γιουπιιιιιιι!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
απαντάω και είναι αυτός που μιλήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα για την δουλειά στην εταιρεία στο Μοναστηράκι!!!!!!! Θέλει να πάω το απόγευμα να τον δω στο γραφείο του!!!!!!
Printable View
γιουπιιιιιιι!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
απαντάω και είναι αυτός που μιλήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα για την δουλειά στην εταιρεία στο Μοναστηράκι!!!!!!! Θέλει να πάω το απόγευμα να τον δω στο γραφείο του!!!!!!
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxοχι παιδι μου!!! απλα ενας που ηταν στο παραρτημα που μου πηρε εμανα αιμα μοσχοβολουσε απο χιλιομετρα!!!!!!!!!! Εγω φταιω??? :smilegrin:
Τελεια Τζινα!!!!!!!!!!! Αντε με το καλο να την παρεις την δουλεια!!!!
Πήρα την αδερφή μου και της είπα ότι αναβάλλονται οι ανταύγιες και μου λέει δεν πειράζει πήγαινε εσύ εκεί κι άμα πάρεις και την δουλειά το αφήνω εγώ το μαλλί μου άβαφτο μέχρι να πάρεις τον πρώτο σου μισθό! :lol:
αχ μωρε η τζιναδελφουλα!!!!
yupee! Tzinako, καλή συνάντηση το απόγευμα, μακάρι, μακάρι, μακάριιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιι!
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
κοπελια καθεσαι και μυριζεις γιατρους???Quote:
Originally posted by -wow-
Τζινα στο παραστημα πηγες?
παραστημαΜυριζει πολυ ωραια????
μπηκα και βλεπω ωραια νεα!!!
μπραβο τζινα αντε με το καλο να παρεις και τη δουλεια!
λες να φταινε οι κεφτεδες που σκεφτοσουν????????
θετικη ενεργεια ειναι και αυτη!!
η ναταλια που χαθηκε παλι????
αγγελικουλα μη σκας για τα κιλα σου θα τα χασεις αλωστε εισαι μια κουκλα!!!
λιλακι θριλερ οπωσδηποτε χμ κατι και με λιγο σεχ μεσα
ματια ερμητικα κλειστα ισως????
η πιο προσφατο το All Good Things
Μοιραία Σχέση
αν και δε νομιζω να εχετε το μαυλο σας στη ταινια :)
κοριτσακι, συγχαρητήρια για τη δουλειά! Στην Αγγλία δλδ. παίρνουν μη ʼγγλους στο δημόσιο τομέα! Γουάου!
Μπραβο Τζινάκο!! αντε καλη επιτυχία κοπελαρα μου!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΤΖΙΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!
Πόσο χαίρομαι που σε πήρε τηλέφωνο, ειλικρινά δεν του το είχα μετά την φανταστική συνεννόηση που είχατε την Παρασκευή! Να πάνε όλα κατ ευχήν και να έχεις μία καλή συνάντηση Τζίνα μου!
Όσο για τις ανταύγειες, αν σου κάτσει η δουλειά θα τις κάνεις δώρο στην αδερφούλα σου χιχιχιχι.
Υ.Γ. Γέλασα πολύ με τους κεφτέδες! Αναρωτιέμαι αν υπάρχει Έλληνας που να μην αγαπάει τα τηγανιτά κεφτεδάκια! :lol:
Ασχετο αλλά για το μονο που δεν σκαω είναι τα κιλά μου....
η κουμπάρα μου εκανε ορμονολογικές εξαιτάσεις και οι τιμές τις είναι για 60αρα... και προσπαθεί τοσο καιρο να κάνει 2ο νινι.... γι΄άυτο στεναχωριέμαι, από το πρωι με πήρε από κατω...
Αγγελικούλα μου υπομονή με το θέμα της διατροφής και ψυχραιμία!
Και εγώ από βδομάδα έχω ραντεβού και από τώρα το σκέφτομαι και δεν χαίρομαι καθόλου.... άντε να δούμε τι θα πούμε πάλι που δεν λέω να μπω σε μια σειρά...
Eli εγώ να δεις πόσο γέλασα με μένα, όταν είπα να σκεφτώ κάτι ευχάριστο και το πρώτο που σκέφτηκα αυθόρμητα ήταν οι κεφτέδες!!! Ευτυχώς που δεν μπορούν να διαβάσουν τη σκέψη μου και τώρα που αδυνάτισα καμουφλάρομαι!! :lol:
μεγάλο θέμα Αγγελική μου οι ορμόνες... στην τελευταία μου συνάντηση με το γυναικολόγο μου, άκουσα από τα χείλη του ότι η εικόνα των εσωτερικών μου οργάνων είναι μιας γερασμένης γυναίκας φουλ στην κλιμακτήριο..Όμως δεν το βάζω κάτι, από Σεπτέμβριο θα το ψαξω με ολιστική ομοιοπαθητική, μου έχουν συστήσει ένα πολύ καλό ομοιοπαθητικό και θα το προσπαθήσω...Quote:
Originally posted by angel79
Ασχετο αλλά για το μονο που δεν σκαω είναι τα κιλά μου....
η κουμπάρα μου εκανε ορμονολογικές εξαιτάσεις και οι τιμές τις είναι για 60αρα... και προσπαθεί τοσο καιρο να κάνει 2ο νινι.... γι΄άυτο στεναχωριέμαι, από το πρωι με πήρε από κατω...