα δουλεια!! καλοριζικη και ευχομαι να εχεις καλους συναδελφους ωστε να περνα η μερα ευχαριστα!
δεν πειραζει για το φ/β καταλαβαινω .
Γρηγορη, στεναχωριμένη και πονεμενη καλημερα... από το γραφείο!
Πήγα διαιτολογο σημερα... τουλαχιστον δεν με πηρε από τα μουτρα.. θα αλλαξω τικεράκι το βραδυ για να μη κοροϊδευόμαστε!!!
σας φιλω ολες στα μουτρακια!!!