:lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
τώρα που αδυνάτισα καμουφλάρομαι!! :lol:
Printable View
:lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
τώρα που αδυνάτισα καμουφλάρομαι!! :lol:
ΓΟΥΑΟΥ!!! ΤΖΙΝΑ ωραια νεα ! αντε μακαρι να εχεις μια καλη συναντηση και καλη εκβαση. Προφανως η διακοσμητρια δεν εγκριθηκε! βουρρρρ
katerinaki, μεγεια το μαγιουδάκι!
πως πηγαν οι δουλιτσες Μακουλινι????
Τελικά Λιλάκο, πρόλαβα μέχρι στιγμής να παω τράπεζα, να μετρήσω τις αποδείξεις της μαμας και τις δικες μου, να κλεισω μερικα ιατρικα ραντεβου, από αυριο τα υπολοιπα γιατί το απόγευμα δουλεύω.. Έχω πάρει πολλές χαρές κορίτσια από εσάς, μια το Λιλάκι με το Γ. , μια οι δουλειές που έρχονται ευοίωνες, άντε να στρώσουν όλα όσα ταλαιπωρούν και τις υπόλοιπες!
ευχαριστω Μακονες. και στα δικα σου!
μετραω τις μερες που θα ανεβω στην αθηνα.το πολυ σε ενα μηνα θα με τρωτε στη μαπα.
Γαμώτο κάνει ακόμα ψύχρα και κρυώνω να φορέσω καλοκαιρινά ρούχα που έχουν φωτεινά χρώματα και μου πηγαίνουν αφού είμαι μελαχρινή. Βρε κορίτσια για πέστε, να βάλω το φόρεμα που φορούσα στο σπίτι της Έλλης ή να βάλω αυτά που φορούσα στο ποτό;
ψηφίζω φόρεμα!
Ξέχασα να σας πω ότι είπα στο γιατρό το θέμα που έχω με την όρεξή μου και ότι τρώω με το ζόρι και τον ρώτησα αν πιστεύει ότι πρέπει να πάρω κάτι για την όρεξη και μου είπε να μην πάρω τίποτα, να περιμένω να επανέλθει μόνη της.
κατι θα ξερει ο ομορφουλης ο γιατρουλης
πωπω τζινα! υπεροχα νεα!!! καλη επιτυχια για το απογευμα!!! πολυ καλη επιτυχια!!!
Γεια σας κ χαρα σας.!Μπαινω κ διαβαζω διαφορα.χμμ..Ναταλια Λονδινου περιμενουμε με αναμονη τικερακι κ ειμαι σιγουρη οτι η απωλεια θαναι σουπερ.Λιλα ολα καλα με το αγορι διαβαζω..Κατερινα σε ειδα στο φβ κ εισαι μια κουκλα με το φορεματακι οσο για το μαλλακι σκιζει αλλα κ η Μακ μας πολυ ομορφη..με αρεσε πολυ το φορεμα Μακ μου ομολογω..κοριτσακι ευγε για την νεα σου δουλεια..κ αφηνω τελευταια την Τζινοαστυνομο..Σας εστειλα μνμ στο κινητο σας κυρια μου κ δεν ξερω αν το ειδατε...καλα αποτελεσματα κ οτι μα οτι καλυτεροτερο για το απογευματινο ραντεβου.Οσο για το ενδυμα σε ειδα με το φορεμα στο φωτ. πριν κ μετα κ επαθα πλακα...μου αρεσες παρα πολυ..σου παει μουρλια..δεν ξερω τι φοραγες στο ποτο.Εγω δεν ειμαι κ στα καλυτερα μου..ευτυχως που διαβαζω κλα για σας κ ξεχνιεμαι..μετα παλι..φιλιααααα
monadiki τι εγινε μας εχουν πιασει ακεφιες?
Τζινα και εμενα το φορεμα μου αρεσε πιο πολυ για συνεντευξη